AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bu arada avon un site yine pert olmuş kızlar bi açılıyo bi görüntülenemiyo uyarısı veriyor.nerdeyse hepimiz 1 parti sipariş yolladık bakalım gelen kolide avondan ne haberler olacak

Selam kızlar bugün Avon'a verdim veriştirdim başka türlü hıncımı alamıcaktım çnkü bütün emeklermz boşa gitti bir ay boyunca buyrun okuyun bunu yazdım:
Temsilci Programı'ndaki hediyeyi neden değiştirdiğinizi öğrenebilir miyiz acaba biz o kadar uğraşıyoruz belli bir limite ulaşmak için zaten karımız falan olmuyor hediyelerle avunuyoruz onlar da öyle değerli şeyler değil zaten daha sonradan indirim broşürlerinde ne kadar da ucuz olduğunu görüyoruz.Ve limite ulaştık kampanyanın ilk günü öğreniyoruz bunu ve 3 hafta gibi kısa bir süre var şart koştuğunuz ürünleri satabilmek için bu imkansız çoğu temsilci için.Avon temsilcilerine daha fazla değer verse çok iyi olucak zira 400000 küsur temsilcisi var.Satış yapmak için kanal çok önemlidir ki temsilciler de bir kanaldır Avon için. Belli bir bilgilendirme yapmanız gerekirdi şimdi fazladan aldığım almadığım gerek görmediğim gördüğüm tüm ürünleri iade edeceğim bu soruna acilen bir çözüm bulunmasını arz ediyorum.

Selam kızlar, "http://www.avon.uk.com" sitesinde bulunan bu ayın katoloğundaki ürünleri inceledim. Alış fiyatlarından düşündüğümüzde bizden çok daha ucuza ürün alıp satıyorlar. Acaba bizim bu siteden de üye olup tekrar temsilci olma şansımız var mı ? Şayet yoksa buradan ayrılıp oraya üye olmak daha mantıklı yani..Mesela Şampuanların, vücut spreylerinin fiyatı yaklaşık olarak 2.5 tl ye tekabül ediyor. Senses Duş jelleri 3.75, sıvı sabunları 2.5 tl.. hem de satış fiyatları bunlar...

kızlar siparişi faturalanan varmı?pazar günü faturalanıyordu ben 6 yıldır avonlayım bu ay tabakları kazanayım diye katalog girdim oda değişmiş hediyeler çok sinir oldum al sana avon

kızlar siparişi faturalanan varmı?pazar günü faturalanıyordu ben 6 yıldır avonlayım bu ay tabakları kazanayım diye katalog girdim oda değişmiş hediyeler çok sinir oldum al sana avon

aynen canım ya.. benimkisi de dahaca faturalanmamış..

Ben Avon'un haFtasonu hiçbir işlem yapmadığını biliyodum kızlar kimseninki fatıralandırılmamış henüz anca pazartesi

kızlar gülüyorum sinirimden hay allahım avonun ne suçu var şimdi bir de günahını aldık avonun pembe havlu takımı veren panorama 2010 yılının 9.kataloğuymuş uffff farkettim nasıl önce farkedemedik ki canlarım neyse avonun satıştan kaldırılacak ürünlerini gördüm çoktan kaldırıldı ungaro falan var dedim şu kataloğun kapağına bakıyım ayyy bir baktım 9/2010 yani panik yok tabaklarımız gelicek iade de yok kızlar içiniz rahat olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…