Benim siparişler faturalanmış ama faturamı göremiyorum ayy serelim çok tşkler cnm içim rahatladı
kızlar gülüyorum sinirimden hay allahım avonun ne suçu var şimdi bir de günahını aldık avonun pembe havlu takımı veren panorama 2010 yılının 9.kataloğuymuş uffff farkettim nasıl önce farkedemedik ki canlarım neyse avonun satıştan kaldırılacak ürünlerini gördüm çoktan kaldırıldı ungaro falan var dedim şu kataloğun kapağına bakıyım ayyy bir baktım 9/2010 yani panik yok tabaklarımız gelicek iade de yok kızlar içiniz rahat olsun
Canım emin misin tekrardan aynı hediyeyi koyarlar mı öyle bi ihtimal var mı ki hakikaten 2010 yazıyo hepsinde nasıl da farkedemedik ya için bi nebze rahatlattın sayılır ama ya yeniden koyduysa diye de bilemiyorum neden hala değiştirmediler peki pazartesi değişir büyük ihtimal sanırım site görevlileri de çalışmıyolar nasıl iş yapıyolr bilmiyorm ama
ya eski panorama kalmış orda ya da yanlış panorama koymuşlar orasını bende bilmiyorum canım ama bizim panoramadaki görünen hediyeler gelicek güvenebilirsin bana çünkü avonun sitesinde görünen panoramada şu an satışta olmayan ürünler kaldırılacak yazıyor zaten satışta yok neyi kaldırsınlar hatalı panorama koymuşlar yada eski panorama orda kalmış ama hediyelerimiz aynı
arkadaslar su yeni cıkan erkek parfumu eline gecen oldu mu. katalogda kokusu vardı ama maalesf arkdsmı arayarak siparis verdim kokusunu blmiyorum. begenmedgm bi kokuyu da sevgilimin kullanmasnıda istemem dogrusu. kokusu guzel mi iptal ettreym mi?
siparişi hala faturalanmayan varmıı :/
bende böyle bişi yaşadm ama kapıya bi kağıt koymuslar sizi bulamadık fln dıye.. soradan gittim kendm aldm ...şaşırdm şimdi nasıl tekrr eve gelıyolarkızlar kampanya 8 deki son siparişim cumartesi günü gelmiş beni bulamayıp gitmişler aramasam kargoyu hiç haberimiz olmucak ama sağolsun getircekler bu gün tekrar da insan msj atar arar bulamadık sizi falan diye kargocularda sorumsuzlaştı
bende böyle bişi yaşadm ama kapıya bi kağıt koymuslar sizi bulamadık fln dıye.. soradan gittim kendm aldm ...şaşırdm şimdi nasıl tekrr eve gelıyolar
siparişlerde gelseydi ya :) k10uda gormus olurduk..
daha faturalanmamış bileyarın yada çarşamba günü anca gelir tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?