AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Canım emin misin tekrardan aynı hediyeyi koyarlar mı öyle bi ihtimal var mı ki hakikaten 2010 yazıyo hepsinde nasıl da farkedemedik ya için bi nebze rahatlattın sayılır ama ya yeniden koyduysa diye de bilemiyorum neden hala değiştirmediler peki pazartesi değişir büyük ihtimal sanırım site görevlileri de çalışmıyolar nasıl iş yapıyolr bilmiyorm ama

ya eski panorama kalmış orda ya da yanlış panorama koymuşlar orasını bende bilmiyorum canım ama bizim panoramadaki görünen hediyeler gelicek güvenebilirsin bana çünkü avonun sitesinde görünen panoramada şu an satışta olmayan ürünler kaldırılacak yazıyor zaten satışta yok neyi kaldırsınlar hatalı panorama koymuşlar yada eski panorama orda kalmış ama hediyelerimiz aynı

Son düzenleme:

Peki teşekkürler inşallah yarın düzeltirler de uğraşmayız yoksa herşey sarpa sarıcak birsürü iadem olacak:97:

bende o pembe havlu takımını görünce şok şok şok oldum resmen.. hayallerim yıkıldı diebilirm

arkadaslar su yeni cıkan erkek parfumu eline gecen oldu mu. katalogda kokusu vardı ama maalesf arkdsmı arayarak siparis verdim kokusunu blmiyorum. begenmedgm bi kokuyu da sevgilimin kullanmasnıda istemem dogrusu. kokusu guzel mi iptal ettreym mi?

bence kokusu çok güzel cnm.. ben beğendm şahsen =))

kızlar kampanya 8 deki son siparişim cumartesi günü gelmiş beni bulamayıp gitmişler aramasam kargoyu hiç haberimiz olmucak ama sağolsun getircekler bu gün tekrar da insan msj atar arar bulamadık sizi falan diye kargocularda sorumsuzlaştı

bende böyle bişi yaşadm ama kapıya bi kağıt koymuslar sizi bulamadık fln dıye.. soradan gittim kendm aldm ...şaşırdm şimdi nasıl tekrr eve gelıyolar

bende böyle bişi yaşadm ama kapıya bi kağıt koymuslar sizi bulamadık fln dıye.. soradan gittim kendm aldm ...şaşırdm şimdi nasıl tekrr eve gelıyolar

kargocular tanıdıkları için kırmamak adına geliyordur canım normalde gelmezler deminde msj atmışlar kargonuz bu gün adresinize teslim edilecektir diye evet benim kargom içinde bulamadıkları zaman kağıt yapıştırırlardı ama bu sefer yapıştırmamışlar bu da bana ilginç geldi :44:

Günaydın kızlar:79:
Sanırım Avon 10:00 la 16:00 arasnda işlem yapıyor böyle bir şey okumuştum bnmki de hala faturalandırılmadı bugün herkesinki faturalanır kanımca bir şey sorucam 2 aydan ayrı ayrı iadem olucak bn 2 ayrı poşete ayrı ayrı faturaları ürünlri fln koydum avon kolisine yerleştirdim öyle de kabul olunuyo mu acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…