AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

günaydın tatlım olur canım zaten yapman gereken de oydu bende kolilere koydum iadelerimi poşetin ağzını bantlamayı unutma ama

blmıyorum ama olur sanırm zaten iade suresı 3 ay deglmydı gunude dolmamıs oluyo boylelıkle.

kaç katalogda bir oluyo indirm brosuru:S ben hep war sanıyodm
1ay oluyo bir ay olmuyo bildiğim kadaryla
günaydın tatlım olur canım zaten yapman gereken de oydu bende kolilere koydum iadelerimi poşetin ağzını bantlamayı unutma ama
poşetin ağzını bantlamıyorum ztn koliye koyduğum için sorunsuz gidiyo ama öyle yapayım madem
blmıyorum ama olur sanırm zaten iade suresı 3 ay deglmydı gunude dolmamıs oluyo boylelıkle.

evt tatlım 1.iademi bu ay gerçekleştrmem lazm süresi doluyo çnkü

iade için ucret oduyomuyuz pekı?

eğer iadeni gelen kargon ile teslim edersen olmuyor ama bizzat kendin gidip verirsen oluyor diye biliyordum ama burdaki arkadaşlar kargoya gitsende alıcı ödemeli diyip kargo ücreti ödemediklerini söylediler o şekilde de yapabilirsin fakat ben o şekilde yapmıyorum ben gelen kargomla yolluyorum iademi tatlım

Son düzenleme:

koliye koyduysan extra poşete koymana gerek yok tatlım direk iadelerini koliye koy yeterli sen poşet diyince ben iadelerinin küçük olduğunu avon poşeti ile yollayacağını düşünmüştüm o yüzden bantla demiştim tatlım

gelen kargo ile nası verıcez cnm kargocu beklıyomu kapıda:)) bana gelen kargolar jet hızıyla gıdıyolar

poşete de faturalarıyla ürünler düzenli olsun karışmasın diye koymuştum2 ayrı iadem var o yüzden

gelen kargo ile nası verıcez cnm kargocu beklıyomu kapıda:)) bana gelen kargolar jet hızıyla gıdıyolar

sen hemen gelen kargonun içersindekilerimi iade etmek istiyorsun tatlım o şekilde almadılar benden bende bir sipariş vermiştim önceden onun için kargocuya biraz beklermisiniz yeni gelen kargodan iade yapmak istiyorum diye kargocu öyle bir şeyi kabul etmiyoruz karışıklık oluyor tekrar sipariş verirsiniz ancak o zaman iade alırım dedi yani kargomuz gelir gelir gelmez koliden iade almadılar ama hepsini iade etmek istersen kolinin verebilirsin tabi kargocuya komple kolini

Son düzenleme:
ilginç ya birde kargo ucretı vermek ıstemeyız dımı ama battık zten btıcgmz kdr avondan :) bu ay 80tl sprs verdm :/

evet ağırlığına göre alıyolarmış bu kez de o yüzden eve glnce vermek lazım bn kargocu gelnce direkt hazırladığım koliyle iniyoruz yoksa söylemeden beklemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…