evet ya.. indirim brosuru olucakmı yıne?
hayır canım olmuycak ama panoramaya seri sonu fırsatlarından koyarlar
Günaydın kızlar:79:
Sanırım Avon 10:00 la 16:00 arasnda işlem yapıyor böyle bir şey okumuştum bnmki de hala faturalandırılmadı bugün herkesinki faturalanır kanımca bir şey sorucam 2 aydan ayrı ayrı iadem olucak bn 2 ayrı poşete ayrı ayrı faturaları ürünlri fln koydum avon kolisine yerleştirdim öyle de kabul olunuyo mu acaba:26:
Günaydın kızlar:79:
Sanırım Avon 10:00 la 16:00 arasnda işlem yapıyor böyle bir şey okumuştum bnmki de hala faturalandırılmadı bugün herkesinki faturalanır kanımca bir şey sorucam 2 aydan ayrı ayrı iadem olucak bn 2 ayrı poşete ayrı ayrı faturaları ürünlri fln koydum avon kolisine yerleştirdim öyle de kabul olunuyo mu acaba:26:
günaydın tatlım olur canım zaten yapman gereken de oydubende kolilere koydum iadelerimi poşetin ağzını bantlamayı unutma ama
kaç katalogda bir oluyo indirm brosuru:S ben hep war sanıyodm
bier ay indirim broşürü bir ay panoramadaki seri sonu fırsatları oluyor canım o şekilde yani
1ay oluyo bir ay olmuyo bildiğim kadarylakaç katalogda bir oluyo indirm brosuru:S ben hep war sanıyodm
poşetin ağzını bantlamıyorum ztn koliye koyduğum için sorunsuz gidiyo ama öyle yapayım mademgünaydın tatlım olur canım zaten yapman gereken de oydubende kolilere koydum iadelerimi poşetin ağzını bantlamayı unutma ama
blmıyorum ama olur sanırm zaten iade suresı 3 ay deglmydı gunude dolmamıs oluyo boylelıkle.
iade için ucret oduyomuyuz pekı?
iade için ucret oduyomuyuz pekı?
panorama hep gelıyo dımı cnm k8dede wrdı k9dada :) ben yenıymde daha
1ay oluyo bir ay olmuyo bildiğim kadaryla
poşetin ağzını bantlamıyorum ztn koliye koyduğum için sorunsuz gidiyo ama öyle yapayım madem
evt tatlım 1.iademi bu ay gerçekleştrmem lazm süresi doluyo çnkü
eğer iadeni gelen kargon ile teslim edersen olmuyor ama bizzat kendin gidip verirsen oluyor diye biliyordum ama burdaki arkadaşlar kargoya gitsende alıcı ödemeli diyip kargo ücreti ödemediklerini söylediler o şekilde de yapabilirsin fakat ben o şekilde yapmıyorum ben gelen kargomla yolluyorum iademi tatlım
bn ödememiştim kapıya geldiği için şubeye gdince ödendiğini söylüyolr bazıları da almıyomuş
koliye koyduysan extra poşete koymana gerek yok tatlım direk iadelerini koliye koy yeterli sen poşet diyince ben iadelerinin küçük olduğunu avon poşeti ile yollayacağını düşünmüştüm o yüzden bantla demiştim tatlım
gelen kargo ile nası verıcez cnm kargocu beklıyomu kapıda:)) bana gelen kargolar jet hızıyla gıdıyolar
ilginç ya birde kargo ucretı vermek ıstemeyız dımı ama battık zten btıcgmz kdr avondan :) bu ay 80tl sprs verdm :/
poşete de faturalarıyla ürünler düzenli olsun karışmasın diye koymuştum2 ayrı iadem var o yüzden
poşete de faturalarıyla ürünler düzenli olsun karışmasın diye koymuştum2 ayrı iadem var o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?