atıyorlar diye biliyorum canımbu arada ıade edılen urunlerı avon ne yapıyo acaba paketleyp tekrr bızemı yolluyo dersnz:)
sen hemen gelen kargonun içersindekilerimi iade etmek istiyorsun tatlım o şekilde almadılar benden bende bir sipariş vermiştim önceden onun için kargocuya biraz beklermisiniz yeni gelen kargodan iade yapmak istiyorum diye kargocu öyle bir şeyi kabul etmiyoruz karışıklık oluyor tekrar sipariş verirsiniz ancak o zaman iade alırım dedi yani kargomuz gelir gelir gelmez koliden iade almadılar ama hepsini iade etmek istersen kolinin verebilirsin tabi kargocuya komple kolini
atıyorlar diye biliyorum canım
İmha ediliyomuş hepsi öyle yazıyo ama işaretlediğimiz harflerden yani ürün kodu yanlış mesela ya da kapalı hiç açılmamış bi kalem veya ruj olunca da mı imha ediyolr anlamadım. takılar için mesela öyle olsa bazı arkdşlar bi kolyenin kullanılmş gibi geldiğini söylemşlerdi ve çizzik çizik o zmn öyle gelmezdi dye dşünüyorm bn o tarz bi problem yaşamadım şmdiye kdr ama bilemicembu arada ıade edılen urunlerı avon ne yapıyo acaba paketleyp tekrr bızemı yolluyo dersnz:)
ben her iademi ayrı ayrı ayrı kolilere koyuyorum canım hiç öyle bir arada koymadım o zaman ayrı ayrı koy tabi poşete karışmasın evet
İmha ediliyomuş hepsi öyle yazıyo ama işaretlediğimiz harflerden yani ürün kodu yanlış mesela ya da kapalı hiç açılmamış bi kalem veya ruj olunca da mı imha ediyolr anlamadım. takılar için mesela öyle olsa bazı arkdşlar bi kolyenin kullanılmş gibi geldiğini söylemşlerdi ve çizzik çizik o zmn öyle gelmezdi dye dşünüyorm bn o tarz bi problem yaşamadım şmdiye kdr ama bilemicem
ayrı ayrı kolilere koymayı düşündüm ama öyle çok ağır ve çok fazla şey değildiler koli bile fazla yani3-5 parça bşy.
günaydın kızlarr
Geçen seferde sormuştumda çok fikir veren olmadı malesefBen k9 dan avon solutıons serısınden altın fırsattakı nemlendırıcıyı almak ıstıyorum ? serıyı kullananlar vardır muhakkak memnun musunuz ? birde mimik çizgilerim var kazayağı bölgesinde gülünce rahatsız oluyorum Bunun için avon un hangi ürününü tavsiye dersiniz ? 2 tane panorama da var yeni çıkmış onlar birde solutıons serisinde var kafam karışıkkk fikirlerinizi bekliyorum :80:
İmha ediliyomuş hepsi öyle yazıyo ama işaretlediğimiz harflerden yani ürün kodu yanlış mesela ya da kapalı hiç açılmamış bi kalem veya ruj olunca da mı imha ediyolr anlamadım. takılar için mesela öyle olsa bazı arkdşlar bi kolyenin kullanılmş gibi geldiğini söylemşlerdi ve çizzik çizik o zmn öyle gelmezdi dye dşünüyorm bn o tarz bi problem yaşamadım şmdiye kdr ama bilemicem
kapalı olan urunler imha edilmez bence...
iade ettiğiniz kolileri açıp bakmıyorlar sadece faturanıza bakıyorlar aklınızda bulunsun
kapalı olan urunler imha edilmez bence...
bna da öyle gliyo ama emin olamadım=s
günaydın canım mimik çizgilerin için anew'in kaz ayağı için olan ürününü tavsiye ederim canım sana şu an fırsat köşesinde var hemde fiyatı baya uygun
bna da öyle gliyo ama emin olamadım=s
ben kargonuz da iade ettiğiniz bütün ürünler ister açılmış olsun ister açılmamış olsun imha ediliyor diye biliyorum tatlım
ben kargonuz da iade ettiğiniz bütün ürünler ister açılmış olsun ister açılmamış olsun imha ediliyor diye biliyorum tatlım
anladm cnm saol:)) :82:
teşekkürler tatlım, sen kullandın mı peki ? ne kadar sürede fark ediliyor etkisi ?
bn de öyle blyorm ama işte emin olamadım tam olarak öyle olsa bu tarz problemlerle karşılaşılmazdı dye dşünüyorum onlrı acaba indrm broşürüne mi koyuyolr bilemiyorum çnkü problem yşayan arkdşlar indrm broşüründen bi de fırsat öşesnden mi ne aldıklrını söylemşlerdi neyse artık eğer her şeyi imha ediyolrsa bu avon için ve bzm için büyük bi zarar
bu ay beata çanta aln oldumu aranızda?
canım yalan olmasın ben kullanmadım aldım evde duruyor öyle alır kullanmam ben biraz o konuda savruk bir insanım bu anewin kaz ayağı için olan ürünü kaldırılacağı zaman 2 tane stok yapmıştım bizim burda bir avoncu vardı kendisi kampanyayı kaçırdığı için yakalayamamıştı o zaman o ürünü illaha bana sat onları sat onları diye üsteledi neden satayım demekki güzel bir ürün ki bayan benden sürekli almak istedi sonra bir kaç müşterime bu şekilde anlattım onlarda merak etti tabi aldılar sürekli sorup durdular ne zaman gelicek kaz ayağı için olan ürün diye sonunda fırsat köşesine geldi bende müşterilerime tekrar sipariş vericem memnun olduklarını belirttiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?