AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

evet ben yeni gelen koli için sormustum demekki almıyolar bi soraki siparişte verirz bizde :)

bu arada ıade edılen urunlerı avon ne yapıyo acaba paketleyp tekrr bızemı yolluyo dersnz:)
İmha ediliyomuş hepsi öyle yazıyo ama işaretlediğimiz harflerden yani ürün kodu yanlış mesela ya da kapalı hiç açılmamış bi kalem veya ruj olunca da mı imha ediyolr anlamadım. takılar için mesela öyle olsa bazı arkdşlar bi kolyenin kullanılmş gibi geldiğini söylemşlerdi ve çizzik çizik o zmn öyle gelmezdi dye dşünüyorm bn o tarz bi problem yaşamadım şmdiye kdr ama bilemicem
ben her iademi ayrı ayrı ayrı kolilere koyuyorum canım hiç öyle bir arada koymadım o zaman ayrı ayrı koy tabi poşete karışmasın evet

ayrı ayrı kolilere koymayı düşündüm ama öyle çok ağır ve çok fazla şey değildiler koli bile fazla yani3-5 parça bşy.

günaydın kızlarr
Geçen seferde sormuştumda çok fikir veren olmadı malesef Ben k9 dan avon solutıons serısınden altın fırsattakı nemlendırıcıyı almak ıstıyorum ? serıyı kullananlar vardır muhakkak memnun musunuz ? birde mimik çizgilerim var kazayağı bölgesinde gülünce rahatsız oluyorum Bunun için avon un hangi ürününü tavsiye dersiniz ? 2 tane panorama da var yeni çıkmış onlar birde solutıons serisinde var kafam karışıkkk fikirlerinizi bekliyorum :80:

iade ettiğiniz kolileri açıp bakmıyorlar sadece faturanıza bakıyorlar aklınızda bulunsun

günaydın canım mimik çizgilerin için anew'in kaz ayağı için olan ürününü tavsiye ederim canım sana şu an fırsat köşesinde var hemde fiyatı baya uygun

Son düzenleme:

iade ettiğiniz kolileri açıp bakmıyorlar sadece faturanıza bakıyorlar aklınızda bulunsun

öyle miymiş.. ya burda okumuştm yine ztn açılıyo poşetleriniz kargo şubesnde fln demişlerdi nye açtıklrını anlamamştm bn de koliye koyuyorum hep kıyıda köşede kalmasın poşetler diye

teşekkürler tatlım, sen kullandın mı peki ? ne kadar sürede fark ediliyor etkisi ?

canım yalan olmasın ben kullanmadım aldım evde duruyor öyle alır kullanmam ben biraz o konuda savruk bir insanım bu anewin kaz ayağı için olan ürünü kaldırılacağı zaman 2 tane stok yapmıştım bizim burda bir avoncu vardı kendisi kampanyayı kaçırdığı için yakalayamamıştı o zaman o ürünü illaha bana sat onları sat onları diye üsteledi neden satayım demekki güzel bir ürün ki bayan benden sürekli almak istedi sonra bir kaç müşterime bu şekilde anlattım onlarda merak etti tabi aldılar sürekli sorup durdular ne zaman gelicek kaz ayağı için olan ürün diye sonunda fırsat köşesine geldi bende müşterilerime tekrar sipariş vericem memnun olduklarını belirttiler

Son düzenleme:

Saol canımmm bakalım ozaman bi

kızlar haberi olmayan arkadaşlar için tekrar yazıyorum kızlar gülüyorum sinirimden hay allahım avonun ne suçu var şimdi bir de günahını aldık avonun pembe havlu takımı veren panorama 2010 yılının 9.kataloğuymuş uffff farkettim nasıl önce farkedemedik ki canlarım neyse avonun satıştan kaldırılacak ürünlerini gördüm çoktan kaldırıldı ungaro falan var dedim şu kataloğun kapağına bakıyım ayyy bir baktım 9/2010 yani panik yok tabaklarımız gelicek iade de yok kızlar içiniz rahat olsun
Düzenleyen: serelim Düzenleme Tarihi : Dün Düzenleme Saati 11
_haberiniz olsun panoramada ki hediyelerimiz değişmedi_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…