kızlar haberi olmayan arkadaşlar için tekrar yazıyorum kızlar gülüyorum sinirimden hay allahım avonun ne suçu var şimdi bir de günahını aldık avonun pembe havlu takımı veren panorama 2010 yılının 9.kataloğuymuş uffff farkettim nasıl önce farkedemedik ki canlarım neyse avonun satıştan kaldırılacak ürünlerini gördüm çoktan kaldırıldı ungaro falan var dedim şu kataloğun kapağına bakıyım ayyy bir baktım 9/2010 yani panik yok tabaklarımız gelicek iade de yok kızlar içiniz rahat olsun
Düzenleyen: serelim Düzenleme Tarihi : Dün Düzenleme Saati11
_haberiniz olsun panoramada ki hediyelerimiz değişmedi_
iadeleri poşete koyup faturayıda içine koydum öyle yollasam olur herhalde dimi ?
iadeleri poşete koyup faturayıda içine koydum öyle yollasam olur herhalde dimi ?
ben önceden öyle yapıyordum fakat kargocular öyle yapmayın neticede faturanızla beraber iadenizi teslim ediyoruz bize faturanızı verin ayrıca koliye yada poşete koymadan verin dediler artık öyle yapıyorum
ürünlerin icinden faturayı cıkarıp kargocuya mı veriyim ?
bilmemki canım bana kargocular öyle söylemişti şimdi böyle teslim et istersen poşetini bantladıysan falan yani ama bir daha benim dediğim gibi teslim edersin yine de tabiki sen bilirsin çünkü kargocular bizim iadeyi fatura ile teslim ediyorlar o yüzden poşetini açacaklardır faturanı almak için benim dediğim gibi yaparsan poşetini açmazlar
benim 246,00 TL indirim broşüründen siparişim var cumadan beri bekliyorum hala faturalanmadı ürünler stokta mı kalmadı acep? :84: ben de tabakları tutturdum diye seviniyordum :18:
bugün burası çok sessiz kızlar kimse yok yarın kalabalık olur ama yeni katalog heyecanı malum:)ben şimdiden merak ediyorum
evt ama kmseninki faturlanmamış ki ya kiminki gelicek de koyucak=s
Aynen canım yaama belli ilkşahın faturalanmştır:) onun işleri bizimkilerden önce oluyo:) belki olmuştur yine inşallah ya çok merak ediyorum neler var indirim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?