AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

evet hiç birimiz farkedememiştik
Bende bu eski panaorma hiç olmadığı için değişti sandım daha önce yayınlanmış anladığım kdryla geçen yıl 2010 diyo ztn bn 1,5 ay önce temsilci oldum

Son düzenleme:
iadeleri poşete koyup faturayıda içine koydum öyle yollasam olur herhalde dimi ?

ben önceden öyle yapıyordum fakat kargocular öyle yapmayın neticede faturanızla beraber iadenizi teslim ediyoruz bize faturanızı verin ayrıca koliye yada poşete koymadan verin dediler artık öyle yapıyorum

avona yeni üye oldum ilk siparişimde krem kırık geldi dökülmüş bende geri yolladım sağlam ürün ne zaman gelir bana ?bir sonraki siparişle birliktemi yoksa

ürünlerin icinden faturayı cıkarıp kargocuya mı veriyim ?

bilmemki canım bana kargocular öyle söylemişti şimdi böyle teslim et istersen poşetini bantladıysan falan yani ama bir daha benim dediğim gibi teslim edersin yine de tabiki sen bilirsin çünkü kargocular bizim iadeyi fatura ile teslim ediyorlar o yüzden poşetini açacaklardır faturanı almak için benim dediğim gibi yaparsan poşetini açmazlar

Son düzenleme:

neyse açsınlar bakalım bu seferlk öyle olsn takım öncüm böyyle tarif etti

benim 246,00 TL indirim broşüründen siparişim var cumadan beri bekliyorum hala faturalanmadı ürünler stokta mı kalmadı acep? :84: ben de tabakları tutturdum diye seviniyordum :18:

bugün burası çok sessiz kızlar kimse yok yarın kalabalık olur ama yeni katalog heyecanı malum:)ben şimdiden merak ediyorum

üff benim siparişlerim de faturalanmamış, ne kadar yavaşlar ya :) (2 kere gelmiş sorry)

Son düzenleme:
Aynen canım ya ama belli ilkşahın faturalanmştır:) onun işleri bizimkilerden önce oluyo:) belki olmuştur yine inşallah ya çok merak ediyorum neler var indirim de

evt belki bn de ondan umutluyum çok merak ediyorum k10u eline katalog geçenler bomba gibi patlıyck demişlerdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…