AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kargom erken gelirse kataloğu koyarım kızlar ama ben ilçede oturduğumdan genelde daha geç geliyo.elimden geleni yaparım yani..üstelik ben cuma tee gece geç vakit girmiştim siparişleri..sizlerden önce olması ilginç:97:

ewt ya neler var acaba bu ay?bayram güzellikleri yapalarlar mı ki? umarım saç boyalarında indirim vardır.zaten benim genelde kendime alıyorum

benim katalogtan verdiğin dün faturalandı ama indirm broşüründen halen faturalanmadı.ilkşah sana gelmediimi katalog geldiyse eklermisin meraktan çatlıcaz

benim borçlara geçmiş fatura tutarı ama fatura nosu yok daha. bu şekilde olan varmı ?

aynen benim de öyle sipariş takibi bölümünde gözükmüyor sadece borç gözüküyor birkaç saat içinde işlerler ama benim mesaim bitiyor yarını beklemek zorundayım evde netim yok :84:

ewt ya neler var acaba bu ay?bayram güzellikleri yapalarlar mı ki? umarım saç boyalarında indirim vardır.zaten benim genelde kendime alıyorum

evet canım çook heyecanlıbenimde bu ay almak istediklerim var inşallah indirimdedir istediklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…