AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

cuma günü kaçta vermiştin sipariş ve nasıl verdin nettenmi bende o parfümden istemiştimde senden önce verdiysem banada gelir o yüzden merak etti sorayım dedim

cuma günü akşam netten verdim canım siparişimi zaten site çökmüştü ilk açıldığı zaman incandessenceyi yazmışım akşam sipariş için girdiğimde bir baktım sisteme almış tatlım sonrada siparişimi gönderdim

Son düzenleme:

bende cuma günü saat 18.00 verdim siparişi ama sms yoluyla verdim banada gelirmiki o parfüm benimki faturalanmamışta o yüzden göremiyorum

kızlarr panikten 2 adet baharat seti girmişim ikiside faturalanmış güzelmi acaba 2.sini yedek olarak saklasammı acaba kırılırsa takımı bozmayayım

ürün stoğu bekleniyor yazıyor, indirim broşüründen 2 göz kalemi 1 göz farı sipariş etmiştim müşterim istedi onlar için mi bekliyor acaba

panoramadaki cristallana bilezikten sipariş etmiştim umarım güzel çıkar.hoşuma giderse yüzüğü ve küpesini de alırım bu ay takım olur.siz neler istediniz kızlar k9dan?

Selam kızlar
Temsilciliğim süresince ilk defa bi ay sipariş girmeyeceğim sanırım.
k9dan alacağım hiçbişey yok.
Bana k10 kataloğu gelir mi peki?
Yoksa sadece siparişle mi gelio katalog?
Eğer gelmezse kataloğa burdan bakıp beğendiğim ürünlerin giriş fiyatlarını da sizden öğrenirim artık :)

yok sipariş vermene gerek yok bende haziran ayında vermemiştim fakat temmuzun kataloğunu yollamıstılar bana

slm kızlar benim siparişlerim kargoya verilmiş yarın gelir k10 merak ediyorum inşallah değişik ürünlerde yer alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…