avon almak istiyorum, satan varsa bana özelden mesaj atabilir mi lütfen
avon almak istiyorum, satan varsa bana özelden mesaj atabilir mi lütfen
şükür sonunda svekiyata hazırlanıyo
ne güzell yaa
kızlar ürün stoğu bekleniyor yazısı çıkan var mı benden başka ne zmna kdr sürer bu yazı ya bilgisi olan var mı gelmicek mi yani stokta kalmazsa püff:97:
ödeme sayfasında borç olarak gözükğyor siparişlerim fatura numarasıda çıkmş. Faturalnmş mı oluyor bu şimdi bilgnz varmı kızlar ama takipte hala ürün stogu bekleniyor.
selam canım,
bende de ürün stoğu bekleniyor.hayırlısı bakalım.:97::97::97::97:
İmha ediliyomuş hepsi öyle yazıyo ama işaretlediğimiz harflerden yani ürün kodu yanlış mesela ya da kapalı hiç açılmamış bi kalem veya ruj olunca da mı imha ediyolr anlamadım. takılar için mesela öyle olsa bazı arkdşlar bi kolyenin kullanılmş gibi geldiğini söylemşlerdi ve çizzik çizik o zmn öyle gelmezdi dye dşünüyorm bn o tarz bi problem yaşamadım şmdiye kdr ama bilemicem
selam
hasarlı olmayan kullanılmamış ürünlerin imha edildiğini sanmıyorum.ben en son yılan derisi görünümlü çanta yolladığımda çantanın biri avonun standart kol çantası yolladığı poşette değildi.2 çanta sipariş etmiştim.diğeriyse orjinal katlı düzgün çanta poşetindeydi.o yüzden tüm ürünleri imha edeceklerini düşünmüyorum ki zaten mantıksız olurdu öylesi.
Ancak onun dışında gereksiz iadeye ben mantıken karşıyım.ancak bana alerji yapar dokunur veya bi sorun çıkarsa ürün ambalajı hasarlı veya kırık gelirse iade ediyorum.onun dışında iade etmiyorum.:82::82::82:
İmha ediliyomuş hepsi öyle yazıyo ama işaretlediğimiz harflerden yani ürün kodu yanlış mesela ya da kapalı hiç açılmamış bi kalem veya ruj olunca da mı imha ediyolr anlamadım. takılar için mesela öyle olsa bazı arkdşlar bi kolyenin kullanılmş gibi geldiğini söylemşlerdi ve çizzik çizik o zmn öyle gelmezdi dye dşünüyorm bn o tarz bi problem yaşamadım şmdiye kdr ama bilemicem
selam
hasarlı olmayan kullanılmamış ürünlerin imha edildiğini sanmıyorum.ben en son yılan derisi görünümlü çanta yolladığımda çantanın biri avonun standart kol çantası yolladığı poşette değildi.2 çanta sipariş etmiştim.diğeriyse orjinal katlı düzgün çanta poşetindeydi.o yüzden tüm ürünleri imha edeceklerini düşünmüyorum ki zaten mantıksız olurdu öylesi.
Ancak onun dışında gereksiz iadeye ben mantıken karşıyım.ancak bana alerji yapar dokunur veya bi sorun çıkarsa ürün ambalajı hasarlı veya kırık gelirse iade ediyorum.onun dışında iade etmiyorum.:82::82::82:
Evet bncede mantıksız olurdu yani bn de iade fln yapmıyodum başlarda ama bu ay birkç kez sipariş vermek zorunda kaldım o yüzden fazladan ürün söyledim kargo ücreti ödememek için az buz da değil çnkü
günaydın kızlarr
Geçen seferde sormuştumda çok fikir veren olmadı malesefBen k9 dan avon solutıons serısınden altın fırsattakı nemlendırıcıyı almak ıstıyorum ? serıyı kullananlar vardır muhakkak memnun musunuz ? birde mimik çizgilerim var kazayağı bölgesinde gülünce rahatsız oluyorum Bunun için avon un hangi ürününü tavsiye dersiniz ? 2 tane panorama da var yeni çıkmış onlar birde solutıons serisinde var kafam karışıkkk fikirlerinizi bekliyorum :80:
kızlar haberi olmayan arkadaşlar için tekrar yazıyorum kızlar gülüyorum sinirimden hay allahım avonun ne suçu var şimdi bir de günahını aldık avonun pembe havlu takımı veren panorama 2010 yılının 9.kataloğuymuş uffff farkettim nasıl önce farkedemedik ki canlarım neyse avonun satıştan kaldırılacak ürünlerini gördüm çoktan kaldırıldı ungaro falan var dedim şu kataloğun kapağına bakıyım ayyy bir baktım 9/2010 yani panik yok tabaklarımız gelicek iade de yok kızlar içiniz rahat olsun
Düzenleyen: serelim Düzenleme Tarihi : Dün Düzenleme Saati11
_haberiniz olsun panoramada ki hediyelerimiz değişmedi_
bugün burası çok sessiz kızlar kimse yok yarın kalabalık olur ama yeni katalog heyecanı malum:)ben şimdiden merak ediyorum
Eklensin artık ürünlerimiz ya işkence çekiyomuş gibi oluyo böylee:95:
selam kızlar
sonunda gün boyu okuyamadığım tüm sayfaları okumayı bitirdim.cepten bakmaya çalıştım gün içinde ama yanıt yazamadım sizlere.
nasılsınız bakalım ? ne var ne yok görüşmeyeli
nasıl olalım canım işte aynı yazışıyoruz bütün günavonun objektif bölümünde bi arkadaş varda ona laf yetiştirmeye çalışıyoruz tatlım
hımmm.resimlerle paylaşım yaptığımız bölümmü? geliyorum hemmenmerak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?