AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

avon almak istiyorum, satan varsa bana özelden mesaj atabilir mi lütfen

Burası sadece bilgilendirme topiği,bu sitede satış yapılmıo
Avonun sitesinden müşteri formu doldurun size en yakın temsilciyle bağlantıya geçersiniz,o şekilde ürün alırsınız.

Son düzenleme:
ödeme sayfasında borç olarak gözükğyor siparişlerim fatura numarasıda çıkmş. Faturalnmş mı oluyor bu şimdi bilgnz varmı kızlar ama takipte hala ürün stogu bekleniyor.

ödeme sayfasında borç olarak gözükğyor siparişlerim fatura numarasıda çıkmş. Faturalnmş mı oluyor bu şimdi bilgnz varmı kızlar ama takipte hala ürün stogu bekleniyor.

fatura numarası varsa faturalanmıştır belki değiştirmeyi unutmşlrdır oluyo mu öyle ki:26: bnm de ürün stoğu beklenyor yazıyor saatlerdir şimdide baktm borç olarak gözüküyo ama hala aynı şey yazıyo ve fatura nom yok

canım ben o üründen kullanmadım.aynı serinin cilt canlandırıcı olanını almıştım.güzel bir ürün.onun dışındakendime avon un 25+ yaş paketini almıştım onu kullanıyorum.ürünleri güzeldüzenli sürebildiğimde işteki kızlar yüzüne ne yaptın ışıl ışılsın çok canlı gözüküyor diyorlardı.bu ay panoramadi fırsatta güzel.panorama sayfa 21 de.hem kırışık görünümü düzgünleştirici kreme hemde o serilerden birinin seyahat boyuna sahip oluyorsun.kırışık doldurucu kaz ayağı görünümünü düzgünleştiricinin yenilenmiş hali sanırım .ben öyle anladım.o paketlerde güzel.tercih senin

sevindirici bi haber
site çökünce o kafayla anlayamamız normal tatlım site bi açılıyo bi hata veriyordu.panorama 15dk da aılınca kim başlığı gördü :96::96::96:
neyse sonunda saadete erdik hepimiz.süper tabaklarımızı alır kahvaltı soframızı donatırız

bugün burası çok sessiz kızlar kimse yok yarın kalabalık olur ama yeni katalog heyecanı malum:)ben şimdiden merak ediyorum

bende merakla bekliyorum benm yolladığım siparişte indirim broşüründendi.ondan ürün stoğu bekleniyor.bende azmettim bekliyorum bakalım.bu gidişle kolim gelmeden yine buradan sizler sayesinde göreceğim kataloğu
iyi ki varsınız kızlar.sadece avon için ,kataloğu paylaşmak için değil sizlerle sohbet etmek çok keyifli

selam kızlar
sonunda gün boyu okuyamadığım tüm sayfaları okumayı bitirdim.cepten bakmaya çalıştım gün içinde ama yanıt yazamadım sizlere.
nasılsınız bakalım ? ne var ne yok görüşmeyeli

nasıl olalım canım işte aynı yazışıyoruz bütün günavonun objektif bölümünde bi arkadaş varda ona laf yetiştirmeye çalışıyoruz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…