AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

merhaba kızlar...
bugün kargom geldi ama banyo köpüğü yoktu içinde faturaya baktım ama orda yazılı. napmalıyım müşteri hizmetleriylemi görüşiyim

merhaba kızlar...
bugün kargom geldi ama banyo köpüğü yoktu içinde faturaya baktım ama orda yazılı. napmalıyım müşteri hizmetleriylemi görüşiyim

nasıl yani :44: canım faturanda banyo köpüğünün yanında çarpılar olmasın iyi bak çarpılar varsa gönderilememiştir o yüzden yoktur kargonda

kızlar bana k10 biraz vasat geldi.sanki k9 daha bi çeşitliydi mi ne?

bnce de biraz vasat k9a göre çnkü sırf parfümler indrimde gibi geldi bşka da ilgimi çeken alisha bileklik hala indrimde değilll almak istiyorum onu yaa örnek üürünlerdeki takılar bile indrmli hali olmasına rağmen pahalı gibi şahsen ben set şeklinde almak istiyorum bazen pahalı oluyor sizce indrime girer mi ya da indrm broşüründe tekrar olur mu bu ürünler ne dersiniz uzun süredir avon yapan arkdşlar fikirlerinizi beyan eder msniz:44:

bence de genelde parfüm ağırlıklı çalışmışlar.benim de şuan parfüm ihtiyacım yok ki parfüm çok sık biten bişey de değil.ben mesela bayram öncesi saç boyalarında bi indirim beklerdim..neyse bu ay da fazla açılmamış oluruz böylece.buarada ben cristallana serisinin bileziğini aldım panoramadan fena değil.k10da yüzüğü ve küpesini de alasım var bakalım artık..

bu akşam mail atıcam yaa hiç bu kadar uzun süre sevkiyata hazırlanıyor denmemişti. en azından yarın cevap verirler nedenmiş bukadar aksaklık. kızdım sana avon

evt bn de bekliyodum ama 2-3 ay üstüste indrimdeydi boyalar ondan belki onlrda yapmazlar dye de dşündüm ztn satamıyorum boya bi kuzenm alıyo şmdlk bi de ben akaju kızıl renginden aldm azıcık boyadım saçlarmn bazı kısımlarını kalanı da attım beğendim rengini onun. evet cristallana bilezik güzeldi bn de almayı dşünüyorum ama büyük mü ki kola oturuyodur büyük ihtimal nancy bilezik gibi olmasın bide o çok büyük geldi koluma bnm

bu akşam mail atıcam yaa hiç bu kadar uzun süre sevkiyata hazırlanıyor denmemişti. en azından yarın cevap verirler nedenmiş bukadar aksaklık. kızdım sana avon

evet çoğu kişinin aynıymış ama sıktı artık umarım yrn gelir o şekilde umut ediyorum yoksa mağdur olucaz avon yüzünden müşterilere krşı mahçup hissediyorum böyle

yok canım büyük bi bilezik değil.benim bilekler kalın değildir bileğin yanlara gelen kısımları yani bileziğin birleşim yerleri lastikli.takarken esniyo bileğe rahat oturuyo bilmem anlatabildim mi.yani içten gizli lastik koymuşlar..ben tavsiye ederim alcaksan

ooo iyimiş o zmn bnm de bilekler ince biraz indirime girsin alisha ve ondan istiyorum kemi yi pek beğenmedim

İstediğim rengi buldum kızlar ! Katalogtaki resimle her zamanki gibi alakası yok! İşte rengin gerçek resmi.. MErak edenler varsa diğer renkleride resmli bi şeklde elmde mevcut.

Ultra Colour Rich Lipstick

Şuan gördüğünüz resmdekinin birazcık daha koyusu tabi. Çünkü bu resim flashlı. İşte doğrusu burda gösterilmş:

Son düzenleme:
canım topiğimizin kuralları dışına çıkmayalım burası avon satış temsilcileri ve temsilci olmayı düşünenlerin bilgi paylaşım konusu ceza alabilirsin tatlım uyarayım dedim

canım topiğimizin kuralları dışına çıkmayalım burası avon satış temsilcileri ve temsilci olmayı düşünenlerin bilgi paylaşım konusu ceza alabilirsin tatlım uyarayım dedim

tmm cnm forumda sizden başka sohbet ettiğim bi topik yok o yüzden buraya yazayım dedim acil diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…