AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar professionel serisindeki urunleri kullandınız mı işe yarıyor mu. bnm cildim yaglı burnumda ve cenemde siyah noktalar var ve arada sıradada sivilceler cıkıyor en onmli sorunumda cok fazla gozenegim var 15 yasımdan beri yuzume fondoten surmeden dısarı cıkmıyorum suan 17 yasındayım yuzumun daha duzgun ve puruzsuz gorunmesni istyorum avonun hangi serisini onerirsiniz.
birde planet spa olu deniz mineralleri içeren scrubu deneyeniniz var mı benim dekolte bolgemdeki gozeneklerimin içi kahverengi noktalarla dolu onları temizleyip purusuzlestirir mi.

Yüzdeki gözenekler için bnm de acilen bi çözüme ihtiyacım var
Proffessionl a gzel demişlerdi bu topikte ama bn kullanmadım bilemiyorum işe yarayan bşy varsa söyleyin alalım hemenn:86:

Parfümleri çok sevdiğimden midir nedir ben de tam tersini düşünüyorum:)))K10 cennet gibi geldi bana...

ayne canım kabataslak hesapladın 100 lirayı geçkin var alacaklarım özellikle panaromadan çok var çok hoşuma gitti süpermiş beklediğimden çok çok fazla bide elime kargom gelse de kanlı canlı baksam sayfaları çevire çevire

kızlar şu yeni çıkan üstü aynalı rujlar var ya onun numunelerinden alan varsa eline çizip objektif bölümüne koyabilir mi böyle karar vermiyorumm

kızlar avon sitesinde kesin sorun var dün akşam 7 gibi ikinci siparişi verdim sipariş durumu yeni koli sayısı 0 takipe tıkladında teslim edlidi yazıyor akşam üstünede koli gelirse şaşırmam artık :26:

off bn de uykulu uykulu kalktım bakayım ne alemde dye hala sevkiyata hazırlanıyor:84::84::84::84::84:

Parfümleri çok sevdiğimden midir nedir ben de tam tersini düşünüyorum:)))K10 cennet gibi geldi bana...

ewt canım parfüm ihtiyacı olanlara gayet güzel katalog ama genelde parfüm indirimi var.ben yurtdışından baya parfüm almıştım ucuz diye avona başlayınca parfümlere pek sıra gelemedi henüz.daha çok kişisel bakım ürünleri ve kremler ilgimi çekiyo.

gunaydn kızlar.. bn kargm dagıtıma cıkmıs bugn içinde gelıck :97:
snn de gözün aydın cnm günaydın bu arada
çok yuksek cnm ya işkence öyle şeyler boşwer derm :))

ya bilemedim kimileri de yürürsün ddi platformlu fln olmasndan dolyı annem kazık gibi olucan ddiiade edilebilme şansı olsa düşünmeden alıcam olmazsa geri göndericem ama yokk

zor yurunur cnm ama içimde kalmasn diosan bi kerelık olsun al .. ben en fazla 5 cmlk topuklar gıyıyorm:)

Şu gelecek kampanyadaki celebre+titreşimli maskaradan maskarayı kullanan var mı nasıl bşy nasıl kullanılıyomuş ne özelliği var kirpikleri mi ayırıyo sadece almaya değer mi yani bi de bordo bi renk oje ve gözkalemi var mı avonda ya da mürdüm rengi bi göz kalemi bi ara plum lı bşy vardı ismni tam hatrlayamadım böyle laciverte ykın mor değil de o tatlı morlardan istiyorum bi de bordo far ya da gözkalemi

2 tane arkadasım almıstı maskaradan ben gormedim ama arkadasım okadar para verdim enayi gibi sadece kapagı titriyo ucu kıpırdamıyo bile demişti. diger arkadasımda avondan maskara almamaya yemin etmişti. ama celebre guzel ve kalıcı bi koku.

evet cnm bn de celebreyi beğeniyorum kullandım geçmiş senelerde güzel bi koku ay arkdşının dediğine çok güldüm:90: aslında katılıyorum bn de rimellerini sevemedim gitti supercurlacious maskaradan umudum vardı kıvırsın istiyorum hiç bi işe yaramadı kıvırmıyo yani onun dışında idare eder kirpikleri güzel ayırıyo

biri yardımcı olablr miii.

Canım titreşimli maskara dan kullanmadım ama bi müşterim almıştı üzerinde bi not gözüme çarptı açıldıktan sonra 3 ay içinde tüketilmelidir diye yani bakmak için bile acmayacaksin açtın mi kullanmak zorundasın tatlım sanırım pilli bu ya ondan öyle bi not koymuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…