Canım titreşimli maskara dan kullanmadım ama bi müşterim almıştı üzerinde bi not gözüme çarptı açıldıktan sonra 3 ay içinde tüketilmelidir diye yani bakmak için bile acmayacaksin açtın mi kullanmak zorundasın tatlım sanırım pilli bu ya ondan öyle bi not koymuşlar
biri yardımcı olablr miii.
ACanım clearskin yeşil serisi tatlım geniş gözenekli cilt tipleri uygun yağlı geniş gözegerekiyorsiyahi noktalı ciltler için uygundur yazıyor ama tam serisini alman gerekiyor sonuca varman gerekiyor.
Evt tatlm okumştm o yorumunu biri ama ne güzelliği var merak ettim baya pahalı bşydi çnkü 3 ayda da rimel mi bitermiş yahu:90:
Evt tatlm okumştm o yorumunu biri ama ne güzelliği var merak ettim baya pahalı bşydi çnkü 3 ayda da rimel mi bitermiş yahu:90:
Aynen tatlım evet bi zamanlar pahalıydı 20 tl di şimdide katalogdan kalkacak ürünler içinde yer alıyor:)
Kızlar avon bu ruju kaldırdımı ? :26:
Bende bugün sisteme yeni üye oldum konuşmayaları ve yardımlaşmaları beğendiğim için kargomda bugun gelicek bakalım panaromadakı christian lacroix in yeni parfümü nasıl kokuyo acaba inşallah numune gönderirler
slm cnm hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Christian Lacroix kolay kolay indrime girmeyen bi parfüm ayrıca numunesi fln gelir mi bilmem bn pek göndericeklerini sanmıyorum bn de yeni üye oldum ama bilemiyorum yani o yüzden 2 sefer numune geldi şu an biri windscape for her parfüm numunesiydi biri de saç bakım onarıcı krem numunesi bakalım bu ay ne gelicek deliricem artık beklemekten:95: neyse bn yardımcı olayım bildiğim kadarıyla annem almş bi ara arkdşı satarken kullanmaya kıyamıyo geçenlerden tüm ürünleri topladım bi ayırım yapıyodum aralarında annem o parfümü sıktı kendine uzun süre dayanmıştı ve hoş bi kokusu var ama ağır yani böyle gündelik kullanılmaz diye düşünüyorum ztn harcanmaya kıyılmazöyle işte cnm bayan parfümü hakkında bilgim bu yni:82:
Canım benim kargom geldi parfüm numunesi yok birtane yeni çıkan vanilyalı ruj varya onun numunesini yollamışlar ve harika kesinlikle sipariş vereceğim dudakla özdeşleşiyo bana gelen rose addiction gerçektende güzel
kızlar siparişi faturalanan varmı?pazar günü faturalanıyordu ben 6 yıldır avonlayım bu ay tabakları kazanayım diye katalog girdim oda değişmiş hediyeler çok sinir oldum al sana avon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?