AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Evt tatlm okumştm o yorumunu biri ama ne güzelliği var merak ettim baya pahalı bşydi çnkü 3 ayda da rimel mi bitermiş yahu:90:

biri yardımcı olablr miii.

ACanım clearskin yeşil serisi tatlım geniş gözenekli cilt tipleri uygun yağlı geniş gözegerekiyorsiyahi noktalı ciltler için uygundur yazıyor ama tam serisini alman gerekiyor sonuca varman gerekiyor.

ACanım clearskin yeşil serisi tatlım geniş gözenekli cilt tipleri uygun yağlı geniş gözegerekiyorsiyahi noktalı ciltler için uygundur yazıyor ama tam serisini alman gerekiyor sonuca varman gerekiyor.

bn onu kullanmıştm jelle sıkılaştırıcı tonik i vardı baştan düzenli kullanaym ddim ama yüzüm kıpkırmızı olmuştu toniği fln sürünce kullanmayı mı bilemedim ddim acaba yine de snradan güzel oluyodu temzliyo ama gözeneklerim hala var snradan düzenli kullanmadm ama

Aynen tatlım evet bi zamanlar pahalıydı 20 tl di şimdide katalogdan kalkacak ürünler içinde yer alıyor:)

haha evt ya ama bazen de işe yarayan ürünleri kaldırmıyolr mı gıcık oluyorum mesela essence (daha snra giricek veya illa çıkar biyerden karşımıza) bi de bi duş jeli vrdı garden lı güzl kokuyo diyolrdı

Bende bugün sisteme yeni üye oldum konuşmayaları ve yardımlaşmaları beğendiğim için kargomda bugun gelicek bakalım panaromadakı christian lacroix in yeni parfümü nasıl kokuyo acaba inşallah numune gönderirler

slm cnm hoşgeldin hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Christian Lacroix kolay kolay indrime girmeyen bi parfüm ayrıca numunesi fln gelir mi bilmem bn pek göndericeklerini sanmıyorum bn de yeni üye oldum ama bilemiyorum yani o yüzden 2 sefer numune geldi şu an biri windscape for her parfüm numunesiydi biri de saç bakım onarıcı krem numunesi bakalım bu ay ne gelicek deliricem artık beklemekten:95: neyse bn yardımcı olayım bildiğim kadarıyla annem almş bi ara arkdşı satarken kullanmaya kıyamıyo geçenlerden tüm ürünleri topladım bi ayırım yapıyodum aralarında annem o parfümü sıktı kendine uzun süre dayanmıştı ve hoş bi kokusu var ama ağır yani böyle gündelik kullanılmaz diye düşünüyorum ztn harcanmaya kıyılmaz öyle işte cnm bayan parfümü hakkında bilgim bu yni:82:

Canım benim kargom geldi parfüm numunesi yok birtane yeni çıkan vanilyalı ruj varya onun numunesini yollamışlar ve harika kesinlikle sipariş vereceğim dudakla özdeşleşiyo bana gelen rose addiction gerçektende güzel

aa herkese ruj numunesi gönderiyolr bu ay herhalde bnm de en çok merak ettiğim renk oydu inşallah bana da gönderirler de o rengi görürüm ravishing red de olablr

Son düzenleme:
kızlaaaarrrr avondan msj geldi avon kargonuz gelicektir bugün diye yalnız internette hala sevkiyata hazırlanıyor gözüküyor ayy bi sevindirik oldum aldanmayın o yazıya kızlar dün demiştim size içimden bi ses böyle böyle diyo diye yalnız annemle marketin önünde buluşma işi gene yattı galiba:26: neyse ben iadelerimi hazırlayım

kızlar siparişi faturalanan varmı?pazar günü faturalanıyordu ben 6 yıldır avonlayım bu ay tabakları kazanayım diye katalog girdim oda değişmiş hediyeler çok sinir oldum al sana avon

cnm sarı papatyalı tabaklarımı dıyosun? ben aldım geldı bana dgeısmedıkı

kızlar bu k9 dakı hedıyeleım dun geldı cok güzellermiş ya.. ama ben baskasına satıcam ihtıyacım yok cunku napiim saklasam bı dert durucak boş boş en ıyısı satmak :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…