kızlar bişi sormam lazımmm bu avonun 125.yıla özel katalogu ayın kaçına kdr geçerli???:18:
kızlar bişi sormam lazımmm bu avonun 125.yıla özel katalogu ayın kaçına kdr geçerli???:18:
kızlar nasılsınız benim siparişler en sonunda geldi tosta makineside geldi salata kasesi tuzluk vs ya plastik inanamadım görünce ben cam bekliyordum 2 tane tost makinem oldu biride king markasıydı onuda kazanmıştım fotograflarını çekişyorum birazdan eklerim diğer konuya ama baya var nasıl ayırıcam bilmiyorum
çok tşk ederim canım ewet plastikmiş
çok tşk ederim canım ewet plastikmiş
merhabalar herkese.size bikaç sorum olucaktı cvplarsanız çok mutlu olurum=)ben avondan düzenli alışveriş yapıyorum.bazı ürünler hakkında sizin önerinizi almak istedim solutions azranın tanıttığı karma ciltler için olan kremi kullanan oldu mu?nasıl geldi size.kullanmaya çekiniyorum başlayamadım bir türlü.bir de çok çok öncelerde avonun bi saç spreyini kullanıyodu arkadaşım hoş kokulu yağlandırmayan bişeydi naturals olabilir şuan var mı sizden kullanan varsa memnun mu?saçlarım dalgalı kıvırcık arası şekillendirmeye etkisi oluo mu?ve son olarak avonun en iyi el kremi hangisi sizce şöyle güzel nemlendiren çanta boy bişey istiyorum.cvplarınızı dört gözle bekliorum
ben bişiy sormak istiyorum. şimdi ben avonun sitesinden temsilci olmak için başvursam sonraki süreçte en yakın temsilci bana ulaşıcakmı yoksa internetten başvuru tek başına yeterli mi acaba ? aslında temsilcinin aracılık yapmasını istemediğimden soruyorum. yani aracısız üye olamaz mıyım
"Euthanasia" canım bence kargocu ya çatlak yada takmış kafayı senin avonlarınlaçok güzel aydınlatmışsın bu arada tşkler güle güle kullan tüm siparişlerini. bu arada resimlerini merakla bekliyorum siparişi gelenlerin
ben bişiy sormak istiyorum. şimdi ben avonun sitesinden temsilci olmak için başvursam sonraki süreçte en yakın temsilci bana ulaşıcakmı yoksa internetten başvuru tek başına yeterli mi acaba ? aslında temsilcinin aracılık yapmasını istemediğimden soruyorum. yani aracısız üye olamaz mıyım
kızlar nasılsınız benim siparişler en sonunda geldi tosta makineside geldi salata kasesi tuzluk vs ya plastik inanamadım görünce ben cam bekliyordum 2 tane tost makinem oldu biride king markasıydı onuda kazanmıştım fotograflarını çekişyorum birazdan eklerim diğer konuya ama baya var nasıl ayırıcam bilmiyorum
aaaaa salata kasesi falan plastik mibende cam sanıyodum gerçi beğenmemiştim bu ayki hediyeyi o yüzden katalog da söylemedim 10lu iyiki de istememişim güle güle kullan canım tost makineni de
Herkeze selam
Bende her ay en az 60-70 Tllik avon ürünü alıyordum. En son kuzenim kızım sen deli misin? Kendin yapsana bu işi en azından indirimli alırsın alacaklarını dedi. Aklıma yattı girdim. İlk ay 380 Tl civarı satış yaptım. Bu ayda 400 gibi. Siparişlerim hala sevkiyata hazırlanıyor görünüyor. Herkes tepemde gelmedi mi diye fenalık geldi... Ama çok keyifliymiş. Üstelik bizim şirkette benden başka iki kişi daha yapıyor. Rekabette var yani :))) Keşki daha önce üye olsaymışım. Ne çok zarar etmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?