AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bnmkiler de 3 saat önce geldi kızlar bu kargocuyu boğucam artık diyo ki hele şükür bi hedye kazanabldin gerçi piyasada bulunmıcak bşy de değil hani yav kardeşim piyasada bulunmyan şeyi nasıl göndersinler bana ztn niye göndersinler be deli midir nedir kaçtır geliyo herkesi ayağa kaldırıyo kargo kargo diye zil denen bşy var evi de biliyo bni de tanıdı artık bu kdr konuşabildiğine göre herseferinde bidaha bağırsın milleti cama kapıya dizsin uyarıcam vlla zil denen bşy var diye

bu arada şaşırdım kızlar ilginç k11den msj gelmesi bna gelmedi bşy ama bnm 4. ayım oldu yani siparişe göre diyeyim o kdr olmadı ama. bu arada christian lacroix in iki tane numunesi geliyo kızlar diğer gelen arkdşlar pek aydınlatmadılar bn size söyliyeym buradan pek ayrntılı yazamayablrm çıkmam gerekyo çünkü. parfüm dura dura güzellşiyo gerçekten birini kendime ayırdım baştan beğenmemiştim ama dura dura güzelleştiğini görünce bıraktım ve tabii ki saatini de ayırdım kendime. saat biraz adiye kaçıyor gerçi kayışı yani kayışı mor bu arada koyu pembe fln değil resimdeki gibi. real re oje tam istediğim kırmızı diyeblrm srünce görcez artık. sugar plum göz kalemi pırıltılı olmasa daha iyi sanki ama buğulu yapıyo gözleri yani güzel oldu. emerald glow la black ice ı da beğendim renklerini kullanmadım yalnız henüz. bi de ytgp hediyesnden pur blanca ve 15 adet parfm numunesi gelmiş bn pur blancanın numuneleri gelicek sanıyodum meğerse farklı farklıymış gerçi hepsi farklı değildi bazılarından ikişer tane koymuşla r keşke farklı olsalarmış. herve leger müthiş bi kokuymuş gerçekten o da dura dura güzelleşen kokulardan.devam ederim kızlar sonraa

kızlar bişi sormam lazımmm bu avonun 125.yıla özel katalogu ayın kaçına kdr geçerli???:18:

aaaaa salata kasesi falan plastik mi bende cam sanıyodum gerçi beğenmemiştim bu ayki hediyeyi o yüzden katalog da söylemedim 10lu iyiki de istememişim güle güle kullan canım tost makineni de

"Euthanasia" canım bence kargocu ya çatlak yada takmış kafayı senin avonlarınla çok güzel aydınlatmışsın bu arada tşkler güle güle kullan tüm siparişlerini. bu arada resimlerini merakla bekliyorum siparişi gelenlerin

ben bişiy sormak istiyorum. şimdi ben avonun sitesinden temsilci olmak için başvursam sonraki süreçte en yakın temsilci bana ulaşıcakmı yoksa internetten başvuru tek başına yeterli mi acaba ? aslında temsilcinin aracılık yapmasını istemediğimden soruyorum. yani aracısız üye olamaz mıyım

karma ciltler için olanı kullanmadım fakat genelde solüsyon ürünleri güzeldir cildin hassas degilse kullanabilirsin birde hassas ciltler için olanıda var natürelsin saç spreyi pek kaliteli değil birkez aldım beğenmedim advantece serisindekileri kullanmanı öneririm

aracısız üye olamazsın canım.onlar sonra sana ulaşıyor.nüfus cüzdanının fotokopisini alıyorlar.

Kızlar birşey soracağım lütfen yardım edin yıldızlar külübüne geçince takı setinden başka ne hediye var bilen varmı

vlla sorma ya çatlak mı ne çatlak taktı bana başkalarına da yapıyo mu böyle mrak ediyorum doğrusu. Teşekkür ederm cnm sn de güle güle kullan ürünleri resim de eklemek istedim ama sonra vazgeçtim çnkü çalınıyo fln bi de açıkçası biraz uğrştırıcı kartımı çıkartmakta zorlanıyorum bnm telden gerçekten delirtyo bni. bu arada haticecrm arkdşıma snn verdiğin tepkiyi vericektim bn de biz de açtık baktık ama cam gibi dutruyodu karton var dye çıkartmdık hiç ellemedik de mika mı acaba :44: eğer plastikse satarım ztn pek beğenmedim annem dursun diye tuttursa da tost makinesiyle ona alıcı bulrsam satmayı düşünüyorum bu arada tost makinesi gelenler o tost makinesine nsl fiyat biçmişler öyle ya gerçi ızgarası da var ama dışarda öyle mi ki fiyatı aynısı bizde var ne kdra almştık hatrlmaıyorum seneler önce marksını da hatrlamıyorum.

bu arada love to the fullest da değişik bi kokuymuş o da baştan farklı gelyo bu edpler mi öyle bilmiyorum ama dur a dura daha da güzelleşiyolr sanki.simply because parfmü şiddetle tavsiye ederim kızlar erkek olanını. bi de ağda bantlarından alıcam snrm k11den valla piyasadki değerinden daha uygun fiyta ee pek de fark yokmuş nslsa hepsi aynı o zmn alayım diyorum habire alcak bşyler çıkıyo bana hadi baaklım

vlla snrm tek başına olunmuyo bn de öyle istemiştim başlarda da pek bşy anlamıyodum ama snra bi arkdşımın temsilcisine üye oldum zor oluyo uzağız diye ama yne de Allahtan uyuz biri değil gayet iyi şimdilk. size de illa bi temsilci yöneltirler

cnm sen kaseyi eline al ve ıyıce bak. bildiğin cam işte. plastık nerden cıktı.hatta benım şu an yanımda bıldıgın cam. hee sen borcam gibi kalın birşey beklıyordun galıba.

aaaaa salata kasesi falan plastik mi bende cam sanıyodum gerçi beğenmemiştim bu ayki hediyeyi o yüzden katalog da söylemedim 10lu iyiki de istememişim güle güle kullan canım tost makineni de

canım plastık fılan degıl cam. arkadasın bı yanlısı var galıba

Herkeze selam

Bende her ay en az 60-70 Tllik avon ürünü alıyordum. En son kuzenim kızım sen deli misin? Kendin yapsana bu işi en azından indirimli alırsın alacaklarını dedi. Aklıma yattı girdim. İlk ay 380 Tl civarı satış yaptım. Bu ayda 400 gibi. Siparişlerim hala sevkiyata hazırlanıyor görünüyor. Herkes tepemde gelmedi mi diye fenalık geldi... Ama çok keyifliymiş. Üstelik bizim şirkette benden başka iki kişi daha yapıyor. Rekabette var yani :))) Keşki daha önce üye olsaymışım. Ne çok zarar etmişim.

Kızlar bişey sorucam.. Benim geçen aydan gönderilemeyen ürünlerim vardı. Yani geçen ayki faturamadan gönderelimeyen ürünler yzıyordu ve altında 2 ürün vardı. Ve böyle olunca bilirsiniz ki bi dahaki ay sipariş verirken o ürünler otomaik gönderilmesi gerekir. Fakat yeni siparişimin faturasında o gönderilemeyen ürünlerim. Bi yanlışlıkmı var anlamadım ?:18:

evet bende senin gibi hep başkalarından alıyodum kendim deniyim bide dedim çok da iyi yapmışız valla hem ürünlerim bedavaya gelmiş oluyo. kazancım oraya gidiyo benim kendime kalmıyo hiç .arada sırada cebimden de çıkıyo tabi. ama çok zevkli oluyo bi uğraş benim için ben her ay mutlaka alacak birşey buluyorum valla insan kolik oluyo bi zamandan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…