Kızlar bişey sorucam.. Benim geçen aydan gönderilemeyen ürünlerim vardı. Yani geçen ayki faturamadan gönderelimeyen ürünler yzıyordu ve altında 2 ürün vardı. Ve böyle olunca bilirsiniz ki bi dahaki ay sipariş verirken o ürünler otomaik gönderilmesi gerekir. Fakat yeni siparişimin faturasında o gönderilemeyen ürünlerim. Bi yanlışlıkmı var anlamadım ?:18:
canım plastık fılan degıl cam. arkadasın bı yanlısı var galıba
ben bişiy sormak istiyorum. şimdi ben avonun sitesinden temsilci olmak için başvursam sonraki süreçte en yakın temsilci bana ulaşıcakmı yoksa internetten başvuru tek başına yeterli mi acaba ? aslında temsilcinin aracılık yapmasını istemediğimden soruyorum. yani aracısız üye olamaz mıyım
tamam canım evet olabilir dediğin gibi. belki de herkese cam göndermemişlerdir bilemiyorumben sipariş etmedim katalog beğenmedim bu ayki hediyeyi
İsmini yazdığım parfümlerin numunesini istiyorum;
jet femme
bond girl
today
tomorrow
rare gold
romantic voyage edp
celebre
perceıve
herve leger
ın bloom by reese witherspoon
Bunlar numune setinde varmı?
evet çoğu var bond girl ve romantig voyage yktu bende
Teşekkürler yanıtın için keşke numune setinin içinde olmasını istediğimiz 36 parfümü biz belirleyebilseydik :)))
O zaman numune seti daha çok sipariş edilirdi.
İsmini yazdığım parfümlerin numunesini istiyorum;
jet femme
bond girl
today
tomorrow
rare gold
romantic voyage edp
celebre
perceıve
herve leger
ın bloom by reese witherspoon
Bunlar numune setinde varmı?
nasıl canım ben anlamadım msjını ya:44: o ürünlerin tekrar gönderilmeyenler arasında mı yoksa yeni faturanda gönderiliyo diye gösteriyo mu o iki ürünün?? benimde geçen aydan rol-onlar vardı bu ay sipariş girdim geliyo onlar
bende sadece romantic voyage yoktu hatta little black den 2 tane vardı bi başka parfümdende iki numune koymuşlardı hatırlamıyorum ama hangisiydi:26:
Canım hani bi sipariş veriyosun faturalandığında faturanda gönderilmeyen ürün başlığı altnda gelemeyecek ürünlerin yazıyo. Ve sen bi dahaki ay sipariş girdiğinde o gönderilemeyen ürünlerini girmene gerek kalmıyor cünkü otomatikman onlarda yollanıyor ya hani. İşte benim geçen ayki gönderilemeyen ürünlerim bu ay faturamda ne gönderilen ürünlerin arasında nede gönderilemeyen ürünlerin arasında.. Hiç yok faturamda :18:
cnm herkese baska göndermezler zaten panaromaya bakarsan cam servis seti yazıyor. yanı ordada cam oldugunu belırtmısler ben 2007 den berı bu işin içindeyım ve takım öncüsü olarak hıc boyle bırseye rastlamadım hanı cam yazıpta plastık gondermelerı gıbı..
ya kızlar bişi sorcam, ben pazartesi gece 1 de sipariş verdim. avondan bakıyorum sevkiyata hazırlanıyor diyor. ne kadar zamanda gelir bu bileniniz varmı ya siparişlerini bekleyenler var
canım bende salı sipariş verdim benimde sevkiyata hazırlanıyor diyo normalde perşembe günü gelmesi gerekir bakalım yarın gelicek mi senin de yarın gelir
romantic voyage siparş verdim, menekşeli vucut spreyi ve titreşimli maskara bunları acaip merak ediyorum ya resmen çatlicammm :) saat başı avonun sitesine girip bakıorum ama durum hep aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?