AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

nasıl canım ben anlamadım msjını ya:44: o ürünlerin tekrar gönderilmeyenler arasında mı yoksa yeni faturanda gönderiliyo diye gösteriyo mu o iki ürünün?? benimde geçen aydan rol-onlar vardı bu ay sipariş girdim geliyo onlar

bende aynı senin gibi aracısız olsun diye netten başvurdum ama ille bi aracı oluyor canım

ya kızlar bişi sorcam, ben pazartesi gece 1 de sipariş verdim. avondan bakıyorum sevkiyata hazırlanıyor diyor. ne kadar zamanda gelir bu bileniniz varmı ya siparişlerini bekleyenler var

tamam canım evet olabilir dediğin gibi. belki de herkese cam göndermemişlerdir bilemiyorum ben sipariş etmedim katalog beğenmedim bu ayki hediyeyi

cnm herkese baska göndermezler zaten panaromaya bakarsan cam servis seti yazıyor. yanı ordada cam oldugunu belırtmısler ben 2007 den berı bu işin içindeyım ve takım öncüsü olarak hıc boyle bırseye rastlamadım hanı cam yazıpta plastık gondermelerı gıbı..

slm kızlar acil bişey sorcam elinde gecen aydan lıttle black dress parfum ve deo olan varmı

Kızlar avonun tüm ürünlerinin numunesi büyük dolu numune setinde var mı?

Parfüm numune setinde 36 edet numune var diyor?hangileri var bilen var mı? yoksa 1 üründen birkaç tanemi koymuşlar içine ?

İsmini yazdığım parfümlerin numunesini istiyorum;
jet femme
bond girl
today
tomorrow
rare gold
romantic voyage edp
celebre
perceıve
herve leger
ın bloom by reese witherspoon

Bunlar numune setinde varmı?

kızlar bügün gelen siparişimde 1 adet eksik ürün var. faturada kolinin içinde olarak gözüküyor. ama yok. ne yapmam gerek?? yardımcı olursanız çok sevinicem..

İsmini yazdığım parfümlerin numunesini istiyorum;
jet femme
bond girl
today
tomorrow
rare gold
romantic voyage edp
celebre
perceıve
herve leger
ın bloom by reese witherspoon

Bunlar numune setinde varmı?

bende sadece romantic voyage yoktu hatta little black den 2 tane vardı bi başka parfümdende iki numune koymuşlardı hatırlamıyorum ama hangisiydi:26:

Son düzenleme:

Canım hani bi sipariş veriyosun faturalandığında faturanda gönderilmeyen ürün başlığı altnda gelemeyecek ürünlerin yazıyo. Ve sen bi dahaki ay sipariş girdiğinde o gönderilemeyen ürünlerini girmene gerek kalmıyor cünkü otomatikman onlarda yollanıyor ya hani. İşte benim geçen ayki gönderilemeyen ürünlerim bu ay faturamda ne gönderilen ürünlerin arasında nede gönderilemeyen ürünlerin arasında.. Hiç yok faturamda :18:

hıımm anladım canım belki yine stokta yoktur o yüzden gönderilmemiştir bi sonrakiyle gelcektir yine.ama gönderilmen ürünler olup da bir sonraki siparişte tekrar gönderilmeyen ürün durumu daha önce başıma gelmediği için bişey diyemicem tatlım sen bi müşteri hizmetlerini ara yada avon sitesinde avona sor bölümü var orda durumunu dile getir dönerler tekrar

evet canım cam yazıyodu doğru. arkadaşın yanlışı vardır o zaman

ya kızlar bişi sorcam, ben pazartesi gece 1 de sipariş verdim. avondan bakıyorum sevkiyata hazırlanıyor diyor. ne kadar zamanda gelir bu bileniniz varmı ya siparişlerini bekleyenler var

canım bende salı sipariş verdim benimde sevkiyata hazırlanıyor diyo normalde perşembe günü gelmesi gerekir bakalım yarın gelicek mi senin de yarın gelir

canım bende salı sipariş verdim benimde sevkiyata hazırlanıyor diyo normalde perşembe günü gelmesi gerekir bakalım yarın gelicek mi senin de yarın gelir

romantic voyage siparş verdim, menekşeli vucut spreyi ve titreşimli maskara bunları acaip merak ediyorum ya resmen çatlicammm :) saat başı avonun sitesine girip bakıorum ama durum hep aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…