kızlar yine birkaç ürün hakkında yorum yapayım ravishing red mi rose addiction mı olsa dedim bi arkdş numunesini söylemişti numunesini açmamıştım tabii ki ve sürememiştim gerçekten güzel bi kırmızı diye bakmıştm ve bn de onu sipariş vermiştim yanında da real red oje . real red oj e gayet güzel bi renk gerçekten kırmızı ama snrm bn bordo tarzı bi oje arıyorum. rujun numunesinden de sanki rose addiction ı daha fazla beğenmiştim . bunu şurdan anladım bugün sürdüm denedim rujun kendisine bakınca sürünce çok harika bi renk çıkıcakmış gibi druyo aslında bu kişiden kişiye de değişir bugün bi arkdşımda raisin wine rengini gördüm ve gerçekten yakışmş hatta bu ruj avondan mı başkasından mı diye sorcaktım az daha snra katalogu görünce istedi o rengi o anda ddim raisin wine mı bu diye bna yakışmamıştı pek dedim snde güzel durmuş o biraz daha koyu renk tenli bn daha açık tenliyim çok sırıtttı ve çok yumuşak sürülüyo ve aroması gerçekten harika ruju yalasan yutsan da gitmiyo ama renk kırmızıyla çingene pembesi arası bşydi çok koyu gibi geldi bna ve çok yoğun olduğundan bulaşıyo elimle sileyim ddim taşan yerleri aman Allah. Sugar plum gözkalemi de bi önceki yorumumda dediğim gibi simli olmasaymş iyiymiş ama fena değil yine de.
Canım bayadır ben soruyodum.. Ultra Colour Rich Colordisiac Ruju , Ravishing Red rengini merak ediyordum ve sipariş verdim gelmesini bekliyorum.. Sürüp acaba resmini çekebilirmisin ?
Artık çok geç iadeye verdim maalesef ama renk dediğim gibi neyse sn de en azından gelince hemen aç bak rengine siparişlerini ikiye böl istersen diğer ay vermiceksen 2. siparişinle yollarsın beğenmezsen renk çok koyu ve yoğun yüzünde bağırıyo resmen uzaktan fena değil gibi duruyo ama yakından çok kötü yani bna göre değil istediğim bi renk değil kırmızı da değil vişne çürüğü mü derler çingene pembesi koyu kırmızı arası bi renk ruju açıp baktığında aa çok güzelmiş renk diye aldanma çnkü bn de öyle ddim sürünce işler değişti:97:
...dedim ama sen de vermişsin siparişini neyse sen belki beğenirsin o ruju da beğenicek birileri çıkar elbette zevk meselesi bu işler
arkadaşlar merhaba ben avona yeni üye oldum ve size ürünler hakkında sormak istediğim birkaç şey var yardımcı olursanız çok sevinirim.. perceive ve pur blanca'nın kokularını çok beğendim ama titreşimli maskara hediye eden celebre için emin olamadım çok ağır kokuları sevmiorum birde seyahat boyu parfümler varya incandessence, little black dress ve eternal magic bunları önerir misiniz? birde saç ucu onarıcı serum var saçlarım röfleli ve ister istemez yıpranıyor kullanan arkadasım var mı acaba etkili mi onu merak ediyorum? anew dolgunlaştırıcı dudak bakım stiği almayı düşünüyorum güzel mi sizce? en arka sayfadaki roll on ların hangi rengini tavsiye edersiniz? şampuanları da hiç kullanmadım macadamia ve aloe özleri içeren şampuan saç kremi nasıl acaba? annemede anew derin kırışıklık kremini alıcam umarım etkilidir. bir de simple because for him edt nasıl güzel bir kokumu bilen var mı fiyatı çok uygunda? sanırım çok şey sordum ama umarım yardımcı olursunuz çok teşekkür ederim.. yeni olduğum için biraz yardım ediceksiniz artık
arkadaşlar merhaba ben avona yeni üye oldum ve size ürünler hakkında sormak istediğim birkaç şey var yardımcı olursanız çok sevinirim.. perceive ve pur blanca'nın kokularını çok beğendim ama titreşimli maskara hediye eden celebre için emin olamadım çok ağır kokuları sevmiorum birde seyahat boyu parfümler varya incandessence, little black dress ve eternal magic bunları önerir misiniz? birde saç ucu onarıcı serum var saçlarım röfleli ve ister istemez yıpranıyor kullanan arkadasım var mı acaba etkili mi onu merak ediyorum? anew dolgunlaştırıcı dudak bakım stiği almayı düşünüyorum güzel mi sizce? en arka sayfadaki roll on ların hangi rengini tavsiye edersiniz? şampuanları da hiç kullanmadım macadamia ve aloe özleri içeren şampuan saç kremi nasıl acaba? annemede anew derin kırışıklık kremini alıcam umarım etkilidir. bir de simple because for him edt nasıl güzel bir kokumu bilen var mı fiyatı çok uygunda? sanırım çok şey sordum ama umarım yardımcı olursunuz çok teşekkür ederim.. yeni olduğum için biraz yardım ediceksiniz artık
merhaba kızlar, sonunda siparişlerim geldi çoook şükür. romantic voyage gerçekten mükemmel çok beğendim ya takı seti hediyeside vardı incili takım pekbi hoşuma gitti. bu titreşimli maskarayı kız kardeşimde denedikte sanki toopaklanma yaptı umarım memnun kalırız :/ menekşe ve liçi özlü vuxut spreyi lk sıktığınızda acaip kokuyor ama koku yerine oturduğunda çok şahane oluor beğendim. bu arada 3 kademeli maskaranın farkı ne onu anlamadım . 1 kademedede fırça aynı 3 tede aynı bilen varmı arkadaşlar
k 10 dan bu hafta sipariş vermesem acaba haftaya hergüne bi hediye koyarlarmı fikri olan varmı kızlar?
merhaba cnm hoşgeldin. Perceive bnm ilk parfümümdü ve 2-3 kutu kullanmıştık annemle sanırım müşteriyken snra almadı başka kokulara yöneldik celebreyi kullandık. Celebre de meyveli ve çiçeksi karşık bn de bu tarz kokuları seviyorum snrm çok güzel ondan baya kullanmışızdır ama bn bu ay perceive aldım 6 tane 2si bnm diğerlerini satmaya çalışırım olmazsa gene benimarkadaşlar merhaba ben avona yeni üye oldum ve size ürünler hakkında sormak istediğim birkaç şey var yardımcı olursanız çok sevinirim.. perceive ve pur blanca'nın kokularını çok beğendim ama titreşimli maskara hediye eden celebre için emin olamadım çok ağır kokuları sevmiorum birde seyahat boyu parfümler varya incandessence, little black dress ve eternal magic bunları önerir misiniz? birde saç ucu onarıcı serum var saçlarım röfleli ve ister istemez yıpranıyor kullanan arkadasım var mı acaba etkili mi onu merak ediyorum? anew dolgunlaştırıcı dudak bakım stiği almayı düşünüyorum güzel mi sizce? en arka sayfadaki roll on ların hangi rengini tavsiye edersiniz? şampuanları da hiç kullanmadım macadamia ve aloe özleri içeren şampuan saç kremi nasıl acaba? annemede anew derin kırışıklık kremini alıcam umarım etkilidir. bir de simple because for him edt nasıl güzel bir kokumu bilen var mı fiyatı çok uygunda? sanırım çok şey sordum ama umarım yardımcı olursunuz çok teşekkür ederim.. yeni olduğum için biraz yardım ediceksiniz artık
evet cnm bn de bilmeden söyledim rengini tam emin olamadım çnkü o rengi de tam bilmiyorum ama demek ki tutturmuşumablamada 3kişi sipariş vermiş rengini begenmemişler vişne çürügü gibi bu dıe iade etmişler galiba
onu bn de müşteri olduğum zmnlarda almştm daha doğrusu annem almş her zmnki gibi ama iade etmedim çok fazla kullanan biri değildim çnkü pek bi fark olmuyo kat kat yoğunlaştırıyomuş ama bilmiyorm bna da fark yokmuş gibi geldiyine de fena sayılmaz rimel:97:merhaba kızlar, sonunda siparişlerim geldi çoook şükür. romantic voyage gerçekten mükemmel çok beğendim ya takı seti hediyeside vardı incili takım pekbi hoşuma gitti. bu titreşimli maskarayı kız kardeşimde denedikte sanki toopaklanma yaptı umarım memnun kalırız :/ menekşe ve liçi özlü vuxut spreyi lk sıktığınızda acaip kokuyor ama koku yerine oturduğunda çok şahane oluor beğendim. bu arada 3 kademeli maskaranın farkı ne onu anlamadım . 1 kademedede fırça aynı 3 tede aynı bilen varmı arkadaşlar
evetiadesi oluyorarkadaşlar katalogların iadesi oluyomu onlarında 3 kampanya iade şansımız varmı
Windcape nasıl bi parfüm acaba bilen varmı arkadaşlar almak istiyorum kendime birde alırken 2 tanesi 25,00 diyor ya ikili olarak paket kodu yok kodunu yani 72524ü iki tane mi gircez
arkadaşlar katalogların iadesi oluyomu onlarında 3 kampanya iade şansımız varmı
ben geldim kızlar
5 gün hapis yattım
Bir derdim var bölümü yüzünden
millet foyalarını yazıo sonra eleştirilince kötü olduk
pohpohlamak gerekio demekki herkesi
aman artık işim olmaz bir derdim var bölümüyle
elalemin derdi benimi gerdi dicem
bu ara yeni kampanyadan 2 ruj aldım muhteşeemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?