kataloğun iadesi oluyormuş diye duymuştum yani kendim hiç yapmadım katalog iadesi o yüzdeen öyle dedim ama hediyeler için aldıklarımızı iade edemeyiz tabii ki onu anlamamaları imkansız herhaldekataloğun iadesi oluyorsa katalog parasıda vermeyiz o zaman birde hediyeyi almak için ekliyoruz ya onlarında iadesi varmı acaba olmaz galiba onların sonra hediyeyide geri istemesin bizden avon
hoşgeldin cnm geçmiş olsun boşver milletin derdini bak olan sana olmuş. Hangi rujları aldın bu arada bn ultra color rich colordisiac serisinden ravishing red aldım beğenmedim rose addiction daha güzeldi sanki numunesinden baktığım kdrylaben geldim kızlar
5 gün hapis yattım
Bir derdim var bölümü yüzünden
millet foyalarını yazıo sonra eleştirilince kötü olduk
pohpohlamak gerekio demekki herkesi
aman artık işim olmaz bir derdim var bölümüyle
elalemin derdi benimi gerdi dicem
bu ara yeni kampanyadan 2 ruj aldım muhteşeemmm
merhabalar avonun en son kataloğuna nasıl ulaşabilirim bu sitede var mı?
ben geldim kızlar
5 gün hapis yattım
Bir derdim var bölümü yüzünden
millet foyalarını yazıo sonra eleştirilince kötü olduk
pohpohlamak gerekio demekki herkesi
aman artık işim olmaz bir derdim var bölümüyle
elalemin derdi benimi gerdi dicem
bu ara yeni kampanyadan 2 ruj aldım muhteşeemmm
Ayy kızlar bende bayıldım kırmızı olan çok agır gelmişti almamak için zor tutuyorum kendimi birde biraz pahalı geldi bu ayda baya açıldım zaten
kataloğun iadesi oluyormuş diye duymuştum yani kendim hiç yapmadım katalog iadesi o yüzdeen öyle dedim ama hediyeler için aldıklarımızı iade edemeyiz tabii ki onu anlamamaları imkansız herhaldeama tabi aslında iadeesi olmaması lazım ya da bi inceliği vardır belki yani kampnya geçmeden de edilmesi gerekeblr bi şartı olblr belki bilemiyorum.
hoşgeldin cnm geçmiş olsun boşver milletin derdini bak olan sana olmuş. Hangi rujları aldın bu arada bn ultra color rich colordisiac serisinden ravishing red aldım beğenmedim rose addiction daha güzeldi sanki numunesinden baktığım kdryla
kızlar bu arada şu yeni parfüm çok çok çok kalıcı hani kutusunu açıp kullanmadım ama kullanıcam ayırdım. O verdikleri kartondaki numunesi var ya ona bulaşmış açtığımda kutuyu buram buram kokuyodu şimdi de onu nereye koysam koyuyo odam
kızlarr. ben yeni üye oldm. siparş giriorm perceve 69 lira dio. oysa katalogda 55 lira hemde 2 tanesi. ben anlamadm(( 10. katalogdan bahsediorm (
slm kızlar
gelecek kampanya kargo sipariş limiti yine 85 tl mi olur acaba???
sağol cnm..........................slm canım evet 23ünden itibaren 85 olucak
canım tamam ilk başta öyle yazıcak sipariş göndermeden önce en son 4.adımda fatura tahmini tutar diyo oraya mutlaka tıkla bak bakalım ürünlerin fiyatı inmiş mi 40larda bi fiyat yazıcak
hayır 51 75 yazıo
Woouuw oldu saol çok tşk ederm cnm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?