AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kataloğun iadesi oluyorsa katalog parasıda vermeyiz o zaman birde hediyeyi almak için ekliyoruz ya onlarında iadesi varmı acaba olmaz galiba onların sonra hediyeyide geri istemesin bizden avon
kataloğun iadesi oluyormuş diye duymuştum yani kendim hiç yapmadım katalog iadesi o yüzdeen öyle dedim ama hediyeler için aldıklarımızı iade edemeyiz tabii ki onu anlamamaları imkansız herhalde ama tabi aslında iadeesi olmaması lazım ya da bi inceliği vardır belki yani kampnya geçmeden de edilmesi gerekeblr bi şartı olblr belki bilemiyorum.
hoşgeldin cnm geçmiş olsun boşver milletin derdini bak olan sana olmuş. Hangi rujları aldın bu arada bn ultra color rich colordisiac serisinden ravishing red aldım beğenmedim rose addiction daha güzeldi sanki numunesinden baktığım kdryla

kızlar bu arada şu yeni parfüm çok çok çok kalıcı hani kutusunu açıp kullanmadım ama kullanıcam ayırdım. O verdikleri kartondaki numunesi var ya ona bulaşmış açtığımda kutuyu buram buram kokuyodu şimdi de onu nereye koysam koyuyo odam

Hoşgeldin ben de merak ediodum ne zaman döneceğini
Konuyu takip etmiştim ben de
Bence de bir derdim var tehlikeli bi bölüm bazen sinirlerine hakim olamıo insan
Ben mümkün mertebe uzak duruyorum o bölümden
Boşa sinir harbi
Neyse ki çabuk döndün :)

çok şükür siparişlerim ulaştı elime bugün evet christian parfüm süpeeeeeeerrrr bayıldım kokusuna yaaa

Ayy kızlar bende bayıldım kırmızı olan çok agır gelmişti almamak için zor tutuyorum kendimi birde biraz pahalı geldi bu ayda baya açıldım zaten

bende rose addictionua bayıldığımdan ravishing red aldım çok beğendim kuzu çok iyi maddeden yapılş yumuşacık ve çok tatlı yemek istiorum hep

kızlarr. ben yeni üye oldm. siparş giriorm perceve 69 lira dio. oysa katalogda 55 lira hemde 2 tanesi. ben anlamadm (( 10. katalogdan bahsediorm (

kızlarr. ben yeni üye oldm. siparş giriorm perceve 69 lira dio. oysa katalogda 55 lira hemde 2 tanesi. ben anlamadm (( 10. katalogdan bahsediorm (

canım tamam ilk başta öyle yazıcak sipariş göndermeden önce en son 4.adımda fatura tahmini tutar diyo oraya mutlaka tıkla bak bakalım ürünlerin fiyatı inmiş mi 40larda bi fiyat yazıcak

kızlar bgn kargom geldi 2.siparişlerim topladığım kampanyalardan iadelerimi verdim kargo diyo ya bn de buyrun bnm de size bi kargom var ddim başladı gülmeye getireyim fiişi fln dedi neyse ki bugün bi huysuzluk çıkarmadı sdce satılmadı mı da iade ediyosun ddi yok ddm kimisi hasarlıydı kimisinin de renk konusunda problemi vardı fln ddim:76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…