AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlar aranızda Yağsız Fondötenden kullanan varmı? Varsa yorumları alabilirmiyim. Buğday tenli biri için hangi rengini tavsiye edersiniz?

kızlar battaniyemgeldi çok begendim ve kaliteli bundan 5yılöncede kazanmıştımçokkalitesizdi buda öyle sanmıştım ama bayıldım 2 taraflı biripembe bi tarafı turuncu
güle güle kullan cnm gerçekten güzel görünüyor..
ben anlamadım cnm yani bugün babaannenize kargo teslim edilmişmi edilmiş ise sen şimdi yurtiçi kargoya iadelerini kendin götür böylede oluyor teslim aldığınız gün akşama kadar ücretsiz iade edebiliyorsun yada başka birgün iade edebilirsin ama biraz ücret alıyorlar çok fazla deyil avon iadesi olduğu için indirimli oluyormuş iade paketinin ebatına göre 2 yada 3 tl arası olduğunu söylemişlerdi bana..

Son düzenleme:
kızlar benım iadem var herhangi bi poşete koysam olurmu parfüm ve krem iadem var yarın kargom gellecek

ben direk kargocunun eline veriyorum onlar arabada poşete koyuyolarmış öyle dedi. ama aslında bizlere önceden poşet verilse biz koysak daha iyi olur tabi kaybolsa etse sorumluluk da kabul etmezler ama bu şekilde yapıyolar

Kızlar aranızda Yağsız Fondötenden kullanan varmı? Varsa yorumları alabilirmiyim. Buğday tenli biri için hangi rengini tavsiye edersiniz?

canım ben pek color trend in fondötenini önermiyorum bi arkadaş almıştı bende kullandım bi seferlik bi kere koyu rengi çok çok koyu bide pütür pütür şeyler geliyo eline hala anlamış değilim o şeylerin ne olduğunu kaygan değil kolay sürülmüyo

arkadaşlar çoook cnm sıkıldııııı ya bugün sipariş girdim faturam çıkmış sevkiyata hazırlanıyomuş ve faturamda gönderilemeyen ürün yazıyor ve kazandığım battaniye
nedeeeeeeeen bi fikri olan varmı yaa onu almak için ne kadar uğraştım yaa

merhaba kızlar benim arkadaşım avon satıo banada yapabileceğimi söyledi üye olmam içinse nufüs cüzdanı fotokopisini göndermem gerektini söyledi ben terettüd ettim bu işlem için mecburmu bana bilgi verirseniz sevinirim

cnm merak etme ellerinde kalmamıştır olunca siparişinle beraber gönderirler hakkın gitmedi yani:)

evet şart cnm ben nüfus fotokopisi, bi fatura örneği de vermiştim böyle üye olunuyo...

slm kızlar benim kargo bugün gelir inş, bekliyorum bakalım bu arada faede avonun süper max maskarası hediyeli uygulaması var avon türkiyede bi bakın isterseniz

merhaba kızlar..

acil birşey danışıcam size. Ya iadem var bugün vericem kargom gelince yalnız ürün takı ve kutusunu bulamamışlar, kutusuz versem bir sorun olur mu acaba ?? Lütfen yardım edin

merhaba kızlar..

acil birşey danışıcam size. Ya iadem var bugün vericem kargom gelince yalnız ürün takı ve kutusunu bulamamışlar, kutusuz versem bir sorun olur mu acaba ?? Lütfen yardım edin

sanıyorum ki olmaz.takıyı avon poşetine koy.iade kagıdınıda onun içine koy ağzını bantla.kabul edilir tahminim

merhaba kızlar..

seçenek ne işaretledmin ? ben d diğer dedim olur demii?
birde parası hangi faturadan düşülür ..? aldığım kampanyadan mı gelecek olandan mı ??

seçenek ne işaretledmin ? ben d diğer dedim olur demii?
birde parası hangi faturadan düşülür ..? aldığım kampanyadan mı gelecek olandan mı ??

Benim hasarlı geldide ondan A işaretledim. Olur tabi. İadenin parası olan borcundan düşülüyor. Şuan borcun varsa ondan düşülüyor yoksa ilk siparişinin borcundan.

kızlar benım iadem var herhangi bi poşete koysam olurmu parfüm ve krem iadem var yarın kargom gellecek

ben direk kargocunun eline veriyorum onlar arabada poşete koyuyolarmış öyle dedi. ama aslında bizlere önceden poşet verilse biz koysak daha iyi olur tabi kaybolsa etse sorumluluk da kabul etmezler ama bu şekilde yapıyolar

ben burada hep yazıyorum neden avon kutusuna deyilde poşetine koyuyorsunuzki avonun gönderdiği kutuların en küçük olanın içine koyup üzerine t.c,tel,temsilci no yazıp ağzını bantlayın en güvenilir böyle oluyormuş ben hep öyle yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…