cnm ben yıldızlar kulübünde değilim ama sanırım hediyeleri filan oluyoraranızda yıldızlar klübünde olan var mı ?
ne yararı var yıldızlar klübünün kızlar ????
zaten iyi bir markaydı ben iyi olacağını tahmin ettim ama kazanamıyorum güle güle kullan canımkızlar battaniyemgeldi çok begendim ve kaliteli bundan 5yılöncede kazanmıştımçokkalitesizdi buda öyle sanmıştım ama bayıldım 2 taraflı biripembe bi tarafı turuncu
olur cnm ben öyle yapıyorum aslında kutu daha iyi ama bazen evde o kadar küçük avon kutusu olmuyokızlar benım iadem var herhangi bi poşete koysam olurmu parfüm ve krem iadem var yarın kargom gellecek
sende başka avon takısı yokmu onun kutusuna koysan mı ki?merhaba kızlar..
acil birşey danışıcam size. Ya iadem var bugün vericem kargom gelince yalnız ürün takı ve kutusunu bulamamışlar, kutusuz versem bir sorun olur mu acaba ?? Lütfen yardım edin
ben de öyle yapıyorum sadece tc değil avon temsilci no yazıyorum tcmi her yere yazmak istemiyorum adımı da yazıyorum o kadarben burada hep yazıyorum neden avon kutusuna deyilde poşetine koyuyorsunuzki avonun gönderdiği kutuların en küçük olanın içine koyup üzerine t.c,tel,temsilci no yazıp ağzını bantlayın en güvenilir böyle oluyormuş ben hep öyle yapıyorum.
Kızlar ya okulda arkadaşımın kardeşi extra lasting enduring wine rujdan aldı k12deki o dudaklardaki gibimi duruyo kırmızı pembe karışık evet dedim çnkü başkasınada sattım öyle gördümde şimdi gelmiş diyo kahverengi gibi duruyo imkansız demi böyle bişey yarın getir dedim onun dudağına sürdürtcem bakalım nasıl duruyo iade fln diyo sinir etti beni almi,cam iade fln almiyim demi siz nediyosunuz doğru dürüst bakmıyolar iade fln sinir ediyolar sanki benim babamın şirketi ya bide avon kataloglarında ruj sürülen duduaklar pembe şimdi sen dudağın esmer ona göre düşünüp alıcan dicem böyle şeylerde iade olmuyo fln :)
sende başka avon takısı yokmu onun kutusuna koysan mı ki?
ben burada hep yazıyorum neden avon kutusuna deyilde poşetine koyuyorsunuzki avonun gönderdiği kutuların en küçük olanın içine koyup üzerine t.c,tel,temsilci no yazıp ağzını bantlayın en güvenilir böyle oluyormuş ben hep öyle yapıyorum.
selam serelim.nasılsın?
ya kızlar ben bu colortrend ürünlerini hiç beğenmiyorum kalitesizler ya.avonun diğer ürünleri daha kaliteli
herve leger nasıl bi parfüm kızlar aranızda kullanan vermı belki gelecek katalogtan almayı düşünüyorumda:44:
bugün geldi ürünlerim aldığım rujlar çok çok hoşuma gittiperfect pink ve rose ribbons almıştım bide kış paketinden twinkle pink. perfect pinke bayıldımmmmmmmm tek kelimeyle şeftali tonu ruj arayıp duruyodum çok şükür sonunda buldum iyiki almışım tam benim istediğim renk
gönderdiğim ürün aynı anda 1i geçmedi bu zamana kadar canım hep tek bişey gönderdiğim için hiç koli gelmedi aklıma:44: fazla ürün gönderildiğinde güzel fikir tşkler. diğer arkadaş da poşette gönderiyomuş bundan snra bende öyle yapayım. zaten pek güvenilir gelmiyo bana da ama kargocu poşet vermiyo o anda , biz arabada koyuyuroz diyo sormuştum çünkü bigün veriyorum ama kaybolma riski olur böyle diye. tabi güvenemiyo insan yine de ama bu zamana kadar bu şekilde yapmıştım bi problemle karşılaşmadım bundan sonra poşette yollarım artık daha emniyetli:)))
herve leger harika bi koku k13ten bn de alıcam numunesndn bakmştm çok beğenmştimmherve leger nasıl bi parfüm kızlar aranızda kullanan vermı belki gelecek katalogtan almayı düşünüyorumda:44:
bugün geldi ürünlerim aldığım rujlar çok çok hoşuma gittiperfect pink ve rose ribbons almıştım bide kış paketinden twinkle pink. perfect pinke bayıldımmmmmmmm tek kelimeyle şeftali tonu ruj arayıp duruyodum çok şükür sonunda buldum iyiki almışım tam benim istediğim renk
Merhaba aklıma takılan bir şey var neden oriflame ve avon bakım ürünleri satılan yerlerde yer almıyor ve avon sadece tarım bakanlığından onaylıydı bir zamanlar şuanı bilmiyorum ama sağlık bakanlığı onayıda olmalı.Asla tercih etmicem markalar ne heleki yüzüme asla sürmem ruju bir derece ama...
canım ben kullanıyorum avon da hiç bir sıkıntı yaşamadım yıllardır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?