olabilir canım o civarlardır zaten max. 60tır
şimdi bi topicte okudum üye yeni üye yapamazmış temsilcime söyleyecekmişim o üye yapacakmış.yarın arayıp öğrenirim ama eğer durum böyleyse çok ilginç..beni destekleyp gaza getirecekki ben yeni üyeler bulayım.bu şekilde bende kimseyi üye yapmam..takım öncüsü olmak için her ay 645 lira satış yapman lazım sanırım.oda işime gelmiyo çünkü o kadar satışımın olmuyo.şimdi ben üye bulucam takım öncüme yarayacak.:44::44::44:tuhaf bi olay. ayrıca cevap için çok teşekkürlerrbir üyeyle üyelik ücreti kazanamıyorsun en az 3 üye ile üyelerinden kazanç sağlayacağını biliyorum :44: daha detaylı anlatımı üye yapılması hakkında daha çok bilgisi olan arkadaşlardan alabilirsin ben üye yapmayla ilgilenmediğim için fazla yardımcı olamıycam
anlayamadığın nokta ne biliyor musun biz kardan memnun değiliz demiyoruz madem siteye %33 kar demişler öyle versinler diyoruz madem %25 kar veriyorlar oraya da detaylı belirtsinler madem. Sen abarttın o zaman sende daha nazik bi şekilde uyarabilirdin bu kadar uzatmaya da gerek yok farkettiğimiz bişeyi söyledik paylaşmak istedik madem avon kar konusunda yanlış bilgi veriyor buraya bakanlar doğrusunu görsün malum bilgi için burası.
şimdi bi topicte okudum üye yeni üye yapamazmış temsilcime söyleyecekmişim o üye yapacakmış.yarın arayıp öğrenirim ama eğer durum böyleyse çok ilginç..beni destekleyp gaza getirecekki ben yeni üyeler bulayım.bu şekilde bende kimseyi üye yapmam..takım öncüsü olmak için her ay 645 lira satış yapman lazım sanırım.oda işime gelmiyo çünkü o kadar satışımın olmuyo.şimdi ben üye bulucam takım öncüme yarayacak.:44::44::44:tuhaf bi olay. ayrıca cevap için çok teşekkürlerr
canım sanki bana da yılbaşı kataloğunda parfüm fiyatları artmış gibi geldi perceive erkek edt 75.00 gibi gördüm ama pekte emin olamıyorum çok belirgin çıkmamış
aynen benimki de faturalanmamış
Kızlar benimkiler faturalanmış.İlk 150 tl'lik sipariş verenlere gönderilen hediyelerden ise çantayı vermişler.Ben takı setini istiyordumm:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?