AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

hadi yaa bilmiyorum canım daha hiç üye yapmadım ben olabilir dediğin gibi:44:

bende sözleşmeler çıktıktan sonra iade yaptım eski yöntemi uygulucaksın aynen sebep kodunu girip yolla canım

yok tatlım önceden de iade yaptım sadece sözleşme çıktıktan sonra iadelerim daha da arttı müşterilerime gösterdim işte hani ade etme hakkınız bu kadar falan diye böylece iadelerimde arttı şu an normal eskisi gibi avondan gelen faturamla sebep tutar adet miktarı yazıp imzalayıp gönderdim bir sorun olmuyor yani tatlım

tekrar teşekkür ederim konu aydınlandı benim için

rica ederim canım bende stacy takı setini istiyorum hala bekletiyorum siparişlerimi tatlım artık takı setine gelene kadar indirim broşüründe ürün kalmıycak galiba

evet bence indirim broşüründeki siparişlerini yoksay sen :)) daha ilk gün bitmişti bazı ürünler düşün artık. önümüzdeki hafta geçerler takı setine bence inş alırsın sende

evet bence indirim broşüründeki siparişlerini yoksay sen :)) daha ilk gün bitmişti bazı ürünler düşün artık. önümüzdeki hafta geçerler takı setine bence inş alırsın sende

inşallah canım gerçi benim kendime ait krem göz farlarından yeşil ve kahverengi bir de moonstone saat ve bileklik seti var müşteri döküm tencere ve banyo paspas seti istedi bakalım artık şansımıza

kızlarr ben bugün müşteri hizmetlerini aradım ama ordakilerde bi tuhaf sorduğum sorulara kendim cevap veriyorumama anlayamadığım tek nokta şimdi farzedelimki ben bir kişiyi üye yaptım o aktif sipariş veriyo.ki ben üye yapamıyomuşumtavsiye edebiliyomuşum..neyse ben tavsiye ettim üye oldu.3 ay sonra birini daha üye yaptım böyle böyle 5 üye oldu.farklı zamanlarda olduğu için bu üyeler geçerli olur mu??veya ben takım öncümle konuşsam acaba bana bu konuda dahamı faydalı olur

geçerli olur canım

kızlar k12 deki siparişlerim geldi cuma günü vermiştim polar battaniyem de geldi pembe güzel beğendim battaniyeyi nevresim takımım da sonra gelcek

dün akşam sipariş vermiştim şimdi baktım sevkiyata hazırlanıyor gözüküyor acaba yarın kolim gelir mi?
son siparişimi salı akşamı verdiydim perşembe geldiydi bende yine aynı şey olur umuduyla bekliyorum hani gelse şahane olacak sadece 112 liralık sipariş bir kişinin sayılır ve bursa'ya gidecek.

Yurtiçi kargoyla sürekli sorun yaşayan varmı aranızda yoksa sadece benmi yaşıyorum. sürekli geç gelmeler yada evde yok ihbarıyla geri gitme yada sürekli arayıp tlf.lara cevap verilmemesi. bazen bu kargo yüzünden nerdeyse avonu bırakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…