cumartesi kargo çalışıyor mu bilen var mı ???
cumartesi günleri kargo çalışıyor
benimde sevkiyata hazırlanıyor diyor fakat önceki siparişlerin kargo takibine bakınca yeni siparişlerde kargo verilmiş görünüyor bakalım bugün ümidim yok ama pazartesi gelir herhaldekızlar bugun kargo su gelen oldu mu ? benimki hala sevkiyata hazırlanıyor pffff
benimde sevkiyata hazırlanıyor diyor fakat önceki siparişlerin kargo takibine bakınca yeni siparişlerde kargo verilmiş görünüyor bakalım bugün ümidim yok ama pazartesi gelir herhalde
evet benimkide aynı şekilde kargo çıkmıs görünüyor ama daha varamamıs subeye bugun bende kesitim ümidimi
yaklaşık bi hafta geçmişti:)
kızlar faiz çok değil merak etmeyin 1 veya 1.5 tl gibi oluyor ben bazen ödeyemiyorum tepsim ve çatal bıçak takımım geliyor yaşasın
evet 1 tane yollucaklar canım katalog falan da koymuyolar
teşekkürler canım. üzüldüm şimdi ya çünkü 2 ayrı yere sipariş ettim birini kardeşim alacak panorama oraya gidicek herhalde çünkü ilk sipariş paketi ondaydı artık burdan biri panoramanın resimlerini eklerse öyle sipariş ederim örnek ürünlerden çünkü ayrı şehirlerdeyiz kardeşimle
waowww o kadar satış yaptın yani tebrikler canım güle güle kullan
merhaba herkese. kızlar ben avona üye olmayı düşünüyorum da, üyelik ücreti nedir, neler yapmak gerekiyor bana kısaca bilgi verebilir misiniz?
saol canım inş.hepiniz kazanırsınız
hımm anladım canım panaromaya burdan bakarsın yaa sonuçta kendine sipariş edersin ordan bi tek. ama k14de eksik geldi bana da sayfalar panaroma da katalog da:44: evet ona gider canım o zaman. 2.siparişine katalog sipariş ettiysen katalog gelir ama panaroma gelmez büyük bi ihtimal.
Yılbaşı kataloğu büyük bi hüsran.. Kızlar ben de avon temsilcisi olmak istiyorum ama kime nasıl satıcam bi fikrim yok. Kataloglar da ücretli ayrıca da 85 altı yaparsan kargo ödüyomussun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?