AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar bugun kargo su gelen oldu mu ? benimki hala sevkiyata hazırlanıyor pffff
benimde sevkiyata hazırlanıyor diyor fakat önceki siparişlerin kargo takibine bakınca yeni siparişlerde kargo verilmiş görünüyor bakalım bugün ümidim yok ama pazartesi gelir herhalde

benimde sevkiyata hazırlanıyor diyor fakat önceki siparişlerin kargo takibine bakınca yeni siparişlerde kargo verilmiş görünüyor bakalım bugün ümidim yok ama pazartesi gelir herhalde

evet benimkide aynı şekilde kargo çıkmıs görünüyor ama daha varamamıs subeye bugun bende kesitim ümidimi

kızlar faiz çok değil merak etmeyin 1 veya 1.5 tl gibi oluyor ben bazen ödeyemiyorum tepsim ve çatal bıçak takımım geliyor yaşasın

kızlar avon sadece bir tane mi panaroma dergisi yolluyor ben 2 ayrı sipariş verdim de birine mi gelcek yalnız ?

evet 1 tane yollucaklar canım katalog falan da koymuyolar

teşekkürler canım. üzüldüm şimdi ya çünkü 2 ayrı yere sipariş ettim birini kardeşim alacak panorama oraya gidicek herhalde çünkü ilk sipariş paketi ondaydı artık burdan biri panoramanın resimlerini eklerse öyle sipariş ederim örnek ürünlerden çünkü ayrı şehirlerdeyiz kardeşimle

merhaba herkese. kızlar ben avona üye olmayı düşünüyorum da, üyelik ücreti nedir, neler yapmak gerekiyor bana kısaca bilgi verebilir misiniz?

hımm anladım canım panaromaya burdan bakarsın yaa sonuçta kendine sipariş edersin ordan bi tek. ama k14de eksik geldi bana da sayfalar panaroma da katalog da:44: evet ona gider canım o zaman. 2.siparişine katalog sipariş ettiysen katalog gelir ama panaroma gelmez büyük bi ihtimal.

merhaba herkese. kızlar ben avona üye olmayı düşünüyorum da, üyelik ücreti nedir, neler yapmak gerekiyor bana kısaca bilgi verebilir misiniz?

canım bu sayfada çok fazla bilgi var çok değil 5-10 sayfa arası uzun bilgiler verildi ordan bak istersen bi. ama kısaca şunu diyim üyelik ücreti 8.5 lira. eğer bu ay üye olursan purblanca deo hediye gelcek. her siparişinde 85tl olan limiti geçmek zorundasın. limiti geçemezsen 8.5lira kargo parası var canım. internetten avonun sayfasından üyelik formunu doldur sana bi temsilci yönlendirirler canım

anladım canım bencede yılbaşı kataloğu sayfaları banada eksik geldi panaromada eksikti belki birileri yine ekler bakalım artık:))

Yılbaşı kataloğu büyük bi hüsran.. Kızlar ben de avon temsilcisi olmak istiyorum ama kime nasıl satıcam bi fikrim yok. Kataloglar da ücretli ayrıca da 85 altı yaparsan kargo ödüyomussun ..

bende senin gibi düşünüyordum canım ama 2aydır yapıyorum ikisinde de müşteri fiyatıyla 300tllik satışlar yaptım oluyor bi şekilde dene bi istersen olmadı bırakırsın nolcak. k14 kötü bi başlangıç olabilir ama :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…