ben bugün iade gönderdim ücretini kendim karşıladım şöyle söyliyeyim avonun en küçük kolisi ile göderdim 2.70 kuruş tuttu yani kolinin büyüklüğüne göre fiyat değişiyormuş öyle söylediler.
kaç gün geçmişti canım yatırdığında? yatırdıysan bi problem çıkmaz benim bazen 2 gün bile geçirdiğim oluyo ama yatırdığım an hemen düşüyolar allahtan faiz de gelmiyo
bu avon iyice sapıttı bayram öncesi gönderdiğim iadeler daha düşmemiş ve birde geri gönderiyorlar geçen aylardan çok dikkatliler ve ilk dk verdiğim siparişlerin sadece 1 kolisi geldi diğerleri kargoya bile verilmemiş
bu avon iyice sapıttı bayram öncesi gönderdiğim iadeler daha düşmemiş ve birde geri gönderiyorlar geçen aylardan çok dikkatliler ve ilk dk verdiğim siparişlerin sadece 1 kolisi geldi diğerleri kargoya bile verilmemiş
ayy kızlar valla iyice sapıttı yarın arasam kapalı sanırım
canım pazartesi ara bence yurt içi kargodan da gönderi numarasını iste iadelerin hangi tarihte avonun elinde olmuş onu da sor acaba kargocularmı hatalı yolluyorlar benimki bariz hatalı yollamaydı da kargocunun hatasıydı yani acemi bir kargocu bulmuş yurt içi sinir olmuştum bereket bu günlerde o gelmiyor
yılbaşı katalogunu hiç begenmedim herşey pahalanmış hediye limitleride öyle avon gerçekten sapıttı zaten adım atsan avon temsilcisi var nasıl satacağım o kadar
kızlar birde k14 deki 25 tllik alış veriş yapana 33 tllik saatin gelişi var ayrıca ev botundan bi müşterim aldı k13 ten çok beyaz hemen kirlenir ama sıcak tutar
canım ben 6 yıldır temsilciyim 7 yılıma girdim bu işleyim yurt içi kargocular arkadaşım bi sorun olsam her ay 150 tl 200 tl iadem oluyor sorun olmuyor sanırım avon yogun bu aralar
niye geri gönderiyolar ki bn de limitin altına düşmüşüm iyi ki farkettim kafam karıştı iyice birsürü iade yapıcam kızdım bu aydan alıcam ne lazımsa
umarım benimde o kadar tutar fazla tutmaz 12 wish of love iade edicem bakalım artık:)ben bugün iade gönderdim ücretini kendim karşıladım şöyle söyliyeyim avonun en küçük kolisi ile göderdim 2.70 kuruş tuttu yani kolinin büyüklüğüne göre fiyat değişiyormuş öyle söylediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?