kızlar kazandığımız hediyeyi iade edebilirmiyiz mesela 150 tl lik alışverişe çanta verdi ya hediye olarak bize ,onun fiyatı 44 filan iade etsek borcumuzdan düşermi 44 tl varmı aranızda iade eden yada öyle bir şansımız hakkımız varmı
arkadaslar persembe günü sipariş verdim.ama sipariş takibinde 107 tl lik siparişim karsılıgında 84.29tl olması gereken ödememin üstüne kargo ücretide eklemişler92.79 tl olmus neden acaba ne yapmam lazım:26:
ama mantıken hediye tutarı borcumuzdan düşmesi gerekmezmi çünkü faturada hediyenin tutarı yazıyor
mesela hediyeyi aldıktan sonra iade ettiğimiz ürünler olunca hediye tutarının altına düşersek hediyenin parasını bize ödetiyorya bence iade edincede borcumuzdan düşmesi gerekmezmi ?hem düşmezse tutarı borcumdan ben niye yollayım hazır kazandığım hediyeyi bence düşmesi lazım
kızlar elinde panaroma dergisi olanlar bi bakabilir mi acaba panaromada göz farı var color trend pudranın altında onun fiyatı çıkmamışta ne kadar acaba merak ettim
canım kalem şeklinde olan 4.5 ikili olan 9.30
tatlım iade gönderme yerindeki tutarda çarpı işaretleri oluyor o yüzden snn göndermene izin vermyolar ancak limitin altına düşersen iade edebilirsin ama o da snn düşündüğün gibi avon ürünlerinin borcundan düşülmüyo o zmn sen o çantayı avona satmış gibi bşy oluyor bundan dolayı iadeni kabul etmezler ki edemezsin ztn.ama mantıken hediye tutarı borcumuzdan düşmesi gerekmezmi çünkü faturada hediyenin tutarı yazıyor
mesela hediyeyi aldıktan sonra iade ettiğimiz ürünler olunca hediye tutarının altına düşersek hediyenin parasını bize ödetiyorya bence iade edincede borcumuzdan düşmesi gerekmezmi ?hem düşmezse tutarı borcumdan ben niye yollayım hazır kazandığım hediyeyi bence düşmesi lazım
yapma cnm boşver ben ikidir doğru hesapladım sanıyorum ama 5-6 tl farkıyla limitin altına düşmüşüm nsl oluyor anlamaıyorum o kdr doğru düzgün hesapladıığıma inanırken bundan snra dhaa dikkatli olucam mor kek kalıpları için uğraşmıştım ama iade ediyorum o kdr çok istemiştim bide onalrı çok üzüldüm faturasını ödücektim ama bi baktım 57 liraymış o kdr da fazla geldiben son iadelerimi dün gönderdim daha da fazla iade yapamam battaniyemle nevresim takımımı elimden alır avon
ocak kataloğunda aynalı rujlar kalkçakmış kızlar depolamak lazım :44:
tatlım iade gönderme yerindeki tutarda çarpı işaretleri oluyor o yüzden snn göndermene izin vermyolar ancak limitin altına düşersen iade edebilirsin ama o da snn düşündüğün gibi avon ürünlerinin borcundan düşülmüyo o zmn sen o çantayı avona satmış gibi bşy oluyor bundan dolayı iadeni kabul etmezler ki edemezsin ztn.
yapma cnm boşver ben ikidir doğru hesapladım sanıyorum ama 5-6 tl farkıyla limitin altına düşmüşüm nsl oluyor anlamaıyorum o kdr doğru düzgün hesapladıığıma inanırken bundan snra dhaa dikkatli olucam mor kek kalıpları için uğraşmıştım ama iade ediyorum o kdr çok istemiştim bide onalrı çok üzüldüm faturasını ödücektim ama bi baktım 57 liraymış o kdr da fazla geldi
ne kadar çabuk öyle pink crush rengi güzele benziyo bi arkdş fotoğraf koymuş gerçi pembeyi sevmem ama alsam mı acaba
tatlım iade gönderme yerindeki tutarda çarpı işaretleri oluyor o yüzden snn göndermene izin vermyolar ancak limitin altına düşersen iade edebilirsin ama o da snn düşündüğün gibi avon ürünlerinin borcundan düşülmüyo o zmn sen o çantayı avona satmış gibi bşy oluyor bundan dolayı iadeni kabul etmezler ki edemezsin ztn.
yapma cnm boşver ben ikidir doğru hesapladım sanıyorum ama 5-6 tl farkıyla limitin altına düşmüşüm nsl oluyor anlamaıyorum o kdr doğru düzgün hesapladıığıma inanırken bundan snra dhaa dikkatli olucam mor kek kalıpları için uğraşmıştım ama iade ediyorum o kdr çok istemiştim bide onalrı çok üzüldüm faturasını ödücektim ama bi baktım 57 liraymış o kdr da fazla geldi
ne kadar çabuk öyle pink crush rengi güzele benziyo bi arkdş fotoğraf koymuş gerçi pembeyi sevmem ama alsam mı acaba
kızlar k14 te black suade leather var mı ve fiyatı ne kadar bu ay almam lazım hediye önümüzdeki ay satıştan kalkıcakmış ya
Ay bugun sinir oldum kargomun biri geldi biri gelmedi biton ruj vrdı bu ay bide 3lü parfüm fn onları yollamışlar daha birçoğuda duruyo ya internette sevkiyata hazırlanıyo diyo ama ikiside kargoda gözüküyo biri teslim edildi diğeri boş anlamadım bişey neyse pzrtesi gelir artık tam avonu bırakıcam sonunda banada çıktı şu ünlü kırmızı zarf işte SUMMER WHİTE vericekte onun kokusunu bilmiyorum zaten k14 gelmeden komşular siparişi verdi 85 imi topladım bnmde alıcaklarım var ama koku nasıl beni bilgilendirin kızlaaaracelesinden hemde
Kızlar sorum arada kaynamış Summer White nasıl kokuyor beğenen beğenmeyen bekliyorum cevabınızı :)
bende göremedim canım ya erkek arkadaşım leather i beğeniyordu olmadı touch ın numunesini sipariş ederim bakalım beğenirse ondan sipariş ederim bu ay birçok ürün satıştan kalkacak yaburaya eklenen katalokta göremedim canım black suede leather' i ama kalkacağını bende biliyorum en güzeli bence black suede touch'tu bereket fırsat köşesine koymuşlardı bir ara eşime yanlış hatırlamıyorsam 8 tane stoklamıştım
bende göremedim canım ya erkek arkadaşım leather i beğeniyordu olmadı touch ın numunesini sipariş ederim bakalım beğenirse ondan sipariş ederim bu ay birçok ürün satıştan kalkacak yabol bol stok yapmamız gerek:)
canım benim black suede touch önceden satıştan kalktı ben fırsat köşesinden almıştım eşime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?