ya mesela 3 ürün 12 liraydı ya 13lira ya çıkmış yanında ürün veriyo ucuza mesela parfümlerin ama fiyatlarda artış var yılbaşı kataloğunda bak istersen :)
gayet güzel anlattın canım:) keşke siparişleri yollamadan sorsaydım yaa iade için kargoya ne kadar para vericez peki?
merhaba arkadaslar benim siparişlerim sevkiyata hazırlanıyor diyo 2 gün oldu yarın kargolar getirir mi ? hafta sonu geliyor mu yani siparişler
arkadaşlar benim faturamın son günü bugundu unutmusum ödemeyi ne kadar faiz gelecek birde ben iş bankasından hesap açtırmadım öderken 4.5 tl havale parsı veriyorum akbank havale parası almıyor diyorlar doğrumu siz nasıl ödüyorsunuz ptt den de 2 .4 kesiyorlarmıs bununla ilgili bilgi verirmisiniz ? şimdiden tşk edeirm cevabınızı bekliyorum
arkadaşlar benim faturamın son günü bugundu unutmusum ödemeyi ne kadar faiz gelecek birde ben iş bankasından hesap açtırmadım öderken 4.5 tl havale parsı veriyorum akbank havale parası almıyor diyorlar doğrumu siz nasıl ödüyorsunuz ptt den de 2 .4 kesiyorlarmıs bununla ilgili bilgi verirmisiniz ? şimdiden tşk edeirm cevabınızı bekliyorum
neden iş bankasından ödedinki canım akbanktan direk sıra numarası alıp gişeden ödeyebilirsin extra ücret almıyorlar bu arada benimde dün kargom gelcekti ödeme yapamamıştım bir tane borcumun son ödeme günüydü yani 1 gün geçirdim bu günde daha gününe nerden baksak 1.5 hafta olan borçlarımı da ödedim rahatladım gecikmiş olmasına rağmen bu gün ki ödememde faiz almadılar bir iki günlük gecikmelere faiz almıyorlar canım ben de her hangi bir faiz ödemedim
verdiğin bilgiler için çok tsk ederim daha acemiyim :) faturada iş bankası diye gördüm o yüzden direk oraya gittim bundan sonra akbank tan öderim birde sözleşmeyi doldurtuyormusunuz bende kimse ilgilenmiyo kendim yazıyorum sorun çıkmaz ins
arkadaşlaaaaar! bilen biri vecap verebilir mi?! ben bikaç kampanyadır sipariş vermiyorum.son sipariş faturamı da geç yatırmıştım.o gecikme bedeline faiz geliyo mudur acaba?
kargom gelmedi inş yarın gelir merak ediyorum cicilerimi:) kargo takibi de yapılmıyo şuan daha kargoya verilmedi mi acaba sadece sevkiyata hazırlanıyo diyo:44:
ya mesela 3 ürün 12 liraydı ya 13lira ya çıkmış yanında ürün veriyo ucuza mesela parfümlerin ama fiyatlarda artış var yılbaşı kataloğunda bak istersen :)
ben bir an önce iade etmek istiyorum aslında canım kendimiz ücretli olarak iade ettiğimizde ne kadar para veriyoruz acaba biliyor musun? sana da çok soru sordum amatekrar sipariş verdiğinde gelen kargocuyla beraber iadelerini avon kolisinin içine koyup ücretsiz olarak teslim edebilirsin canım
kargom gelmedi inş yarın gelir merak ediyorum cicilerimi:) kargo takibi de yapılmıyo şuan daha kargoya verilmedi mi acaba sadece sevkiyata hazırlanıyo diyo:44:
hepimizin aynı herhalde hala sevkiyata hazırlanıyor diyor kargoya anca yarın verilir salı gününden önce gelmez bence keşke bir an önce gelse herkes sorup duruyor sanki elimizde:)benimde aynı şekilde inş. siparişlerimiz yarın gelir
ben bir an önce iade etmek istiyorum aslında canım kendimiz ücretli olarak iade ettiğimizde ne kadar para veriyoruz acaba biliyor musun? sana da çok soru sordum ama
eski gelen kargolarının takibine bak canım belki verilmiştir bazen sevkiyata hazırlanıyor ama kargoya verilmiş oluyor
ben bir an önce iade etmek istiyorum aslında canım kendimiz ücretli olarak iade ettiğimizde ne kadar para veriyoruz acaba biliyor musun? sana da çok soru sordum ama
rica ederim canım iadeni 3 kampanya süresince iade edebilirsin bence kargo ücreti ödeme ama illaha öderim diyorsan ağırlığına göre ücret alırlar ama bir kaç arkadaş yazmıştı burda kargo şirketine gidip iadelerini karşı taraf ödemeli diyipte gönderebiliyormuşsun ama ben bu şekilde hiç yapmadım tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?