AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaslar persembe günü sipariş verdim.ama sipariş takibinde 107 tl lik siparişim karsılıgında 84.29tl olması gereken ödememin üstüne kargo ücretide eklemişler 92.79 tl olmus neden acaba ne yapmam lazım:26:

cnm 84.29 olmdugu için kargo parasını eklemişler.eger 85 olsaydı kargo parasını eklemezlerdi cnm anladınmı.geliş fiyatıyla 85 tl veya üzeri olması gerek

cnm 84.29 olmdugu için kargo parasını eklemişler.eger 85 olsaydı kargo parasını eklemezlerdi cnm anladınmı.geliş fiyatıyla 85 tl veya üzeri olması gerek

üzgünüm cnm yapacak bse yok.sen katalog fiyatıyla hesaplamıssın sanırım ama geliş fiyatıyla hesaplaman gerekti.85 in altında oldugu için de kargo parasını eklemişler 8.5 tl.

üzgünüm cnm yapacak bse yok.sen katalog fiyatıyla hesaplamıssın sanırım ama geliş fiyatıyla hesaplaman gerekti.85 in altında oldugu için de kargo parasını eklemişler 8.5 tl.

katalog fiyatıyla 107 tl canım 85tl limitini gectim yani temsilci fiyatıyla 84 ödemem lazım.bu üye oldugumdan beri 3.siparişim hep 85i gectim katalog fiyatıyla kargo ödemedim.geliş fiyatıyla degil katalog fiyatıyla 85i gecmen lazım kargo ödememek için..cvbın için saol canım bakıcaz artık..

olur mu yanlışın var canım benim. katalog fiyatıyla hesaplanmıyo kargo ücreti. sana geliş fiyatı üzerinden yani temsilci fiyatı üzerinden hesaplanıyo 85i geçmen lazım kuruş hesabıyla kargo parasını yüklemişler bak sana. katalogdaki fiyatlara bakmıcaksın sen kendi fiyatınla hesaplıcaksın toplam 85tl olmalı anca o zaman kargo parası vermezsin

Son düzenleme:

inanmıyorum ya saskınlık içerisindeyim suan.hala sevkiyata hazırlanıyo diyo ya pztesi yada salı gelir peki iptal edemiyomuyum siparişi tekrar bastan versem sipariş.lütfen cvp verin iptal etmek mümkünmü:26:

inanmıyorum ya saskınlık içerisindeyim suan.hala sevkiyata hazırlanıyo diyo ya pztesi yada salı gelir peki iptal edemiyomuyum siparişi tekrar bastan versem sipariş.lütfen cvp verin iptal etmek mümkünmü:26:

hemen iptal ettir o zaman canım şansın var hala ama şuan müşteri hizmetleri çalışıyo mudur bilemiyorum her saat ulaşılabiliyo mu? sen ara canım bi

hemen iptal ettir o zaman canım şansın var hala ama şuan müşteri hizmetleri çalışıyo mudur bilemiyorum her saat ulaşılabiliyo mu? sen ara canım bi

ooff ya iptal ettiremedim malesef sitede sipariş iptali diye bişey var maille o sekilde mail atsam olurmuki.8.5tl kargo vercegime yerine ürün alırım daha iyi yani

ooff ya iptal ettiremedim malesef sitede sipariş iptali diye bişey var maille o sekilde mail atsam olurmuki.8.5tl kargo vercegime yerine ürün alırım daha iyi yani

canım ben hiç sipariş iptal ettirmedim bugüne kadar bilmiyorum nasıl yapılıyo ama dediğin yere gir bi bakalım olcak mı. aradın mı sen iptal ettiremedim dedin çünkü. sen at mailini inş dikkate alırlar kargon yola çıkmamıştır inş. dediğin gibi niye veresin 8.5 lira. bidaha dikkat et canım katalog fiyatları müşteriler için geçerli

kızlar kazandığımız hediyeyi iade edebilirmiyiz mesela 150 tl lik alışverişe çanta verdi ya hediye olarak bize ,onun fiyatı 44 filan iade etsek borcumuzdan düşermi 44 tl varmı aranızda iade eden yada öyle bir şansımız hakkımız varmı

hediyeyi gönderme şansımız olduğunu biliyorum ama para olarak düşer mi bilmem bence düşmez sonuçta hediye olarak geldi bize canım:44:

hediyeyi gönderme şansımız olduğunu biliyorum ama para olarak düşer mi bilmem bence düşmez sonuçta hediye olarak geldi bize canım:44:

ama mantıken hediye tutarı borcumuzdan düşmesi gerekmezmi çünkü faturada hediyenin tutarı yazıyor

mesela hediyeyi aldıktan sonra iade ettiğimiz ürünler olunca hediye tutarının altına düşersek hediyenin parasını bize ödetiyorya bence iade edincede borcumuzdan düşmesi gerekmezmi ?hem düşmezse tutarı borcumdan ben niye yollayım hazır kazandığım hediyeyi bence düşmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…