kızlar ben yüklerim ama zaten yüklenmiş fotolar admin kızar sonra
kızlar ben yüklerim ama zaten yüklenmiş fotolar admin kızar sonra
arkadaslar persembe günü sipariş verdim.ama sipariş takibinde 107 tl lik siparişim karsılıgında 84.29tl olması gereken ödememin üstüne kargo ücretide eklemişler92.79 tl olmus neden acaba ne yapmam lazım:26:
cnm 84.29 olmdugu için kargo parasını eklemişler.eger 85 olsaydı kargo parasını eklemezlerdi cnm anladınmı.geliş fiyatıyla 85 tl veya üzeri olması gerek
üzgünüm cnm yapacak bse yok.sen katalog fiyatıyla hesaplamıssın sanırım ama geliş fiyatıyla hesaplaman gerekti.85 in altında oldugu için de kargo parasını eklemişler 8.5 tl.
Eki Görüntüle 287351 Eki Görüntüle 287352 Eki Görüntüle 287353 Eki Görüntüle 287354 Eki Görüntüle 287355 Eki Görüntüle 287356 Eki Görüntüle 287357 Eki Görüntüle 287358 Eki Görüntüle 287359 Eki Görüntüle 287360 Eki Görüntüle 287361 Eki Görüntüle 287364 Eki Görüntüle 287366 Eki Görüntüle 287367 Eki Görüntüle 287369 Eki Görüntüle 287370 Eki Görüntüle 287371 Eki Görüntüle 287372 Eki Görüntüle 287373
katalog fiyatıyla 107 tl canım 85tl limitini gectim yani temsilci fiyatıyla 84 ödemem lazım.bu üye oldugumdan beri 3.siparişim hep 85i gectim katalog fiyatıyla kargo ödemedim.geliş fiyatıyla degil katalog fiyatıyla 85i gecmen lazım kargo ödememek için..cvbın için saol canım bakıcaz artık..
merhaba kahvaltı seti nasıl kaliteli mi birde banyo seti hediye alıcam onu nasıl..o fiyata iyimi dersin ?
olur mu yanlışın var canım benim. katalog fiyatıyla hesaplanmıyo kargo ücreti. sana geliş giyatı üzerinden yani temsilci fiyatı üzerinden hesaplanıyo 85i geçmen lazım kuruş hesabıyla kargo parasını yüklemişler bak sana. katalogdaki fiyatlara bakmıcaksın sen kendi fiyatınla hesaplıcaksın toplam 85tl olmalı anca o zaman kargo parası vermezsin
inanmıyorum ya saskınlık içerisindeyim suan.hala sevkiyata hazırlanıyo diyo ya pztesi yada salı gelir peki iptal edemiyomuyum siparişi tekrar bastan versem sipariş.lütfen cvp verin iptal etmek mümkünmü:26:
hemen iptal ettir o zaman canım şansın var hala ama şuan müşteri hizmetleri çalışıyo mudur bilemiyorum her saat ulaşılabiliyo mu? sen ara canım bi
ooff ya iptal ettiremedim malesef sitede sipariş iptali diye bişey var maille o sekilde mail atsam olurmuki.8.5tl kargo vercegime yerine ürün alırım daha iyi yani
canım ben hiç sipariş iptal ettirmedim bugüne kadar bilmiyorum nasıl yapılıyo ama dediğin yere gir bi bakalım olcak mı. aradın mı sen iptal ettiremedim dedin çünkü. sen at mailini inş dikkate alırlar kargon yola çıkmamıştır inş. dediğin gibi niye veresin 8.5 lira. bidaha dikkat et canım katalog fiyatları müşteriler için geçerli[/QUO
aradım canım ama hafta içi hizmet veriyomus aslında keske dün sorsaydım ozaman sansım vardı.malesef sitede de faturalanmadan iptal ettirebiliosun diyo.kafasızlıgıma yanayım.kurus hesabıyla kargo ödiycem.benim nedense katalog fiyatıyla 85 diye aklımda kalmıs.olsun yapacak bişey yok artık.saol canım cvbın için
canım ben hiç sipariş iptal ettirmedim bugüne kadar bilmiyorum nasıl yapılıyo ama dediğin yere gir bi bakalım olcak mı. aradın mı sen iptal ettiremedim dedin çünkü. sen at mailini inş dikkate alırlar kargon yola çıkmamıştır inş. dediğin gibi niye veresin 8.5 lira. bidaha dikkat et canım katalog fiyatları müşteriler için geçerli[/QUO
aradım canım ama hafta içi hizmet veriyomus aslında keske dün sorsaydım ozaman sansım vardı.malesef sitede de faturalanmadan iptal ettirebiliosun diyo.kafasızlıgıma yanayım.kurus hesabıyla kargo ödiycem.benim nedense katalog fiyatıyla 85 diye aklımda kalmıs.olsun yapacak bişey yok artık.saol canım cvbın için
rica ederim canım ne demekkeşke iptal olsaydı sevinirdim o zaman senin adına. evet dün sorsaydın kargolar yola çıkmamıştı dün iptal olurdu neyse bi tecrübe yaşadın. en azından öğrendin artık. kargo gelince iade etsen olur mu acaba:44: hiç öyle yapan oldu mu ki? yada oluyo mudur öyle? başına böyle bişey gelip koliyi iade edenler oldu mu arkadaşlar aranızda? öğrenmiş oluruz hem
kızlar kazandığımız hediyeyi iade edebilirmiyiz mesela 150 tl lik alışverişe çanta verdi ya hediye olarak bize ,onun fiyatı 44 filan iade etsek borcumuzdan düşermi 44 tl varmı aranızda iade eden yada öyle bir şansımız hakkımız varmı
rica ederim canım ne demekkeşke iptal olsaydı sevinirdim o zaman senin adına. evet dün sorsaydın kargolar yola çıkmamıştı dün iptal olurdu neyse bi tecrübe yaşadın. en azından öğrendin artık. kargo gelince iade etsen olur mu acaba:44: hiç öyle yapan oldu mu ki? yada oluyo mudur öyle? başına böyle bişey gelip koliyi iade edenler oldu mu arkadaşlar aranızda? öğrenmiş oluruz hem
aynen hemde kurus hesabı tecrübe olduolurmuki öyle bişey koli iadesi:S aman ya napalım verecez artık bu seferlik
hediyeyi gönderme şansımız olduğunu biliyorum ama para olarak düşer mi bilmem bence düşmez sonuçta hediye olarak geldi bize canım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?