AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

evet canım eksik yüklenmiş katalog mesela herve leger'i de ben göremedim katalokta bende onu takip ediyorum muhteşem bir kokusu var şahsen ben bayılıyorum o kokuya

Son düzenleme:
evdemiydim canım bütün gün bazen bir kargo sabah geliyormuş diğeride öğleden sonra acaba gelipte seni bulamadılarmı ki :44:

Evdeydim cnm ya onun için çıkamadım zaten evden ikiside kargoda gözüküyo işte biri geldi diğeride kaldı artık haftaya bakalım artık nasol olsa ücretsiz alırım o summer parfümüde artık boşa gitmesinde ya bu k14den sonra birton ürün kalkıyo ne saçma hele o düş jelleri ben kırmızıyla kremsiye bayılıyodum ya büyük güzel oluyodu up to you bayan erkek çok şaşırdım avonun eski parfümlerindendi o nasıl kaldırır şaştım seyahat boyu parfümler kalkıyo birtek eternal magic kalıyomuş ama en güzelleride gidiyo aa şeye çok üzüldüm colordisiac ruja ya alıcaktım alamadım indirimdeyken unutmuşum buayda indirimde değil şansa bak yaa :'((

kampanya 14 te indirimli değilmi ki canım

naber kızlarr
benim kargom bugün geldiii
yeni katalog bence de bomboş alıncak bişi yok muhtemelen sipariş vermicem fiyatlar çok uçukk
şimdi izlenimlerime geldi sıra:
-hediye çantayı beğenmedim çok sinir bozucu bence:)
-broşürdeki mor ve yeşil krem farı aldım moru zaten kullanıyodum bitmişti beğendim kullanıcam
-salata servis setini iyice inceledim ve hatalı idi seramiğinde kaabrcıklar vardı ablama hediye olcaktı biri de kendimeydi iade edicem artık o kadar para vericem dümdüz olması lazımdı seramiğinin..
-hannah laptop bag hiç de broşürde göründüğü gibi değil bi de sipariş vardı ikisini de iade edicem derisi o kadar kötü görünüyo ki...
-felicia ve varina yüzük bana çok kalın geldi parmağımda iyi durmadı fiyatı çok iyi ama onlarıda iade edicem
-flower takı seti güzel yeğenime hediye olcak:)
-mumbai magic yzük ve küpe bana çok ince geldi çok uyduruk katalogtaki gibi durmuyo maalesef onlar da iade
-treselle mistic almıştım ama kokusu fazla baharatlı geldi aromadisiaca benzemiyor hiç o da iade:)
-transparan fondöten aldım güzel
-ct ruj uygundu ya onlar kalacak
-pembe ajanda süper eskisinden çok farklı eski ajanda çok kötüydü yeni ajandayı alın bence ben beğendim:)
-anew gece ve gündüz kremi aldım temizleme jeli ve göz kremi hediyeli. (az önce sürdüm:))
-pembe saat bileklik seti arkadaşım istemişti valla süper görünüyor
-katari,na kolyeyi beğenmedim .çok ince görünüyor
-parlatıcı fena değil broşürdeki, arkadaş i,stemişti
-l.black dress seyahat boyu parfümler siparişti biliyosunuz kokusunu zaten
-windscape aldım o da güzel

bu kaaaa....

iyi geceler kızlar..
kahvaltı setini isticektik bitmş zatiii neyse geçelim onu da...
yılan derili olan gözlükten kalmışmıdır acaba ya..
bide şu anne kız kolyesi nasıl alan oldumu güzelmi zincri falan..

kızlar müşteri sipariş defterini yolladınız mı avona ben daha hiç yollamadım:S

ben koymuştum canım evet çok güzel bi renk bende pembe rengini sevmem ama bu değişik bi pembe benimde çook hoşuma gitti almanı tavsiye edrim

Kızlar sorum arada kaynamış Summer White nasıl kokuyor beğenen beğenmeyen bekliyorum cevabınızı :)

fresh bi kokusu var bi ara kullanmıştım şuan kokusunu hatırlamıyorum ama bitirmiştim parfümü güzel olmasa bitirmezdim herhalde

kızlar bu cari hesap özetinden siz bişey anlıyormusunuz ben 1 saattir inceliyorum nasıl işliyor çözemedim en iyisi kendi hesabını kendin tutcan galiba

sanırım o bu ay indirimde değil canım
teşekkür ederim canım 45 tl filan olsaydı bari diyodum ama katalogta göremedim bile yarın gelcek kargom artık bir incelerim

Son düzenleme:
kızlar benim temsilci numaram çarşamba ancak gelirmiş. o güne kadar 150tl'lik satış limitli hediyelerden çanta biter mi? yoksa 4ü karışık mı geliyor? hiçbir fikrim yok ilk sipariş :)

hannah çanta nasıl peki canım bir de bordo gibi görünen nasıl?

Son düzenleme:

çanta hangisi canım hediye dediğin? ben çarşamba vericem siparişleri 150 tl ye verilen hediyelerden hangisi gelir sence? ilk siyah çanta büyük mü güzel mi?

tatlım colordisiac rujlar kampanya 13 te indirimli canım bende bana gelen rose addiction renginin testırını çok beğendim sipariş vericem tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…