Hmm neyse artık canım fırsat köşesini takip etmek gerekicek belki orda daha çok indirime girer kaç aydır indirime girmesini bekledik en az 46 tl olmuştu bu ay o kadar bile olsa almayı düşünüyorum artık normalde indirimde olmasada olurdu katalogta bazı parjümler eksikti belki o sayfayı eklemememiştir arkadaşlar bakalım katalog gelsinde elimize daha iyi incelerim artık:):)
evdemiydim canım bütün gün bazen bir kargo sabah geliyormuş diğeride öğleden sonra acaba gelipte seni bulamadılarmı ki :44:
canım kargo ücretini tekrar sipariş verdiğin zaman 85 tl ve üzeri siparişinde yani faturandan düşüyorlar yani faturanı 8.5 eksik ödüyorsun
Evdeydim cnm ya onun için çıkamadım zaten evden ikiside kargoda gözüküyo işte biri geldi diğeride kaldı artık haftaya bakalım artık nasol olsa ücretsiz alırım o summer parfümüde artık boşa gitmesinde ya bu k14den sonra birton ürün kalkıyo ne saçma hele o düş jelleri ben kırmızıyla kremsiye bayılıyodum ya büyük güzel oluyodu up to you bayan erkek çok şaşırdım avonun eski parfümlerindendi o nasıl kaldırır şaştım seyahat boyu parfümler kalkıyo birtek eternal magic kalıyomuş ama en güzelleride gidiyo aa şeye çok üzüldüm colordisiac ruja ya alıcaktım alamadım indirimdeyken unutmuşum buayda indirimde değil şansa bak yaa :'((
tsk ederim canım
tatlım iade gönderme yerindeki tutarda çarpı işaretleri oluyor o yüzden snn göndermene izin vermyolar ancak limitin altına düşersen iade edebilirsin ama o da snn düşündüğün gibi avon ürünlerinin borcundan düşülmüyo o zmn sen o çantayı avona satmış gibi bşy oluyor bundan dolayı iadeni kabul etmezler ki edemezsin ztn.
yapma cnm boşver ben ikidir doğru hesapladım sanıyorum ama 5-6 tl farkıyla limitin altına düşmüşüm nsl oluyor anlamaıyorum o kdr doğru düzgün hesapladıığıma inanırken bundan snra dhaa dikkatli olucam mor kek kalıpları için uğraşmıştım ama iade ediyorum o kdr çok istemiştim bide onalrı çok üzüldüm faturasını ödücektim ama bi baktım 57 liraymış o kdr da fazla geldi
ne kadar çabuk öyle pink crush rengi güzele benziyo bi arkdş fotoğraf koymuş gerçi pembeyi sevmem ama alsam mı acaba
Kızlar sorum arada kaynamış Summer White nasıl kokuyor beğenen beğenmeyen bekliyorum cevabınızı :)
kampanya 14 te indirimli değilmi ki canım
teşekkür ederim canım 45 tl filan olsaydı bari diyodum ama katalogta göremedim bile yarın gelcek kargom artık bir incelerimsanırım o bu ay indirimde değil canım
naber kızlarr
benim kargom bugün geldiii
yeni katalog bence de bomboş alıncak bişi yok muhtemelen sipariş vermicem fiyatlar çok uçukk
şimdi izlenimlerime geldi sıra:
-hediye çantayı beğenmedim çok sinir bozucu bence:)
-broşürdeki mor ve yeşil krem farı aldım moru zaten kullanıyodum bitmişti beğendim kullanıcam
-salata servis setini iyice inceledim ve hatalı idi seramiğinde kaabrcıklar vardı ablama hediye olcaktı biri de kendimeydi iade edicem artık o kadar para vericem dümdüz olması lazımdı seramiğinin..
-hannah laptop bag hiç de broşürde göründüğü gibi değil bi de sipariş vardı ikisini de iade edicem derisi o kadar kötü görünüyo ki...
-felicia ve varina yüzük bana çok kalın geldi parmağımda iyi durmadı fiyatı çok iyi ama onlarıda iade edicem
-flower takı seti güzel yeğenime hediye olcak:)
-mumbai magic yzük ve küpe bana çok ince geldi çok uyduruk katalogtaki gibi durmuyo maalesef onlar da iade
-treselle mistic almıştım ama kokusu fazla baharatlı geldi aromadisiaca benzemiyor hiç o da iade:)
-transparan fondöten aldım güzel
-ct ruj uygundu ya onlar kalacak
-pembe ajanda süper eskisinden çok farklı eski ajanda çok kötüydü yeni ajandayı alın bence ben beğendim:)
-anew gece ve gündüz kremi aldım temizleme jeli ve göz kremi hediyeli. (az önce sürdüm:))
-pembe saat bileklik seti arkadaşım istemişti valla süper görünüyor
-katari,na kolyeyi beğenmedim .çok ince görünüyor
-parlatıcı fena değil broşürdeki, arkadaş i,stemişti
-l.black dress seyahat boyu parfümler siparişti biliyosunuz kokusunu zaten
-windscape aldım o da güzel
bu kaaaa....
naber kızlarr
benim kargom bugün geldiii
yeni katalog bence de bomboş alıncak bişi yok muhtemelen sipariş vermicem fiyatlar çok uçukk
şimdi izlenimlerime geldi sıra:
-hediye çantayı beğenmedim çok sinir bozucu bence:)
-broşürdeki mor ve yeşil krem farı aldım moru zaten kullanıyodum bitmişti beğendim kullanıcam
-salata servis setini iyice inceledim ve hatalı idi seramiğinde kaabrcıklar vardı ablama hediye olcaktı biri de kendimeydi iade edicem artık o kadar para vericem dümdüz olması lazımdı seramiğinin..
-hannah laptop bag hiç de broşürde göründüğü gibi değil bi de sipariş vardı ikisini de iade edicem derisi o kadar kötü görünüyo ki...
-felicia ve varina yüzük bana çok kalın geldi parmağımda iyi durmadı fiyatı çok iyi ama onlarıda iade edicem
-flower takı seti güzel yeğenime hediye olcak:)
-mumbai magic yzük ve küpe bana çok ince geldi çok uyduruk katalogtaki gibi durmuyo maalesef onlar da iade
-treselle mistic almıştım ama kokusu fazla baharatlı geldi aromadisiaca benzemiyor hiç o da iade:)
-transparan fondöten aldım güzel
-ct ruj uygundu ya onlar kalacak
-pembe ajanda süper eskisinden çok farklı eski ajanda çok kötüydü yeni ajandayı alın bence ben beğendim:)
-anew gece ve gündüz kremi aldım temizleme jeli ve göz kremi hediyeli. (az önce sürdüm:))
-pembe saat bileklik seti arkadaşım istemişti valla süper görünüyor
-katari,na kolyeyi beğenmedim .çok ince görünüyor
-parlatıcı fena değil broşürdeki, arkadaş i,stemişti
-l.black dress seyahat boyu parfümler siparişti biliyosunuz kokusunu zaten
-windscape aldım o da güzel
bu kaaaa....
Evdeydim cnm ya onun için çıkamadım zaten evden ikiside kargoda gözüküyo işte biri geldi diğeride kaldı artık haftaya bakalım artık nasol olsa ücretsiz alırım o summer parfümüde artık boşa gitmesinde ya bu k14den sonra birton ürün kalkıyo ne saçma hele o düş jelleri ben kırmızıyla kremsiye bayılıyodum ya büyük güzel oluyodu up to you bayan erkek çok şaşırdım avonun eski parfümlerindendi o nasıl kaldırır şaştım seyahat boyu parfümler kalkıyo birtek eternal magic kalıyomuş ama en güzelleride gidiyo aa şeye çok üzüldüm colordisiac ruja ya alıcaktım alamadım indirimdeyken unutmuşum buayda indirimde değil şansa bak yaa :'((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?