iyi akşamlar kızlar ben şimdi bu ay için 2. siparişimi verdim ilk siparişimde çanta gelmişti hediye şimdiki faturamda da tepsi ve bardak altlığı yazıyor oda gelicek mi ? şimdi 1 hediyeyi alınca öteki gelmiyor diye biliyordum
cok tsk ederim cvp verdiğin için :) he bide ben cantayı almak için katolog eklemiştim bunun için tekrar gerek yok dimi çünkü katolok eklemediğim halde faturada görünüyor
kızlar tepsi bardak altlığı seti profilo narenciye sıkacağı ve stacy takı setim geliyor
güle güle kullan canım şimdiden. sana objektif bölümünden msj yazdım özeline gitmiyo msjlar yerin dolmuş temizle istersen soruna cvp veremedim diye ama görmedin heralde
güle güle kullan canım şimdiden. sana objektif bölümünden msj yazdım özeline gitmiyo msjlar yerin dolmuş temizle istersen soruna cvp veremedim diye ama görmedin heralde
kızlar tepsi bardak altlığı seti profilo narenciye sıkacağı ve stacy takı setim geliyor
kızlar hani bir hediyeyi bir kere kazanıyorduk ben 150 tl lik yapmıştım yine 150 tl yapıp 2. kargoma 10 katalog ekliycektim bir kere oluyor dediler burdan
kızlar hani bir hediyeyi bir kere kazanıyorduk ben 150 tl lik yapmıştım yine 150 tl yapıp 2. kargoma 10 katalog ekliycektim bir kere oluyor dediler burdan
herkese merhabalar.ben de yeni temsilci :))) yurtdisindan ama.bana tavsiyede bulunacaklar varmi?yada aranizda yurtdisinda bulunan ve temsilcilik yapan benim gibi :)?
MERHABA CANIM HOŞGELDİN,
ben yurtiçindeyim ama paylaşımda bulunabiliriz...
kızlar selam dün kargom geldi ben iadelerimi de gönderdim 350yi geçtiğim için ahşap tepsiyi de göndermişler ama açmadım bile zira iadelerle ben limitin altına düşücem doğal olarak tepsiyi de iade edicem
temizleme sütü almıştım nemlendiricili dün kullandım ve beğendim
3lü little blak ve eternal seyahat boyu edtlerden almıştım iyi
3lü wish of love aldım kokusu muhteşem ama kalıcı değil ben gene de sevdim
fondten aldım güzel işte
he bi de bordo çanta vardı ya onu aldım ama beğenmedim çok donuk geldi rengi of avondaki çantalar benim zevkime uygun gelmiyor katalogta bakıyorum güzel ama gelen hoşuma gitmiyor almıcam bi daha çanta manta
faturasını kaybettiysen iade edemezsin canım evi iyi ara mutlaka bir yerlerden çıkar bu arada gözlüğün garanti belgesi değil demi faturasını kaybettin :44:
bence çok süper bi çanta değil ben çok beğenmiştim siparşim vardı aldım rengi daha koyu koliyi açarken bıçakla kesilmiş yani çok şaşırdım demekki çok kalitesiz diye düşündüm foto koydum buraya bakarsan cnmkzlar violet çanta nasıl alan kullanan varmı göründüğü gibi mi daha mı kötü
buldum canım dediğin gibi evin bi yerinden çıktı hem faturayı hemde garanti belgesini yolladım allaha şükür
kzlar violet çanta nasıl alan kullanan varmı göründüğü gibi mi daha mı kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?