AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar ben k 14 deki brooklynn çantayı alsammıdiye kararsızım çünküüstte rengi siyah altta kahverengi yani sipariş verince siyahmı gelir kahverengimi 'bag brown'yani kahverengi çanta diyor ama üst resimdeki siyah olan kafamı karıştırıyor bide içi tek gözlümü alıp kullananların yorumlarını merek ediyorum paylaşırmısınız benimle

arkadaşlar panoradaki sürpriz hediyelerden bu aralar hangisi geliyo herkese farklı mı gönderiyolar yoksa ona göre katalog eklicem :/

bende bilsem isterdim çantayı vercekelrini diğerleri verdiğim katalog parasına eşit o kariba takıyı ben 7lirayamı ne aldım mesela o gelse 9lira verdiğim katalog ebedeline üzülürüm yani

evet herkese çok geldi heralde bitmiştir artık diye bi sorayım dedim teşekkür ederim :)

kampanya bitene kadar hediyelerde devam eder canım sadece çanta bitti bu aralar stacy takı setini biliyorum eğer o bittiyse de kariba takı seti gelir en sonda corsage çanta gelcek stok durumuna göre hediyeleri gönderiyorlar

canım o çanta kahverengi resimdede kahverengi görünüyor :44:

arkadaş 24 yaşında ANEW SERİSİ daha ilheri yaş için gibi

tatlım ya ne iyisin yeni temsilciyim ya bilmiyodum. son bir sorum var benim 350ye tamamlamam için az kaldı da kargo sevkiyata hazırlanıyor ama faturası var artık bişey ekletemem di mi?

Son düzenleme:
tatlım ya ne iyisin yeni temsilciyim ya bilmiyodum. son bir sorum var benim 350ye tamamlamam için az kaldı da kargo çıkmış faturalanmış artık bişey ekletemem di mi?

canım benim güzel cümlelerin için teşekkür ederim kargo çıkmışsa ekletemezsin tatlım ama inşallah tekrar siparişin çıkar ve ahşap tepsi ve bardak altlığı ile çatal bıçak takımını da alırsın tatlım ya da gelecek olan kargondaki siparişleri tekrar sipariş verip 350 ye tamamlarsın bu gelen siparişlerinide yeni vereceğin siparişlerin gelince iade edebilirsin sen bilirsin canım

geçmişi okudum da wısh of love den 1 siparişim vardı yanlışlıkla 3 yazmışım geldi mi 9 tane 2 3lüyü sattımda 1 üçlü kaldı onuda iadeye yolluycam artık

tekrar sağol tatlım uzun uzun yazmışsın çok teşekkür ederim iyi kalbin için :)

canım buraya yazdım atarsın diye düşündüm verdim siparişleri canım bu arada bu gün ilk sipariş verdiklerim geldi yarın fotoğraf çeker eklerim

kampanya 12 de rose ribbons ruj sipariş vermiştim ucu deforme olmuştu değişime yollamıştım bu gün geldi sanki bu seferde çatlak gibi ufffffffff

canım buraya yazdım atarsın diye düşündüm verdim siparişleri canım bu arada bu gün ilk sipariş verdiklerim geldi yarın fotoğraf çeker eklerim

vermişsindir diye atmadım canım tahmin etmiştim attığını. hadi yaa erken gelmiş hadibakalım bekliyoruz akşama fotoları güle güle kullan tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…