AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar bu kampanya ev botundan al oldu mu?
38-39 numarası 37 numara giyenlere büyük mü gelir bi de 39,5-40 numara giyenlere dar olur mu??
kalıbı nasıl yani asıl olay bu :)

arkadaşlar bu kampanya ev botundan al oldu mu?
38-39 numarası 37 numara giyenlere büyük mü gelir bi de 39,5-40 numara giyenlere dar olur mu??
kalıbı nasıl yani asıl olay bu :)

ben aldım canım hemde 2 tane bu gün geldi 38_39 numara biraz büyük sanki normalde 38 giyiyorum ama diğer numarasıda bana küçük gelir diye düşünüyorum kalın çorapla giyerim sıcacıkta tutar 39,5_40 giyen kişilere 38_39 uygun olur bence tatlım :44:

Son düzenleme:
kızlar rosy glow takı setinden alan oldumu kolyesindeki pembe taşın üzerindeki küçük yuvarlakta taş varmı yoksa yokmu:44:

rosy glow takı setini resim bölümüne arkadaş eklemiş gördüm taşı var bana gelende taşı yok avon kızdım sana yine iade edicem tekrar sipariş vercem kalmayabilir ufff nedir bu talihsizlik bendeki

Merhaba kızlar!
Ben geldim bayadır uğramıyordum
Nasılsınız?
Bir şey soracağım size
Çocuklar için olan saç açıcı spreyi kullanan var mı aranızda?
Kids Detangling Spray adı sanırım
Ben sipariş vereceğim de kendim için

ben kullanıyorum açıcılığı eh işte ama kokusu çook güzel ve kalıcı

ben kullanıyorum normalde banyodan sonra saçlarım çok zor açılıyor ama bence kids sprey ipek gibi yapıyor sanki saçımda hiç kırık yokmuş gibi açıyor ama ben kokusunu pek sevmiorum benim aldığım kivili karpuzluydu yılbaşı katalogunun panaromasında elmalısı var belki o daha guzel kokuyodur

ve kampanya 14te saç şampuanları indirimde almayı düşünüyorum. önerir misiniz ?

ben naturals'ın kuru ve zarar görmüş saçları için nemlendirici şampuanını ayrıca kuru ve yıpranmış saçlar için saç kremini kullanıyordum ama bir türlü yüzde 50 indirime girmeyince en son tüm saç tipleri için macadamia ve aloe özleri içeren güçlendirici şampuan ve saç kremini almıştım her iki gruptanda çok memnunum

Kullanan Komşular saçı keçe gibi yapıyor dediler :/ Kullanmadığım için yorum yapamadım ben.

gayet güzel besliyor saçı dediğim gibi ben çok memnunum ayrıca aradada advance serisinin de boyalı saçlar için bakım maskesini uyguluyorum saçlarım yumuşacık oluyor aslında advance serisinden kullanıyordum önceleri büyük boydu yanlış hatırlamıyorsam 750 ml olması lazım sonra küçülttüler boyunu bende naturals serisini kullanmaya başlamıştım

ben kullanıyorum açıcılığı eh işte ama kokusu çook güzel ve kalıcı

Teşekkürler
Benim de çok dolaşıyor saçlarım banyodan sonra
Daha önce AT Damage Repair banyo sonrası losyonunu kullanıyordum iyi açıyordu
O bitti bir de bunu deneyeyim dedim
Kokusu katalogta güzel gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…