Ben Kampanya 14teki Bademli seti almayı düşünüyorum. Saç kremi ve saç şampuanı olan. Hem fiyatı cazip hem deneme amaçlı
bende var güzel bir şampuan hoş kokulu amma bende seberoik dermatit olduğu için 3 kullanımdan sonra çöp..normal insanlar için öneririm güzel çok sattım benkuru ve yıpranmış saçlar için olanı yani anladım canım kullan gör bak nasıl memnun kalcaksın
teşekkür ederim arkadaşlar söylicem krem ve şampuandan. siparişim geldiğinde soluğu burda alıcam :)
bende var güzel bir şampuan hoş kokulu amma bende seberoik dermatit olduğu için 3 kullanımdan sonra çöp..normal insanlar için öneririm güzel çok sattım ben
Kızlar avonda kargo ücreti yerine takım öncüsünün adresine felan sipariş verip ne bileyim 2 tl felan ödeme gibi bi şansımız var mı acaba ?
Kızlar avonda kargo ücreti yerine takım öncüsünün adresine felan sipariş verip ne bileyim 2 tl felan ödeme gibi bi şansımız var mı acaba ?
ne kadar saçma bişe ya olurmu ole sey:2:
ve kampanya 14te saç şampuanları indirimde almayı düşünüyorum. önerir misiniz ?
8.5 tu serelimcim
hayır canım öyle birşey yok.Sadece takım öncün kendi siparişine seninkileri de ekleyebilir.Ama bu da onun işine gelmez çünkü senin her ay aktif olman lazım onun prim alabilmesi için.
canım buraya yazdım atarsın diye düşündüm verdim siparişleri canım bu arada bu gün ilk sipariş verdiklerim geldi yarın fotoğraf çeker eklerim
serelim canım gelen siparişlerini eklesen
tamam canım eklerim ama biraz geç kalabilirim çok var çünkü yine evi doldurdumama değişime gidecek olanlarda var hiç sevmiyorum değişimi
tahmin edebiliyorum canım ne kadar cok oldugunusen eklemeye üşenmezsen ben beklerim seve seve vaktim bol..seninde sanssızlıgın valla benim 2tane rujum var begenmedim onu bile iade etmeye üşeniyorum düşünki seninkileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?