kızlar selam
merak ettiğim bir konu var, avon sitesindeki katalog açılmıyor sitedemi sorun var bendemi ??? :26:
(sadece temsilci olarak girince sipariş bölümündeki katalog açılıyor)
ulaşırsın canım evet haklısın da aramda iyiydi onunla önceden sonra tersledim artık arayamıyor yolda karşılaşsakta hıh yapıp geçiyorum
temsilci şifreni girmeden aç canım öyle açılıyor katalok zaten avon.com.tr yazıp çıkan sayfadan bakabilirsin kataloğa
serelim sence panoramadaki takılar nasıl ben begendim sahsen 3ünüde almayı düşünüyorum sitedeki katalogta pek anlasılmıyo ama panoramayı elime alınca hosuma gitti
benimkinin daha bi kötülügünü görmedim ama aramasını istemiyorum ben zaten bişey sorcak danıscak olsam ararım yani.gecen gün aradı demiştim hiç aramıyosun napıosun ne ediyosun hiçmi sorcak bişeyin yok hiçmi bişeye ihtiyacın olmuyo dedi bende hersey yolunda dedim tabi bilmioki burdan konusup herseyi ögrenebildigimizi
benim takım öncüleri zaten ayrı bir dertti neyseki onlarda arayamıyor avona şikayet ettiğim için
temsilci girmeden deniyorum zaten katalog girişine tıklayınca katalog kapağı görünüyo üstüne tıklayınca ekran bembeyaz kalıyo katalog gelmiyo
kontrol edermisiniz lütfen yaa
tşk
baktım canım bi sorun yok acılıyor tekrar dene
sende herkesten çekmişin hayatım takım öncün öle digeri öle...oohh ii yapmısın
evet canım zaten komşumuz oluyo takım öncüm .arada ben siparişimi verip ek bi kaç sipariş çıkınca da ona yazdırıyorum aynı bize geliş fiyatından alıyorum canım sonuçta aynı işi yapıyoruz bi problem çıkarmıyo katalog falan da lazım olursa gel iste benden diyo iyiyiz takım öncümle yanibeni takım öncüsü yapcaktı üye bulsaydım bende bulurum sana dedi ama hiç bulamadım kimse yanaşmadı yapamam temsilcilik diye şimdi o liderliğe yükseldi üyeleri çok onun:)[/QUO
bende istiyorum t.ö olmak ama kimseyi üye yapamıyorum senin gibi başka yolu yokmu t.ö .olmanın internetten form doldursak olunmuyormu ?
bana stand başına geç dedi ordan rahat bulursun dedi herkese katalog veriyolar ama ben yapamam orda bekleyemem öyle dedim:) dışarıya stand kuruyolar artık temsilci kaynıyo bu yüzden etrafta
bak bunu ögrendigim iyi oldu sipariş verdikten sonra bi kac bişey cıkıo yada kendim keske sunuda alsaydım diyorum vazgeciyorum bende bi sorayım bakalım t.ö ne dicek..mesela k1 in indirim buroşüründen alcaklarım var ama ilk gün sipariş girmezsem stokta kalmıyo siparişlerimide kampanyanın ortasında falan vercem oyuzden vazgeciyodum indirim buroşüründeki alcaklarımdan.en iyisi ona söylemek
k1i daha kimseye göstermedim ama kendime şimdiden 110tl lik alacak bişeyler buldum kendi kendime gectim limiti yanigeriside gelir inşş.
canım takım öncülerinize verdiğiniz her sipariş takım öncülerinizin işine yarar belki de sene sonunda yıldızlar klübü statünüzü yükseltip hediye olan altın takı setini bile kazanabilirsiniz o yüzden fazla takım öncülerine sipariş verdirtmeyi önermiyorum
canım takım öncülerinize verdiğiniz her sipariş takım öncülerinizin işine yarar belki de sene sonunda yıldızlar klübü statünüzü yükseltip hediye olan altın takı setini bile kazanabilirsiniz o yüzden fazla takım öncülerine sipariş verdirtmeyi önermiyorum
zaten diğer nurrr arkadaşımızın dediği gibi bi kaç ürün olunca söylüyorum ben. zırt pırt kadını asla aramam sen gir diye hem ayıp olur hem de bizde temsilciyiz yani. ama bu ay mecbur kaldım limitim az geçemedim.zaten ilk defa sipariş girmicem kendi hesabımdanama senin dediğini de düşündüm acaba fazladan ürün alıp iade mi etsem diye napsam ki?:44::44: dikkat çekmez mi ama limitin bayağı altına düşmüş olcaz sonraki faturada yüklemesinler bize faturayı? senin başına geldi mi canım bu önceden?
zaten diğer nurrr arkadaşımızın dediği gibi bi kaç ürün olunca söylüyorum ben. zırt pırt kadını asla aramam sen gir diye hem ayıp olur hem de bizde temsilciyiz yani. ama bu ay mecbur kaldım limitim az geçemedim.zaten ilk defa sipariş girmicem kendi hesabımdanama senin dediğini de düşündüm acaba fazladan ürün alıp iade mi etsem diye napsam ki?:44::44: dikkat çekmez mi ama limitin bayağı altına düşmüş olcaz sonraki faturada yüklemesinler bize faturayı? senin başına geldi mi canım bu önceden?
mesela yakınlarda 105.59 tl lik siparişim vardı iadelerimle 54.89 a düştü avon tarafından herhangi bir uyarı almadım canım zaten daha sonra tekrar sipariş veriyoruz bir şekilde iadelerimizi telafi ediyoruz bu ay iade yaptık gelecek ay yüklü sipariş verdik dengeyi sağlarız tatlım ben iade fazla yapmazdım önceden ama sonraları iade olacak ürünler ürünlerdeki aksilikler çıkınca birde evime kadar takım öncüleri gelince kızdım onlara daha öncede belirttiğim gibi avona şikayet ettim onları avon müşteri hizmetlerindeki çıkan bayan iadelerinize ne diye karışıyormuş evinize gelip sizi rahatsız etmeye hakkı yok gibi bir cevap verdi net olarak bende hatırlayamıyorum ama müşteri hizmetlerindeki bayanın anlatmak istediği buydu ve bende tekrar aranmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?