AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar selam
merak ettiğim bir konu var, avon sitesindeki katalog açılmıyor sitedemi sorun var bendemi ??? :26:
(sadece temsilci olarak girince sipariş bölümündeki katalog açılıyor)

temsilci şifreni girmeden aç canım öyle açılıyor katalok zaten avon.com.tr yazıp çıkan sayfadan bakabilirsin kataloğa

serelim sence panoramadaki takılar nasıl ben begendim sahsen 3ünüde almayı düşünüyorum sitedeki katalogta pek anlasılmıyo ama panoramayı elime alınca hosuma gitti

ulaşırsın canım evet haklısın da aramda iyiydi onunla önceden sonra tersledim artık arayamıyor yolda karşılaşsakta hıh yapıp geçiyorum

benimkinin daha bi kötülügünü görmedim ama aramasını istemiyorum ben zaten bişey sorcak danıscak olsam ararım yani.gecen gün aradı demiştim hiç aramıyosun napıosun ne ediyosun hiçmi sorcak bişeyin yok hiçmi bişeye ihtiyacın olmuyo dedi bende hersey yolunda dedim tabi bilmioki burdan konusup herseyi ögrenebildigimizi

temsilci şifreni girmeden aç canım öyle açılıyor katalok zaten avon.com.tr yazıp çıkan sayfadan bakabilirsin kataloğa

temsilci girmeden deniyorum zaten katalog girişine tıklayınca katalog kapağı görünüyo üstüne tıklayınca ekran bembeyaz kalıyo katalog gelmiyo
kontrol edermisiniz lütfen yaa
tşk

benim takım öncüleri zaten ayrı bir dertti neyseki onlarda arayamıyor avona şikayet ettiğim için

evet canım ben hep böyle yapıyorum verdikten sonra ürünleri sipariş gelebiliyo çünkü arada iyi oluyo böyle:) kampanyanın ilk günü gircekse ona ver canım tabi

canım takım öncüm bana hep diyo bulursun toplarsın sipariş kendin ver diye ama mesela bu ay zorlasam da olmadı aslında kendim vermem onun daha çok işine yarar prim kazancağı için. ona yazdırdığım sipariş de belki hediyelere ulaşmasında yardımcı olur açığı falan varsa:) zaten ben ulaşamıcaksam limite sorun etmem onun ulaşmasını ama çok azsa benim hediye limitine ulaşmama vermem tabi :)

zaten diğer nurrr arkadaşımızın dediği gibi bi kaç ürün olunca söylüyorum ben. zırt pırt kadını asla aramam sen gir diye hem ayıp olur hem de bizde temsilciyiz yani. ama bu ay mecbur kaldım limitim az geçemedim.zaten ilk defa sipariş girmicem kendi hesabımdan ama senin dediğini de düşündüm acaba fazladan ürün alıp iade mi etsem diye napsam ki?:44::44: dikkat çekmez mi ama limitin bayağı altına düşmüş olcaz sonraki faturada yüklemesinler bize faturayı? senin başına geldi mi canım bu önceden?

Son düzenleme:

tabiki geldi canım ama benim şu şekilde oldu mesela denemeyipte beğenmedim rujlar yada takılar vs vs olabilir onları binbir hevesle alıp ya da geçen ay ev botu vardı beyaz renkli ondan 2 tane büyük numara sipariş vermiştim 40 tl ydi büyük geldi iade ettim ne diyebilirlerki beklentimi karşılamadı yazıp gönderdim bir tanede küçük numarasından sipariş vermiştim o da biraz sıktı gibi geldi birde kusru vardı onuda gönderdim beğenmediğim bir ürünü neden satın alayım yada müşteri beğenmeyebiliyor her ay mutlaka iade çıkıyor sende biliyorsun canım buraya yazdım defalarca bir ruj aldım 3üncü oldu yine kusurlu tabiki iade edicem artık sizde o şekilde siparişlerinizi tamamlamak adına fazladan aldıklarınızı beklentimi karşılamadı diyerek gönderebilirsiniz o kadar çok avon temsilcisi varki ve çoğundanda iadeler oluyorsa ki benim iadelerim yüzünden avon arayıpta sizden şikayetciyiz diye bir cümle söylemediğine göre neden dikkat çeksinki hadi beni geçtim diyelim ben çok sipariş veriyorum bir yerden telafi edebildiğimi düşünse avon ama burda arkadaşlar bu şekilde yapıyorlar ve yazmışlardı önceki sayfalarda ayrıca faturaya neden yüklesinler ki tatlım neticede sen o ürünleri iade ediyorsun satın almıyorsunki faturaya yükleme olmaz canım iadelerin iade olarak kalır

Son düzenleme:

mesela yakınlarda 105.59 tl lik siparişim vardı iadelerimle 54.89 a düştü avon tarafından herhangi bir uyarı almadım canım zaten daha sonra tekrar sipariş veriyoruz bir şekilde iadelerimizi telafi ediyoruz bu ay iade yaptık gelecek ay yüklü sipariş verdik dengeyi sağlarız tatlım ben iade fazla yapmazdım önceden ama sonraları iade olacak ürünler ürünlerdeki aksilikler çıkınca birde evime kadar takım öncüleri gelince kızdım onlara daha öncede belirttiğim gibi avona şikayet ettim onları avon müşteri hizmetlerindeki çıkan bayan iadelerinize ne diye karışıyormuş evinize gelip sizi rahatsız etmeye hakkı yok gibi bir cevap verdi net olarak bende hatırlayamıyorum ama müşteri hizmetlerindeki bayanın anlatmak istediği buydu ve bende tekrar aranmadım

Son düzenleme:

tamam canım bende öyle yapayım o zaman yaa alan olursa satarım olmazsa da iade yaparım. aslında geldi aklıma hani limiti ben doldurayım sonra iade ediyim diye ama kararsız kaldım. öyle yapayım artık hani daha önce benim iadelerim ay içerisinde 2yi geçmemiştir ben çok az iade yapıyorum birden de fazla ürün iade etmiyim dedim ama alınacak şeyler söyleyim bende alan çıkabilir sonuçta :)

bi de insan başına gelince daha bi tereddütte kalıyo bilse bile :) yaa bide bişey sorcam size kızlar kardeşime parfüm almıştık 2-3 kez kullandı kokusu hiç kalıcı değil bunun diyo iade etcem ama kullanıldı biraz sonuçta sömürmek gibi de düşünülsün istemem iadeyi asla yanlış bişeylere kullanmam ben mesela. hani beğenmesem bile kullandıysam 3-4 kez iade etmiyorum. ama parfümü iade ediyim diyorum k1de daha iyi parfümler indirimde bi sorun olmaz demi? değişim için son kampanya bu zaten aldığımız parfümde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…