AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

selam kızlar

k1 de selülit ve çatlak görünümü için kremler var.alan kullanan oldumu hiç.gerçekten faydası varmı?

iade edebilirsin tabiki canım

selam kızlar

k1 de selülit ve çatlak görünümü için kremler var.alan kullanan oldumu hiç.gerçekten faydası varmı?

selülit kremindende çatlak görünümü için olan kremdende aldım canım selülit kremi güzel işe yarıyor ama düzenli kullanman gerekiyor çatlak görünümü için olanı henüz kullanmadım ama tahminimce o da işe yarar

Son düzenleme:

tabiki sömürmek bize yakışmaz canım ama beğenmediğin bir ürünü alıpta kullanmaktansa iade etmek en doğrusu değilmi neticede bizlerde bedavaya almıyoruz para verip alıyoruz bizlerde bir bakımdan ne kadar temsilci olsakta sadece müşterilerimize satış yapmıyoruz kendimize de aldığımız için ne kadar giriş fiyatından alsakta avon konumunda müşteride sayılıyoruz

Son düzenleme:

evet canım doğru dediğin ama ilk üyeliğimde daha bu foruma falan katılmamışken kullanıp memnun kalmadığım bi kaç ürün oluyodu iade etmiyodum hem hiç etmediğimden hemde aman boşver kalsın bi tanecik ürün diye düşünüyodum ama artık öyle yapmıyorum dediğin gibi bizlerde avonun müşterisiyiz ve beğenmediğimiz şeyi iade hakkımız var bu seçeneği sunmuşlar bize parfüm konusunda da hani kullanıldı ya biraz ondan sorayım dedim

hangi parfümü almıştın canım merak ettim :44:

anladım canım bazen akmış olarakta gelebiliyor parfümler basma yerlerinde problemlerde olabiliyor ne kadar dikkatli çalışsalarda avonda hata yapabiliyor mesela hani aldığımız parfümlerde kullanılmamış olduğunu parfümün basma yerlerine ilk bastığımızda parfüm gelmeyip ikinci kez geldiğinde anlıyoruz ya bende son siparişlerimde 3 tane parfüm aldım 2 si ilk basışta fısladı benimde içime kuşku düştü diğerine henüz bakmadım ama ne yapayım hadi onu kusurdan saymıyorum artık ya mesela banada birisi aldı o parfümlerden beğenmedi kullandı da iade etti gibi bir his uyanıyor içimde böyle bir olay olmaz avon tarafından fakat insanın ister istemez aklına gelebiliyor böyle olaylar

evet canım o benim başıma gelmedi hiç bak :44: hep 2. 3. fıslamada geldi ama dediğin gibi ilk fısta gelmemeli. bizim iadelerimizi direk geri dönüşüme yolluyolar diye biliyoruz ama bilmiyorum yinede tuhaf? ayrıca bazen avon da yarım parfüm yolluyo ağzı 1 parmak kullanılmış gibi. benim iade etceğim parfüm o kadar kullanılmadı bile düşün. öyle yarım gelince parfümler sinir oluyorum

ben şimdi diyet yapıyorum.titreşimli bel kemerleri varya.onlardan almayı düşünüyorum.kullanmadan önce selüliti kullansam nasıl olur acaba?faydasımı olur zararı mı?

ben şimdi diyet yapıyorum.titreşimli bel kemerleri varya.onlardan almayı düşünüyorum.kullanmadan önce selüliti kullansam nasıl olur acaba?faydasımı olur zararı mı?

zararı olmaz canım bence. kremi sürüp kemeri tak hem masaj niteliğinde olur daha faydası olur

Son düzenleme:
kızlar sizce avon pazartesiden sonra yani tost makinasından sonra başka yılbaşı hediyeleri vermeye devam edermi benim 300 liralık oldu versemmi pazartesi beklesemmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…