AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

rengini farklı ayarlıyolar canım bazen renk konusunda farklı çıkıyo rujlar ama o kesin yani çünkü raisin wineyi bizde fotoğraf makinesiyle çektiğimizde tatlı ve daha açık bi renk çıkıyo ama koyu aslında:) resimdeki kesin o yani rica ederim canım

kızlar bir soru daha sorucam bilgisi olanlar yardım ederse

resim de en solda ki canlandırıcı arındırıcı ne işe yarıyor nasıl uygulanıyor 3.resimdeki jel temizleyiciyle farkı nedir ?

gelen bütün maillerde fransa malları arasındaydı kızlar bilemiyorum.eğer amerikan malı ise bende bırakmam...

Bence içinizi rahat tutun, israil olayında bir çok ürünün israil malı olduğu söyleniyordu ama hepsi fos çıktı.

Avon Products Inc., David H. McConnell tarafından 1886 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde, kadınlar seçme hakkını elde etmeden 34 yıl önce kurulmuş olan dünyanın lider güzellik kuruluşu ve en büyük doğrudan satış kozmetik organizasyonudur. AVON, tüm dünyada; 6 kıtada, 100 ülkede, yaklaşık 6.5 milyon Bağımsız Satış Temsilcisi ile yıllık ortalama 10,7 milyar dolar üzerinde satış gerçekleştirmektedir.

Avon, Türkiye pazarında Eczacıbaşı Grubu ile ortak olarak Eczacıbaşı-Avon Kozmetik Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. adı altında 1993 yılında faaliyete başlamış ve 2003 yılına kadar bu şekilde devam etmiştir. 2003 yılından bu yana ise %100 Avon Kuruluşu olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.
Alıntıdır...

Merhaba arkadaşlar. Oriflame'dan Avon'a geçmek istiyorum da. İnternetten formu doldurunca en yakın Avon görevisi gelip kayıt yapıyormuş. Eve mi geliyor? Bi de ne kadar zamanda ulaşırlar bana? Biliyor musunuz?

Merhaba arkadaşlar. Oriflame'dan Avon'a geçmek istiyorum da. İnternetten formu doldurunca en yakın Avon görevisi gelip kayıt yapıyormuş. Eve mi geliyor? Bi de ne kadar zamanda ulaşırlar bana? Biliyor musunuz?

merhaba canım,
ben de internetten form doldurarak üye olmuştum. en geç bir hafta içinde takım öncüsü ulaşıyor. eve gelmesi şart değil, dışarda da buluşabilirsiniz ben buluşmamamıştım bile ben ilçedeydim o da ildeydi belgeleri birbirimize göndermiştik bol bol telefonla konuşmuştuk başka sorun varsa cevaplamaya çalışayım

evet arkadasım form doluruyorsn amabu ıste kısı cok onemlı bend 3hafta once bu sekılde uye oldum ve cok pısman oldum dun gece basıma gelenlerı buraya yazdım ama mesajım sayfa bakımda dıye yayınlanmadı kımlık fotokopın yetıyor uyelıkte

İyi çünkü benim Oriflame daki sponsorum Türkiyeniin öbür ucunda. Uyuz oluyorum bu duruma. Bi şey daha sorucam kargo ücreti ile ilgili. Oriflame da takım siparişi falan diye bi durum var daha az kargo ücreti ödemek için. Ya işte kargon eve gelmiyor da sponsorunla aynı memleketteysen onun evine gidiyor. Sen onun evinden alıyosun. O da toplu siparişe az bi kargo ücreti ödüyo. Avon da da var mı öyle bi şey. Yoksa eger kargo ne kadar arkadaslar?Ben 8 tl duydum ama emin degilim. Bi de kayıt 7,5 tl mi, 8,5 tl mi? Şimdi kampanya varmış ama ben Ocak ayının ilk haftası ancak üye olabilirim. Bu durumda kampanyaya yetişemem. Bu hafta seyahatte olucam cünkü.

cnm ben orfilame i bilmiyorum ama avonda durum şu:
1-85 tl ve üstü siparişlerde kargo ödemiyorsun onun altında olursa 8,5 tl ödüyosun
bazen bu limit 45e kadar düşüyor özellikle yazın.
2- takım öncün kabul ederse siparişlerini onun adına da girebilirsin bu diyalogunuza bağlı
3- ben şahsen, eğer 85 tl lik bi siparişim olamazsa, fazladan ürün istiyorum beğenirsem kullanıyorum veya satıyorum olmazsa da iade ediyorum avonda iadede sorun çıkmaz.
4- 3 ay boyunca eğer sipariş girmezsen üyeliğin düşer.
5- kayıt ücreti resmi avon sitesinde yazıyordur cnm A V O N - Yarına Merhaba ben ezbere bilemiyotrum bazen kampanyalar düzenleniyor kayıt ücreti de düşüyor

canım aynen sekercıgın anlattıgı gıbı ama su bu haftakı kayıt olayını bende takımoncu bır arkadasa sordum bıraz once ben kendı takımoncumden memnun degılım esım adına bende bu hafta baska bır arkadasa uye olucam k14 te uyelık ucretsız canım bu kampanya sonu ucretsz uye olupta k1de sıparıs gırılıp gırılemıycegını yarın ogrenıcem hem kendıme hem sızın ıcın ogrenmıs olurum ha boylelıkle bence kayıt olunuyor ama ılk kampanyanda uye olurolmaz sıparıs verırsen ve bellı lımıtı tutarsan rımel far gıbı hedıyeler oluyor onlar sekmıs olur sanırım.sana ozelden mesaj attım

canım fazladan almış olduğun 10 tane kataloğu iade et sonrada avon müşteri hizmetlerine şikayetini dile getir gör bak tutumları nasıl değişir takım öncünün

başka birisine üye olmak için üyeliğinin sona ermesi gerekiyor canım o da yanlış hatırlamıyorsam 3 ay boyunca sipariş vermezsen otomatik siliniyor:44:

canım fazladan almış olduğun 10 tane kataloğu iade et sonrada avon müşteri hizmetlerine şikayetini dile getir gör bak tutumları nasıl değişir takım öncünün

arkadaslar dun buraya benım basıa gelenlerı uzunca yazdım ama kk dakı obakım varya o bakım ıslemı butun mesajı aldı goturdu.4hafta once uye oldum kızlar avon sayfaısndan form doldurarak benım telımı yasadıgım sehırdekı bolgecıye oradanda bı takımoncusune vermısler kadın benı aradı bana kendını farklı ısımle tanıttı bunu ben sonradan ogrendım ıstanbuldan aradıgını oradan benımle ılgılenecegını soyledı onun uyesı olan bırısı geldı benı uye yaptı gıttı.ılk sıparısımı 650 tl gırdık ama bı yanlıslık oldu tekrardan gırdı veeeee esas bombaya hazır olunnn sabahına uyanıyorum avondan 2 adet mesaj gelıyor su kredı kartınızdan cekım yapılamadı dıger bır karttan cekım yapılamadı dıye 1.200 luk 2 adet aturadan bahsedıyor mesajda delıye dondum.kadını arıyorum actı ılk ıptal edılmes gerekn sıparısı ıptal etmemıs banada dıyorkı ustum ıptal etmeıs benım bıldıgım takımoncusu ıptal edebılır kadın banagore unuttu ıptalı bana yalan soyledı sonrraaa bana musterı hız ara dedı bana don dedı.araım 2gun ne guc bela o kolıyı ıptal ettırdım kadını arıyorum acmıyor dusunun kadın benı ortada bıraktı hem hatalı sıparıs gırdı ıptal etmedı 650 tl lık az buz degıl yanı

musterı hızmetlerınden bolgecının numarasını aldım aradım anlattım kadın bana bırde bu kaını savunmasın mı ben sussam utanmasalar benı suclayacaklar bende hıc altta kalmadım haklıgım konusunda ınat ettım bana bolgecı dıyorkı kendını gızlemıs adını acıklamak ıstememıs olabılır dıyor boyle bır anlayıs olabılırmı kızlar bu kadınbana adını yalan soylemıs farklı bır ısımde tanıttı bana kendını ıstanbulda degılde aynı sehırdeymısız dusunun ya bukadar yalan olurmu ve ben bu ınsanla calısıyorum ensonda kataloga yalan soyleldı ana sıze sordum eskı takımoncume sordum 20 katalog yeter deyınce aradım geveledı falan fılan ettı ıade ederız dedı 50 katalog gırdırcektı kızlar tam 50 supurge ıcın ınsaf dıyorum ınsanların gozunu para burumesın yeterkı

canım ınanamadım ya kadın resmen bıle bıle sırf fazla prım alayım dıye katalog satımından vs bıseyler alayım dıye bana fazladan katalog gırdırdı ya ınanaın sok oldum ya ınsanlar nekadar paracı olmuslar degermı uc kurus ıcın yalana abenden cıkacak olan 27 tl senı zengın mı edecek benden cıkar ama onunda cebınde kalmaz ben mus hız arıycam bunuda soyleyıp sıkayet bayaedıcem ama o bayana en buyuk ceza sıparıs vermemekle uyelıgımı bıtırmekle olucak ...ınsallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…