- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
ben ikisini de girdim ama faturalanmadığı için henüz bilmiyorum oldu mu. çünkü göz kaleminin rengini yazman gerekiyo sonra makyaj temizleyicisi çıkmıyor
ikisini de girceksin canım çünkü makyaj temizleyicisi alana kalem hediye. istediğin kalemin kodunu da girceksin ikisini de yaz canım
aman dıkkat et canım ben bu sıparısı yanlıs gırdım sonucunda 23kusure bır kalem geldı ıade edılmeyı beklıyor kendılerı:)))losypnun kodunu gırıyorsun bırde ıstedıgın kalemın kodunu sakın unutma
ayyy hale bak yaaa daha ilk siparişte böyle bişey başına gelmesi çok kötü allahtan kalkmışsın altından canım bu kredi kartıyla biraz sakat sanırım iş. çoğu insan gününden önce çekiyolar falan yazmış en iyisi ya otomatik talimat yada havale. kredi kartı riskli bence. ben otomatik talimat yaptırdım zaten kartımda başka bi işlem vs olmadığı için rahatım. az da değil 650 tlbide 2 tane girmiş ohhhh 1200. valla iyiki halletmişsin canım büyük geçmiş olsun bi an önce şikayet et hiç bölge temsilcisiyle cartla curtla uğraşma ara müşteri hizmetlerini de ki şu şu numaralı bilgilerini ver kadının üstüme yıkcaktı o kadar parayı de alsınlar onu öncülükten unutulur mu böyle şeyler hiç. az bi para da değil insan nasıl unutur böyle bişeyi!!! iyiki komşumuz yaptı beni öncü aman aman çok şükür hiç sorun yaşamadım tanıdık olunca daha iyi
hiç bilmiyorum canım acayip morelim bozuk çok sevmiştim kokusunu benim arkadaşım bulgar avonu satıyor 18 liraya aldım kendi avonumdan almadım:S ama 3 gün önce süperdi baya kalıcıydı birden niye böyle oldu ki
merhaba bende senin gibi başvurdum. başvuru yaptıktan tam 3 gün sonra ev telimden bulunduğum bölgenin bölge sorumlusu aradı. randevu ayarladı. eve geldi. yaklaşık 3-4 saat oturdu. anlattı. 5 tane katalog bıraktı bilgilerimle form doldurdu gitti. çok tatlı bir bayandı. :) bunuda belirtmek istedim.
scrup cildi yumuşatır arındırır canım ben yüz değilde el ve ayak scrup'u kullanıyorum ordan tahmin ediyorum yani el ve ayak scrup'unu ben sürüyorum mesela ellerime ovaladıktan sonra yıkıyorum yumuşacık oluyor sanırım bunun da kullanımı o şekildedir yüze sürüp yıkancak diye düşünüyorum müşterilerimde almadı senin sorduğundan bende almadım o yüzden diğerleri gibi olabilir kullanımı diye düşünüyorum
hiç bilmiyorum canım acayip morelim bozuk çok sevmiştim kokusunu benim arkadaşım bulgar avonu satıyor 18 liraya aldım kendi avonumdan almadım:S ama 3 gün önce süperdi baya kalıcıydı birden niye böyle oldu ki
sanırım bendekı sanssızlık bana gelen bayanda o 5 katalogu bana parayla satıp gıttıı 5 tl den
bulgar avonu olduğu için olabilirmiki tatlım :44:
K14 kataloğundan siparişlerim dün akşam geldi. Little red dress -red 2000 rujunu sipariş verdim ama bana ultra colour rich red 2000 göndermişler :/ bide panoramadaki soya özlü kremden sipariş verene avon care krem 1.50 liraydı onuda sipariş verdim ama dedikleri gibi bi fiyata gelmedi kızlar. faturamda onlar ayrı ayrı ücretlendirilmiş.. ne yapcam bilmiyorum
K14 kataloğundan siparişlerim dün akşam geldi. Little red dress -red 2000 rujunu sipariş verdim ama bana ultra colour rich red 2000 göndermişler :/ bide panoramadaki soya özlü kremden sipariş verene avon care krem 1.50 liraydı onuda sipariş verdim ama dedikleri gibi bi fiyata gelmedi kızlar. faturamda onlar ayrı ayrı ücretlendirilmiş.. ne yapcam bilmiyorum
sanırım bendekı sanssızlık bana gelen bayanda o 5 katalogu bana parayla satıp gıttıı 5 tl den
onlar da tam dolandırıcıymış ya
teşekkürler cnmiyi bari sevindim düştüğüne canım gözün aydın
kızlar eskiden avonun takıları çok kalitesizdi. Çabuk kararıyor ve basit duruyordu. bundan 2- 3 sene evvelden bahsediyorum. Şimdi nasıl acaba çok çeşide girmiş görüyorum da.. Satılmasa bu kadar olmazdı diye düşünmeye başladım..
birde gözün içine çekilen beyaz kalem varmış..Avonda yok mu?
takıları güzel canım ama beyaz olanlar bazen kararma yapıyo o yüzden siyah zincirli veya bronz görünen şeyleri tavsiye ederim beyaz kalem yok avonda hiç görmedim ama bence beyaz da satılmalı
ikisini de girceksin canım çünkü makyaj temizleyicisi alana kalem hediye. istediğin kalemin kodunu da girceksin ikisini de yaz canım
kızlar bir soru daha sorucam bilgisi olanlar yardım ederse
Eki Görüntüle 312704
resim de en solda ki canlandırıcı arındırıcı ne işe yarıyor nasıl uygulanıyor 3.resimdeki jel temizleyiciyle farkı nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?