kızlar eskiden avonun takıları çok kalitesizdi. Çabuk kararıyor ve basit duruyordu. bundan 2- 3 sene evvelden bahsediyorum. Şimdi nasıl acaba çok çeşide girmiş görüyorum da.. Satılmasa bu kadar olmazdı diye düşünmeye başladım..
birde gözün içine çekilen beyaz kalem varmış..Avonda yok mu?
arındırıcı bir nevi peeling yani granüllü bi yapısı var ama en önemlisi naneli (yani yüze diş macunu sürmüş gibi bir his yaratıyo) benden söylemesi
hayır şimdiden veremiyoruz.teşekkür ederim kızlar. önümüzdeki ayın katalogundan sipariş verebiliyor muyum şimdiden..?
evet hala var color trend serisinde iki uçlu kalemler beyaz yok ama ben silver yani gümüş rengi göz içine sürüyorum gayet hoş duruyor renkde beyaza yakın zaten beyaz kalem arayanlara tavsiye ederimcanım avonun takılarının kalıtesı degısıyor ornegın gecen bana takı hedıye geldı ınan dukkanda gorsen 1 tl verıp almazsın.takı denmez yanı ben 1.5 yasındakı mınık kızım oyuncak nıyetıne takıyor:) mesela k14 ten su altın gorunumlu tektas yuzugu ıstedım gercekten cok guzel cıktı tavsıye ederım dusunenlere pısman olmmazsınız.bence takıda beyaz goruntusu olanları tavsuıye etmem ama sarı kahverengı tarzdakıler guzel oluyor.avonda beyaz kalem ıse ıkı uclu oluyorya ben 3 yıl once cok satmıstım oyle bır taraf beyaz bır taraf renlıydı sımdı varmı bılmıyorum
kızlar yardımınıza ihtiyacım var annemin ayakları kışın çatlıyor ve kuruyor abdest aldıgı için bana ne önerirsiniz güzel ayak kremlerinden topuk değil ayak olarak
Arkadaşlar benim avona gecikmiş 2 ödemem var biri 105 tl diğeri 100 tl bugün ödiycem fakat bi kişi bana borcunu vermedi 30 tl borcu var ben ödeme yaparken 175 tl olarak yapsam olurmu yoksa illa 205 tl ödeme yapmam gerekir mi eğer bi sorun olmazsa benim bekleyen siparişim var 175 tl ödediğimde siparişlerim güncellenir mi ?
kızlar ya bişey sorucam bu tombik super shock maskara varya yeşil kaplı olan ondan alan kimse memnun değil bi ben memnunum sanırım..kirpiklerimizi döküyo diyo herkes
varmı sizde de böyle şikayeti olan.. ben haftada bi ancak kullandığım için herhangi bişey olmadı
yanılmıyorsam bu sekıld eodeme yapabılırsın fakat kalan borc uzerınden faız yemeye devam edersın bıldıgım kadarıyla
Peki bekleyen siparişim aktif olurmu ?
her parfümün testırı var bence ondan sipariş et müşterin denesin beğenirse alsın 3 kampanya içinde iadelerdede sorun olmaz...
ıste onu bılmıyorum takımoncunu arayıp sarobılrsın yada musterı hızmetleırnden ogrenebılırsın en azından sıparısın rıske gırmesın bırde sıparısın k14 tenmı k1 denmı
K14 den siparişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?