AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

canım avonun takılarının kalıtesı degısıyor ornegın gecen bana takı hedıye geldı ınan dukkanda gorsen 1 tl verıp almazsın.takı denmez yanı ben 1.5 yasındakı mınık kızım oyuncak nıyetıne takıyor:) mesela k14 ten su altın gorunumlu tektas yuzugu ıstedım gercekten cok guzel cıktı tavsıye ederım dusunenlere pısman olmmazsınız.bence takıda beyaz goruntusu olanları tavsuıye etmem ama sarı kahverengı tarzdakıler guzel oluyor.avonda beyaz kalem ıse ıkı uclu oluyorya ben 3 yıl once cok satmıstım oyle bır taraf beyaz bır taraf renlıydı sımdı varmı bılmıyorum

arındırıcı bir nevi peeling yani granüllü bi yapısı var ama en önemlisi naneli (yani yüze diş macunu sürmüş gibi bir his yaratıyo) benden söylemesi

evet cnm aynen öyle diş macunu sürmüşsün gibi yapıyor çok güzel bir benzetme yani yağlı ve karma ciltler için uygun aındırıcı bir ürün.

teşekkür ederim kızlar. önümüzdeki ayın katalogundan sipariş verebiliyor muyum şimdiden..?
hayır şimdiden veremiyoruz.

evet hala var color trend serisinde iki uçlu kalemler beyaz yok ama ben silver yani gümüş rengi göz içine sürüyorum gayet hoş duruyor renkde beyaza yakın zaten beyaz kalem arayanlara tavsiye ederim

kızlar bir müşterim bi parfüm istemişti fakat kokusundan emin olamadığı için teredütte kaldı. Bende riske girmek istememiştim. Ben o parfumu yazsam beğenmezse iade edebilir miyim?

iadeler sorun oluyor mu avonda. ?

kızlar ödeme yapmaya çalışıyorum avonun sayfasından ama olmuyor 194.63 lük borcum vardı 16 aralıktan kalan kısmi ödemede hepsini yazdım olmadı, 200 tl yazdım yine olmadı. 0 taksitli yazdım yok bakiyemde de var halbuki neden böyle

Arkadaşlar benim avona gecikmiş 2 ödemem var biri 105 tl diğeri 100 tl bugün ödiycem fakat bi kişi bana borcunu vermedi 30 tl borcu var ben ödeme yaparken 175 tl olarak yapsam olurmu yoksa illa 205 tl ödeme yapmam gerekir mi eğer bi sorun olmazsa benim bekleyen siparişim var 175 tl ödediğimde siparişlerim güncellenir mi ?

kızlar ya bişey sorucam bu tombik super shock maskara varya yeşil kaplı olan ondan alan kimse memnun değil bi ben memnunum sanırım..kirpiklerimizi döküyo diyo herkes
varmı sizde de böyle şikayeti olan.. ben haftada bi ancak kullandığım için herhangi bişey olmadı

yanılmıyorsam bu sekıld eodeme yapabılırsın fakat kalan borc uzerınden faız yemeye devam edersın bıldıgım kadarıyla

ben yenı almadım ama onceden bıldıgım kadarıyla avonun en ıyı maskarası dıye bıulıyorum cogunluk bu maskarayı begenır hep ... ıns oyle bır sorun yoktur cunku goz kalemlerıde bır donem gozde bulanıklık yapıyordu...bana takıl setı olarak 3lu kupe ve kolye geldı ben begendım

her parfümün testırı var bence ondan sipariş et müşterin denesin beğenirse alsın 3 kampanya içinde iadelerdede sorun olmaz...

haklısın canım ama istediği parfüm bu ay indirimde. Şimdi numune sipariş etsem zaman yok.. Aayrıca yemek takımı hediyesine de çok az kaldı benim..

son günler olduğu için numune isteyip koklatma fırsatım yok. Eğer ters bi durum olursa iade de sorun olmazz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…