k14te hangi parfüm cnm.sole ona gore bılgı verelım
parfümü soran arzumert77 cnm bn başka birşey sordumm =)
ben diyorum ki
Arkadaşlar benim avona gecikmiş 2 ödemem var biri 105 tl diğeri 100 tl bugün ödiycem fakat bi kişi bana borcunu vermedi 30 tl borcu var ben ödeme yaparken 175 tl olarak yapsam olurmu yoksa illa 205 tl ödeme yapmam gerekir mi eğer bi sorun olmazsa benim bekleyen siparişim var 175 tl ödediğimde siparişlerim güncellenir mi ?
kızlar bir müşterim bi parfüm istemişti fakat kokusundan emin olamadığı için teredütte kaldı. Bende riske girmek istememiştim. Ben o parfumu yazsam beğenmezse iade edebilir miyim?
iadeler sorun oluyor mu avonda. ?
eğer eksik yatırırsan faiz yine biner.bence hepsini tam yatır.birinden borç al.arkadasın verıncede ver borcunu en mantıklısı bu yani
peki bekleyen siparişim aktif olurmu ?
kızlar siparişime bunlar eklenmiş ücretsiz olarak nedir bunlar takımı acaba ben takı seti filan sipariş girmedim.
DAINTY DELIGHTS NECKLACE
NECKLACE&EARR.TRIO SET bunları bilen varmı acaba:44:
arındırıcı bir nevi peeling yani granüllü bi yapısı var ama en önemlisi naneli (yani yüze diş macunu sürmüş gibi bir his yaratıyo) benden söylemesi
kızlar ya bişey sorucam bu tombik super shock maskara varya yeşil kaplı olan ondan alan kimse memnun değil bi ben memnunum sanırım..kirpiklerimizi döküyo diyo herkes
varmı sizde de böyle şikayeti olan.. ben haftada bi ancak kullandığım için herhangi bişey olmadı
canım senın ıcın ogrendım malesef kolın takılırmıs yanı faturanın hepsını odemen gerekıyor kolının cıkısı ıcın
yaa böylee parayı vermeyenlere sinir oluyormm bu arada çok çok teşekkür ederm cnm çok saoll
avonun extra lasting fondöteni nasıl??sivilce çıkarır mı
ben kullanıyorum hiç sıkıntım olmadı sivilce anlamında
Kızlat yemek takımım geldiii :))) gelmeyen sparişlerimle birlikte 570 olmuşum...
Aklıma şu takıldı yalnız, birkaç iadem vardı kalemler vs. onları da gönderdim ben kargocuyla ... satıştan düşerse ne olacakk ? yemek takımını geri mi alacaklarr
kızlar bişey diyin yaaaa ... Keeşke vermeseydim o iadeleri korktum bak şimdi...
kızlar bişey diyin yaaaa ... Keeşke vermeseydim o iadeleri korktum bak şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?