arkadaşlar göz makyajı temizleyicisi geldi hediye kalem gönderilemeyen ürünler arasında görünüyodu
şimdi yeni sipariş vericem gelmeyen kalemi eklemesemde gönderirlermi yoksa yazmadım diye atlanırmı ne dersiniz?
Eki Görüntüle 314751 Eki Görüntüle 314749
Kızlar bu ürünlerden hangisi gözenekleri genişletmeden cildi kurutmadan güzelce temizliyor ama gözenekleri büyütmesin hatta küçültsün öyle birşey arıyorum birtane temizleyici kullandım burun üstü gözeneklerimi büyüttü sinir olmuş durumdayım aldımda gözenek gözükmezdi onun yüzünde gözüküyor ya hangisini önerirsiniz dediğim gibi gözenek büyütmeden temizlemesi aşırı önemli benim içinhatta gözenek küçülten bir ürün biliyorsanız onuda önerin :)
arkadasım goz kalemını tek basına sakın yazma ben yanlıslıkla oyle kodlamısım 23 kusure geldı kalem bana ve ıade edıcem...kalemın beklemede dıyorsa kolıde gondermelerı lazım benımde gelmeyen kalem urunum var teall...onu gırmıycem ama sıparısı gırdıgım gun musterı hız arayıp keısnlıkle soylıycem
gözenek sıkılaştırma işi toniğin görevi temizleme işleminin ardından yüzünü toniklemelisin
yani üçü bir arada olanı alsan bile gözenekli bölgelere ekstra tonik kullan sonrasında da nemlendirmeyi ihmal etme malum havalar çok soğuk pul pul olur sonra...
gözenek sıkılaştırma işi toniğin görevi temizleme işleminin ardından yüzünü toniklemelisin
yani üçü bir arada olanı alsan bile gözenekli bölgelere ekstra tonik kullan sonrasında da nemlendirmeyi ihmal etme malum havalar çok soğuk pul pul olur sonra...
bence denemeye deger bi bak bakalım en fazla bikaçtane sivilce çıkar bırakırsın geçer ama bende hiç sorun olmuyo çok memnunumbu ay indirmde alsam mı bilemedim.. Yüzümde sivilce yaparsa diye korkmaktayım..
Avon bana pek yaramıyo kremlerini kullanamıyorum :).. Fondöteni hakkında da bişi bilmiyorm
Kızlat yemek takımım geldiii :))) gelmeyen sparişlerimle birlikte 570 olmuşum...
Aklıma şu takıldı yalnız, birkaç iadem vardı kalemler vs. onları da gönderdim ben kargocuyla ... satıştan düşerse ne olacakk ? yemek takımını geri mi alacaklarr
Kızlat yemek takımım geldiii :))) gelmeyen sparişlerimle birlikte 570 olmuşum...
Aklıma şu takıldı yalnız, birkaç iadem vardı kalemler vs. onları da gönderdim ben kargocuyla ... satıştan düşerse ne olacakk ? yemek takımını geri mi alacaklarr
ızlar temizleyici geldi hediye kalem gönderilemeyen ürünler arasında görünüyo şimdi yeni siparişe eklemiyorum bu kalemi gönderecekler mi yoksa yazmadım diye atlanırmı ne dersiniz?
kızlar yardımınıza ihtiyacım var annemin ayakları kışın çatlıyor ve kuruyor abdest aldıgı için bana ne önerirsiniz güzel ayak kremlerinden topuk değil ayak olarak
kızlar bir müşterim bi parfüm istemişti fakat kokusundan emin olamadığı için teredütte kaldı. Bende riske girmek istememiştim. Ben o parfumu yazsam beğenmezse iade edebilir miyim?
iadeler sorun oluyor mu avonda. ?
Eki Görüntüle 314751 Eki Görüntüle 314749
Kızlar bu ürünlerden hangisi gözenekleri genişletmeden cildi kurutmadan güzelce temizliyor ama gözenekleri büyütmesin hatta küçültsün öyle birşey arıyorum birtane temizleyici kullandım burun üstü gözeneklerimi büyüttü sinir olmuş durumdayım aldımda gözenek gözükmezdi onun yüzünde gözüküyor ya hangisini önerirsiniz dediğim gibi gözenek büyütmeden temizlemesi aşırı önemli benim içinhatta gözenek küçülten bir ürün biliyorsanız onuda önerin :)
O toniği aklımın bir köşesine koymuştum zaten şimdi gözenek sıkılaştırıcım hazır peki temizleyiciyi bulalım şimdi kil maskesi var bende demiz yaptım hatta ama hiçbir etki göremedim yüzümü kurutuyor okadar şimdi temizleyici olarak jel temizleyici varya onu düşünüyorum bide onun hemen arka sayfasında professional serisi varya gözenekler için termal maske hangisini alayım bilemedim.
canım k1deki ayak kremlerinden lavantalı olan yoğun nemlendirici var o ayaklar için. sadece topuk için değil mesela. mükemmeeeeeeeell hem kokusu hem yumuşatma özelliği ben çok memnunum ucuz diye hemen alıp stok yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?