AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar göz makyajı temizleyicisi geldi hediye kalem gönderilemeyen ürünler arasında görünüyodu
şimdi yeni sipariş vericem gelmeyen kalemi eklemesemde gönderirlermi yoksa yazmadım diye atlanırmı ne dersiniz?

Kızlar bu ürünlerden hangisi gözenekleri genişletmeden cildi kurutmadan güzelce temizliyor ama gözenekleri büyütmesin hatta küçültsün öyle birşey arıyorum birtane temizleyici kullandım burun üstü gözeneklerimi büyüttü sinir olmuş durumdayım aldımda gözenek gözükmezdi onun yüzünde gözüküyor ya hangisini önerirsiniz dediğim gibi gözenek büyütmeden temizlemesi aşırı önemli benim için hatta gözenek küçülten bir ürün biliyorsanız onuda önerin :)

arkadasım goz kalemını tek basına sakın yazma ben yanlıslıkla oyle kodlamısım 23 kusure geldı kalem bana ve ıade edıcem...kalemın beklemede dıyorsa kolıde gondermelerı lazım benımde gelmeyen kalem urunum var teall...onu gırmıycem ama sıparısı gırdıgım gun musterı hız arayıp keısnlıkle soylıycem

gözenek sıkılaştırma işi toniğin görevi temizleme işleminin ardından yüzünü toniklemelisin
yani üçü bir arada olanı alsan bile gözenekli bölgelere ekstra tonik kullan sonrasında da nemlendirmeyi ihmal etme malum havalar çok soğuk pul pul olur sonra...

teşekkür ederim canım bende öyle yapayım o zaman

haftada bir kil maskesi de gözenekler için faydalıdır eklemeyi unutmuşum
cilt sabah akşam temizlenecek unutma

ben bu anlamda bır musterıme solıtıons serısınden temızleyıcı tonık canlandırıcı krem sattım bırde planet spanın soyulan yuz maskesını.kendımede aldım bunların hepsınden satıs fıyatıyla 55 tl tuttu.

bu ay indirmde alsam mı bilemedim .. Yüzümde sivilce yaparsa diye korkmaktayım..
Avon bana pek yaramıyo kremlerini kullanamıyorum :).. Fondöteni hakkında da bişi bilmiyorm
bence denemeye deger bi bak bakalım en fazla bikaçtane sivilce çıkar bırakırsın geçer ama bende hiç sorun olmuyo çok memnunum

O toniği aklımın bir köşesine koymuştum zaten şimdi gözenek sıkılaştırıcım hazır peki temizleyiciyi bulalım şimdi kil maskesi var bende demiz yaptım hatta ama hiçbir etki göremedim yüzümü kurutuyor okadar şimdi temizleyici olarak jel temizleyici varya onu düşünüyorum bide onun hemen arka sayfasında professional serisi varya gözenekler için termal maske hangisini alayım bilemedim.

canım 570 altına düşersen yemek takımınıda iade etmek zorundasın yoksa yemek takımının fiyatını faturana yansıtırlar ödemek zorunda kalırsın

hediye limitinin altına düşersen hediyeni faturalandırırlar canım eğer öyle olursa sipariş verdiğin kataloglarla beraber iade edersin yada hediyenin ücretini ödersin tercih senin

Son düzenleme:
ızlar temizleyici geldi hediye kalem gönderilemeyen ürünler arasında görünüyo şimdi yeni siparişe eklemiyorum bu kalemi gönderecekler mi yoksa yazmadım diye atlanırmı ne dersiniz?

kalemi tekrar yazamana lüzum yok onlar bi sonraki siparişinle göndercek canım stokta yok diye yollamamışlar

Son düzenleme:
kızlar yardımınıza ihtiyacım var annemin ayakları kışın çatlıyor ve kuruyor abdest aldıgı için bana ne önerirsiniz güzel ayak kremlerinden topuk değil ayak olarak

canım k1deki ayak kremlerinden lavantalı olan yoğun nemlendirici var o ayaklar için. sadece topuk için değil mesela. mükemmeeeeeeeell hem kokusu hem yumuşatma özelliği ben çok memnunum ucuz diye hemen alıp stok yapıcam

beğenmezse iade edebilirsin tabiki ama muhtemelen alır:) sen getirt sonuçta bişey kaybetmezsin müşteri kazanırsın tersine canım

limit altına düşersen hediyeni sana faturalandırırlar serelimin dediği gibi ya iade etmen yada parasını ödemen lazım

bu yeşil seriyi öneriyorum kızlar gönül rahatlığıyla ben bu serinin jel temizleyicisini ve kil maskesini kullanıyorum çok memnunum pamuk gibi yapıyo cildimi ardından da tonik uyguluyorum siyah noktalar için mavi olandan siyah noktalarım azalmış durumda çok çok memnunum önce temizleyici jelle yüzümü yıkayıp ardından tonikliyorum sonra biraz tonikli kaldıktan sonra kremimi uyguluyorum tamamdır kil maskesini de haftada 1 falan uyguluyorum jel temizleyici aldığımdan beri kil maskesini daha az kullanmaya başladım jel daha çabuk arınıyo diye :)

Son düzenleme:

temizleyici istiyosan jel temizleyiciyi al. ama maske diyosan ben yine yeşil serinin kil maskesini öneririm. professional termal maske de iyidir heralde denemedim ama müşterilerim almıştı bayağı

kızlar acılll
öenrilerinize ıhtıyacım var k1 den ındırım brosurunde kızlar ıvana yuzuk ve bıleklık var mavı taslı bılırsınız onu musterılerım soruyo kendımede almak ıstıyorum ama gorenınız varmı tavsıye edermısıınız almaya degermı?bırde yıne bırtane daha kalın otantık bır bılkelık var onuda tavsıye edermısınız?ACILLLL:)

YINE 2.ACILLLL SORUM
sımdı ben k14 ten 1300 luk satıs yaptım supurge ıcın sıparıs verıcem bıkac tane sıparısım var artık ektradan yazıcam sırf supurgeyı alayım dıye.sıparısı en son nezaman gırmem lazım bu bır?
ıkıncısı k14ten yıne 40 tl lık ıadem var kızlr sımdı ıade edersem faturadan duser ve supurge ucretlendırılır.supurge ucretlendırılmemesı ıcın ben bu ıadelerı k1 kampanyasında ıade etsem yıne supurgem ucretlendırılırmı? ne yapmalıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…