- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
- 106
YINE 2.ACILLLL SORUM
sımdı ben k14 ten 1300 luk satıs yaptım supurge ıcın sıparıs verıcem bıkac tane sıparısım var artık ektradan yazıcam sırf supurgeyı alayım dıye.sıparısı en son nezaman gırmem lazım bu bır?
ıkıncısı k14ten yıne 40 tl lık ıadem var kızlr sımdı ıade edersem faturadan duser ve supurge ucretlendırılır.supurge ucretlendırılmemesı ıcın ben bu ıadelerı k1 kampanyasında ıade etsem yıne supurgem ucretlendırılırmı? ne yapmalıyım ?
bence denemeye deger bi bak bakalım en fazla bikaçtane sivilce çıkar bırakırsın geçer ama bende hiç sorun olmuyo çok memnunum
kalemi tekrar yazamana lüzum yok onlar bi sonraki siparişinle göndercek canım stokta yok diye yollamamışlar
temizleyici istiyosan jel temizleyiciyi al. ama maske diyosan ben yine yeşil serinin kil maskesini öneririm. professional termal maske de iyidir heralde denemedim ama müşterilerim almıştı bayağı
YINE 2.ACILLLL SORUM
sımdı ben k14 ten 1300 luk satıs yaptım supurge ıcın sıparıs verıcem bıkac tane sıparısım var artık ektradan yazıcam sırf supurgeyı alayım dıye.sıparısı en son nezaman gırmem lazım bu bır?
ıkıncısı k14ten yıne 40 tl lık ıadem var kızlr sımdı ıade edersem faturadan duser ve supurge ucretlendırılır.supurge ucretlendırılmemesı ıcın ben bu ıadelerı k1 kampanyasında ıade etsem yıne supurgem ucretlendırılırmı? ne yapmalıyım ?
logimad ve special gözüme son günlerde çarpan bir detayı paylaşmak istedim denemedim ama ilk fırsatta deniycem kekik çayını severim etkili olacağına eminim...
"Tonik Yapmak Ne Kadar Kolay Olabilir Ki?" Diyenlere... |
Gülsuyu ve Kekikli Tonik (yazan morkedipatisi isimli bloger int ararsanız bulursunuz)
Malzemeler: 1 Çorba Kaşığı Kekik ve Gülsuyu
Yapılışı : 1 çorba kaşığı kekiği 1 bardak içme suyu ile demle. İyice soğuduktan sonra süz. Kuru, karma ve diğer ciltler için çıkan çay miktarının 1 ölçüsüne 2 ölçü kadar gülsuyu karıştır. (örn:1 çay bardağı kekik çayı çıktıysa 2 çaybardağı gülsuyu karıştırılacak). Yağlı citler içinse, 1 ölçü kekik çayına 1 ölçü gülsuyu karıştır.
Kullanılışı : Dolapta muhafaza etmek gerekir. 10-15 gün ömrü vardır. Her sabah soğuk bi şekilde yüz temizlemede kullanılabilir. Püskürtmeli bir şişeye koyulup gün içinde ara ara temiz cilde sıkılabilir.
tonik, içerisinde kekik suyu olduğundan dolayı sıkılaştırıcı özelliğe sahiptir. Sıkılaşan gözenekler sarkmayı yavaşlatacaktır ve komedon oluşumu geç olacaktır. Buda tabii cildin temiz, dinç ve sağlıklı olmasını sağlacak
serelim daha gelmemiş ben cvp vereyim bu sorunuza... büyük bi satış yaptığın için ödeme süren 1 ay olucak sanırım. bu ay iade etme sakın iadelerin düşerse süpürge sana faturalanır. k1 yayınlanınca varsa siparişin hemen yayınlandığı gün girme dicem amaaaaa indirim broşürü var bitmeden ilk gün yollamak isticeksin büyük ihtimal. bu 1300lük ödeme faturanın son ödeme tarihi kaç? ona göre cvp vereyim
canım faturamın son odeme tarıhı buyuk ıhtımak 22 gun sonra falandır
tamam o zaman riske atmamak için ya k1den iki sipariş ver ikiye bölüp 1. siparişinde değil de 2.sinde iadelerini teslim et 2.siparişini hemen verme bi 10gün falan uzat arayı bu arada ödenecek olan faturan hesabından düşmüş olur riskin de ortadan kalkar. ya da burda da konuşmuştuk bayağı son verilen siparişin faturasından düşüyomuş iade miktarı öyle dediler. yani bu benim başıma gelmedi açıkçası 2 faturam olup hangisinden iadelerin düştüğünü tecrübe etmedim. karışık bi durum aslında şu 1300lük faturanı ödesen problem kalmaz
YINE 2.ACILLLL SORUM
1300 de az degılkı offya baya sıkıntılıyım.ben takımonucmden memnun degılım baya bı oyun dondu bana.sımdı netten tanıstıgım bır arkadasa esım uzerınden uye olucaktım oda ıstemıyor kadına ayrılcam de ugrastır ona gore atsın adımını dıyor.ben baya da satıs yapıyorum kadının bunu artık anlamıs olmasıda lazım 2 kamyadır uyeydım ama yapmadıgı kalmadı.bırde takımoncusu olmak ıstıyordum kadına sordugumda gelecek yaza tayınle buradan gıderken uyelerı bırakırmısım oyle laflar sacmaladı.kı artık net uzerınden takıp edılıyor uye lerde uzerımde kalıyor ama benı salak yerıne koyuyor ya bu kadın.
1300 de az degılkı offya baya sıkıntılıyım.ben takımonucmden memnun degılım baya bı oyun dondu bana.sımdı netten tanıstıgım bır arkadasa esım uzerınden uye olucaktım oda ıstemıyor kadına ayrılcam de ugrastır ona gore atsın adımını dıyor.ben baya da satıs yapıyorum kadının bunu artık anlamıs olmasıda lazım 2 kamyadır uyeydım ama yapmadıgı kalmadı.bırde takımoncusu olmak ıstıyordum kadına sordugumda gelecek yaza tayınle buradan gıderken uyelerı bırakırmısım oyle laflar sacmaladı.kı artık net uzerınden takıp edılıyor uye lerde uzerımde kalıyor ama benı salak yerıne koyuyor ya bu kadın.
senin yerinde olsam sabah ilk iş avonu arar durumu anlatırdım ne bu canım! zevkle yaptığımız işten nefret mi edicez! t.ö. ise bilsin sınırını!
avonun kuralları son derece kesin bence ihmal etme ara! hem avon da iptal eder belki bişey yapar durumu öğrenince.
serelim daha gelmemiş ben cvp vereyim bu sorunuza... büyük bi satış yaptığın için ödeme süren 1 ay olucak sanırım. bu ay iade etme sakın iadelerin düşerse süpürge sana faturalanır. k1 yayınlanınca varsa siparişin hemen yayınlandığı gün girme dicem amaaaaa indirim broşürü var bitmeden ilk gün yollamak isticeksin büyük ihtimal. bu 1300lük ödeme faturanın son ödeme tarihi kaç? ona göre cvp vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?