AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bunu bende çok merak ediyorum cnm sanırım serelim adlı arkadaşımız bu konuyu biliyordur.

ya kızlar 3 gündür sabahtan beri avonla uğraşıyorum borcum vardı kapadım araya araya anca kabul ettiler. şimdi de 2 gündür faturalanır bu akşam kesin diyorlar ama hala faturalanmadı siparişim. cuma gününe zaten yeni katalog başlıycak ben müşteri hizmetlerinden başka ne yapabilirim artık?

arkadaşlar ben şu renkli olan rimelden super shock maskaradan kendime aldım. ama bazı arkadaşlar burda müşterilerinde n şikayet almışalr. döküyormuş. kullannan varmı aranızda???
ben daha 1 kez sürdüm .zaten kaş yok dökmesin sonra((

temizleyici istiyosan jel temizleyiciyi al. ama maske diyosan ben yine yeşil serinin kil maskesini öneririm. professional termal maske de iyidir heralde denemedim ama müşterilerim almıştı bayağı

logimad ve special gözüme son günlerde çarpan bir detayı paylaşmak istedim denemedim ama ilk fırsatta deniycem kekik çayını severim etkili olacağına eminim...

"Tonik Yapmak Ne Kadar Kolay Olabilir Ki?" Diyenlere... |

Gülsuyu ve Kekikli Tonik (yazan morkedipatisi isimli bloger int ararsanız bulursunuz)
Malzemeler: 1 Çorba Kaşığı Kekik ve Gülsuyu
Yapılışı : 1 çorba kaşığı kekiği 1 bardak içme suyu ile demle. İyice soğuduktan sonra süz. Kuru, karma ve diğer ciltler için çıkan çay miktarının 1 ölçüsüne 2 ölçü kadar gülsuyu karıştır. (örn:1 çay bardağı kekik çayı çıktıysa 2 çaybardağı gülsuyu karıştırılacak). Yağlı citler içinse, 1 ölçü kekik çayına 1 ölçü gülsuyu karıştır.
Kullanılışı : Dolapta muhafaza etmek gerekir. 10-15 gün ömrü vardır. Her sabah soğuk bi şekilde yüz temizlemede kullanılabilir. Püskürtmeli bir şişeye koyulup gün içinde ara ara temiz cilde sıkılabilir.

tonik, içerisinde kekik suyu olduğundan dolayı sıkılaştırıcı özelliğe sahiptir. Sıkılaşan gözenekler sarkmayı yavaşlatacaktır ve komedon oluşumu geç olacaktır. Buda tabii cildin temiz, dinç ve sağlıklı olmasını sağlacak

serelim daha gelmemiş ben cvp vereyim bu sorunuza... büyük bi satış yaptığın için ödeme süren 1 ay olucak sanırım. bu ay iade etme sakın iadelerin düşerse süpürge sana faturalanır. k1 yayınlanınca varsa siparişin hemen yayınlandığı gün girme dicem amaaaaa indirim broşürü var bitmeden ilk gün yollamak isticeksin büyük ihtimal. bu 1300lük ödeme faturanın son ödeme tarihi kaç? ona göre cvp vereyim

evet gülsuyunu tonik olarak kullananlar var bi denemek lazım doğal bi yöntem

canım faturamın son odeme tarıhı buyuk ıhtımak 22 gun sonra falandır

ben süper shock max maskara kullanıyorum hem de her gün dökme filan olmadı ben bayıldım kirpiklerim uzun uzun oldu gözlük camlarıma değiyor:)

canım faturamın son odeme tarıhı buyuk ıhtımak 22 gun sonra falandır

tamam o zaman riske atmamak için ya k1den iki sipariş ver ikiye bölüp 1. siparişinde değil de 2.sinde iadelerini teslim et 2.siparişini hemen verme bi 10gün falan uzat arayı bu arada ödenecek olan faturan hesabından düşmüş olur riskin de ortadan kalkar. ya da burda da konuşmuştuk bayağı son verilen siparişin faturasından düşüyomuş iade miktarı öyle dediler. yani bu benim başıma gelmedi açıkçası 2 faturam olup hangisinden iadelerin düştüğünü tecrübe etmedim. karışık bi durum aslında şu 1300lük faturanı ödesen problem kalmaz

1300 de az degılkı offya baya sıkıntılıyım.ben takımonucmden memnun degılım baya bı oyun dondu bana.sımdı netten tanıstıgım bır arkadasa esım uzerınden uye olucaktım oda ıstemıyor kadına ayrılcam de ugrastır ona gore atsın adımını dıyor.ben baya da satıs yapıyorum kadının bunu artık anlamıs olmasıda lazım 2 kamyadır uyeydım ama yapmadıgı kalmadı.bırde takımoncusu olmak ıstıyordum kadına sordugumda gelecek yaza tayınle buradan gıderken uyelerı bırakırmısım oyle laflar sacmaladı.kı artık net uzerınden takıp edılıyor uye lerde uzerımde kalıyor ama benı salak yerıne koyuyor ya bu kadın.

iyi akşamlar ben avon temsilcisi olmayı düşünüyorum da kayıt ücreti,siparişler için kargo ücreti vs. bunlar hakkında genel bilgi verebilirmisiniz?

canım şu şekilde anlatayım gerçi soru yanıtlanmış ama ben faturalarımı günü gelmeden önce ödüyorum o ayda ödenecek borcum kalmadığı için avonunda iadelerimden düşecek bir şansı kalmıyor special'in dediği gibi yeni faturamdaki siparişimden ancak düşme şansı oluyor yada iadelerim geç ulaşıyor ikinci siparişimde iadelerim düşüyor yani iade yapacaksan ya bütün faturalarını ödeyip yap yada gelecek katalogtaki ilk siparişinle değilde 2.ci siparişinle yolla bu şekilde yeni faturandan iadelerin düşer önceden daha farklı oluyordu sistem şimdi sistem değişti iadeyi engellemek için sanırım kafa yorucu işe kalkışmışlar ama bizde çareler tükenmez her türlü iade yaparız

senin yerinde olsam sabah ilk iş avonu arar durumu anlatırdım ne bu canım! zevkle yaptığımız işten nefret mi edicez! t.ö. ise bilsin sınırını!
avonun kuralları son derece kesin bence ihmal etme ara! hem avon da iptal eder belki bişey yapar durumu öğrenince.

sen üyelikten çık ondan sonra takımöncüsü ol. hayır yok öyle bişey üyeleri bırakma gibi falan ayyy bu anlattığın kadına sinir oldum seni yemlemeye çalışıyo resmen. artık millet şehirdışından üye topluyo ne alaka üyeleri bırakmak falan töbe töbe... sen adres olayını halledemedin mi? 2 adres olmuyo mu aynı versen? ama farklı olmalı diye duymuştum sanki tam bilgim yok yine de:44:

Son düzenleme:

evet belki müşteri hizmetlerinin iptal etme hakkı vardır üyeliği olabilir yani

anladığım kadarıyla arkadaşın siparişleri çok oluyor canım indirim broşüründeki siparişlerini iade etmeyecek şekilde versin ya da ordanda iadesi çıkarsa 2.ci siparişinde gönderir iadesini diğer iadeleriyle beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…