evet belki müşteri hizmetlerinin iptal etme hakkı vardır üyeliği olabilir yani
anladığım kadarıyla arkadaşın siparişleri çok oluyor canım indirim broşüründeki siparişlerini iade etmeyecek şekilde versin ya da ordanda iadesi çıkarsa 2.ci siparişinde gönderir iadesini diğer iadeleriyle beraber
evet bende öyle düşündümcanım büyük ihtimal yayınlandığı gün broşürdeki siparişlerini yollar. eline ulaşınca vermesin iadelerini o anda. katalogtan topladığı siparişleri de biraz gün koysun araya maksat şu 1300lük faturanın ödenmesi. gerisi kolay siparişi gelince hemen verir kargoculara iadelerinibiliyosun benim de iadem vardı hediyem gitmesin diye taa 3.kampanyada yolladım son ayda
serelim görünmüyosun ne zamandır canım iyileştin mi:))
canım şu şekilde anlatayım gerçi soru yanıtlanmış ama ben faturalarımı günü gelmeden önce ödüyorum o ayda ödenecek borcum kalmadığı için avonunda iadelerimden düşecek bir şansı kalmıyor special'in dediği gibi yeni faturamdaki siparişimden ancak düşme şansı oluyor yada iadelerim geç ulaşıyor ikinci siparişimde iadelerim düşüyor yani iade yapacaksan ya bütün faturalarını ödeyip yap yada gelecek katalogtaki ilk siparişinle değilde 2.ci siparişinle yolla bu şekilde yeni faturandan iadelerin düşer önceden daha farklı oluyordu sistem şimdi sistem değişti iadeyi engellemek için sanırım kafa yorucu işe kalkışmışlar ama bizde çareler tükenmez her türlü iade yaparız
evet bende öyle düşündümcanım büyük ihtimal yayınlandığı gün broşürdeki siparişlerini yollar. eline ulaşınca vermesin iadelerini o anda. katalogtan topladığı siparişleri de biraz gün koysun araya maksat şu 1300lük faturanın ödenmesi. gerisi kolay siparişi gelince hemen verir kargoculara iadelerinibiliyosun benim de iadem vardı hediyem gitmesin diye taa 3.kampanyada yolladım son ayda
şekerim ben de snir oldum o hatuna ama her eşyin bi çaresi var avon halleder bence boşuna stres yapmasın
bi kendi uyanık sanki neyse ağzımı bozmıyııım
bence de o hatundan ayırabilirler bimliyorum ama bi çaresi olmalı
Kızlar hepinize merhaba.Satış temsilciliği için başvuruda bulunduk bugün.Peki şimdi bizi arıycaklar mı? ne yapmamız gerekiyor şuan?yardımcı olursanız sevinirim
Kızlar hepinize merhaba.Satış temsilciliği için başvuruda bulunduk bugün.Peki şimdi bizi arıycaklar mı? ne yapmamız gerekiyor şuan?yardımcı olursanız sevinirim
Sitesi üzerinden yaptım canım.Ama hiçbir açıklama yoktu işleyişle ilgili topiğinde başlarından okumaya başladım ama yine işleyişle ilgili pek bilgi bulamadım.Şimdi yarın arayıp ne diycekler.Sonra nasıl sipariş verebiliceğim?
kızlar almış olduğum süpershock eyeliner (siyah ve simli olan minik kavanoz:)
ve bir ruj ben bunları denedim ve iade etmek istiyorum acaba açılmış oldukları için sorun olurmu
ne dersiniz???:18::18::18:
hiçbir sorun olmaz iade edbilirsin arkadaşım ben hep iade ediyorum kutularına koy gönder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?