AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Ben yine bi sorucamm :) benim avona şuan 30tl ödeme yapmam gerekiyo gecikmiş borcum var k14 ten birde bu gecikmiş borç yüzünden bekleyen siparişim var ama bunun iptal olmasını istiyorum kampanya cuma bitiyo ya bende k14e ait gecikmiş borcumu pazartesi ödesem bi sorun olurmu acaba birde o sipariş iptal olur mu ?

canım sıparısın 85tl nın altındaysa kesınlıkle kargo parası odersınkı karg parası olmadan nasıl sıparıs verbılecekmıssın ?yokya sen zaten faturdagorunuyorsa borc odemek zorundakalırsın haa yok takımoncum ben oderım derse o ayrı:)

Kızlar bu şubatta üye oluyorum... Yalnız bana iade olayını anlatabilir misiniz? Nasıl oluyor iade yaparken ücret ödüyor muyuz? Bir de mesela diyelim ki bir rujda kampanya var 1 alana 1 bedava bunu sipariş verirken ikisini de girip sonra biri faturadan düşüyor mu yoksa direk kendisi mi ekleniyor cevaplar mısınız bir iade yapamamaktan korkuyorum bir de yanlış sipariş vermekten

aynen ya bende ilk defa bu ay iade yapmak ıstıyorum nası yapıczzz

cnm bence de t.ö. yanlış yapmış yerinde olsam gelen koliyi olduğu gibi iade ederdim tekrar sipariş verirdim eğer limit dolmuyorsa satabileceğin kullanabilecğein bikaç ürün daha sipariş ver sonra onları bi dahaki siparişinde iade edersin ben hep öyle yapıyorum...
cnm ben burdayım:)
iade olayı şudur:
- eğer kargon geldiğinde iadeni görevliye veriyorsan kargo parası ödemiyorsun ama gidip de kargo şubesine iade yaparsan ödüyorsun
- eğer 1 alana 1 bedava ise ikincisi de aynı şeyse girilmiyor ama rujs mesela renk girmen lazım faturanda ücreti olmuyor zaten fatura tahmini tutarına bakarsan orda da karşısında 0 tl yazıyor
yanlış sipariş verirsen eğer iptal edebilirsin iade edebilirsin
bide internetten sipariş verirsen kontrol edebilirsin
aynen ya bende ilk defa bu ay iade yapmak ıstıyorum nası yapıczzz

cnm korkma ben anlatayım:
iadelerini güzelce kolile
faturana iade edec eğin ürünlerin karşısını doldur kaç adet ne kadar ve iade sebebi gibi iade sebebi kodları faturanın alt kısmında yazıyor ben genelde b yi kodluyorum bana uymadı:)
faturanı mutlaka imzalamalısın
sonra faturanı da kolinin içine koy güzelce bantla
kolinin üzerine temsilci nonu ve adını da yazarsan koline bi zarar gelmez veya kaybolmaz
kargocu gelince de iadem var demen yeterli ilk iadede nüfus cüzdanı soruyor sonra sormuyorlar
bu kadar:)
hiçbi zorluğu yokkk

slm kızlarrrr

Sekercik Allah senden razı olsun çok sağol

bende bu gün temsilci oldum kızlar :18: bi tuhaflardayım heyecan korku karışık ama bi sıkıntı olursa yanımda olacağınızı bildiğim için kendimi güvende hissediyorum

aynen arkadaşım ben de hem istiyordum seviniyordum hem de çok korkuyordum ama sağ olsun buradaki arkadaşlar çok yardımcı oldular bıkmadan usanmadan cevapladılar. Allah hepsinden razı olsun walla.

ben şikayet etmiştim canım avona bölge satış sorumlusunu

16:00 da mı? 18:00 da mı? Bi karar verin kızlar.

**Birde sms ile sipariş verenler, hiç sorun yaşadınızmı? Lütfen biri açıklayabilirmi. Sms ile sipariş vericemde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…