AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

"serelim" "sekercik" "sleeping_beauty" tşkler kızlar muhtemelen beğeniriz kokuyu. kardeşime alcam çünkü uygunken:) true simple urban kullanıyo kardeşim onu da beğenir sanırım

16:00 da mı? 18:00 da mı? Bi karar verin kızlar.

**Birde sms ile sipariş verenler, hiç sorun yaşadınızmı? Lütfen biri açıklayabilirmi. Sms ile sipariş vericemde.

avon sayfasında 6ya kadar siparişlerin alınabileceği söyleniyo ordan bakarsan görebilirsin canım. burda herkes her türlü soruya cvp veriyo cvp verilmediğinde bu bilinmediği anlamına vs geliyo.ki bilmediğimiz zaman bile söylüyoruz yani. sms le sipariş verenler herhangi bi sorun yaşamıyosanırım. geçenki sayfalarda da yazıyo bu. şahsen ben vermediğim için daha önce smsle tam olarak bilemicem.

Çok çok saol canım..
Benim merak ettiğim şey sms le sipariş verirken stok durumu nasıl oluyor. Yani normal netten sipariş verir gibi. Yada bi dezavantajı varmı? Yada avantajı?

Çok çok saol canım..
Benim merak ettiğim şey sms le sipariş verirken stok durumu nasıl oluyor. Yani normal netten sipariş verir gibi. Yada bi dezavantajı varmı? Yada avantajı?

rica ederim canım. dediğim gibi daha önceden hiç denemedim smsle stok durumu yazmaz heralde ama yolladığın an sayılır yani siparişin netten sipariş vermiş gibi oluyorsun avantaj dezavantajları hakkında bilgim yok

Çok saol tatlım..

Sms ile sipariş veren yada bilgisi olan diğer arkadaşlarda cevap verirse sevinirim

arkadaşlar şu iade sistemini bana biriniz anlatsanız ne iyi olur mesela 400 lük sipariş verdim 100 liralık gelmeyen ürün var fatura 300 lük geldi hediyeyide 350ye aldım iade verirken hediye faturalanmasın diye hangi fiyatı baz alcam 400 ümü 300 ümü

k1 indirim broşüründe 3lüfar paleti varya 3 lirayao nasıl kızlar kullanan varmı fazla alıp sonradan satabilirmiyim acaba ben saat 18,00 de sipariş vercem hemen hem k 2 yide isticem ilk bana gelirse yüklerim

Son düzenleme:
arkadaşlar birşey sormak istiyordum mesela benim iade ürünlerim var ve bu ay siparişte vermiycem nasıl iade edebilirim yani kargoyla iade ederken ne kadar öderim belli sabit bi ücreti varmı yoksa ağırlığına göremi öderim böyle iade yapmış olan yada bilgisi olan varmı ?

k14teki siparişlerinden mi iaden var k1 den sipariş verince gelen kargoyla yolla böylelikle parada ödemessin canım

Çok saol tatlım..

Sms ile sipariş veren yada bilgisi olan diğer arkadaşlarda cevap verirse sevinirim
cnm ben bi kere denedim sms siparişini dışarda olduğum bilg başına geçemediğim bi gün sms ile sipariş verdim mesaja yazıp kaydettim telefonuma sonra da hemen gönderdim bi sorun yaşamadım ben, normal sipariş gibi geldi eksik de yoktu ama bu duruma göre değişir sanırım

cnm tam anlayamadım ama
hediyeyi aldığın limitin altına düşersen hediye sana faturalandırılır
senin girdğin sipariş tutarı önemli çünkü o sipariş bi dahaki kargonda gelcek değilmi iptal etmemişsin ki ellerinde yokmuş sonra göndercekler.
iadeler 3 kampanya içinde yapılabilir eğer önümüzdeki ayki siparişinde de iade süresi geçmiyorsa sorun yok o zaman iade et ama geçiyorsa bu ay sipariş ver önümüzdeki ay da onları iade edersin çareler tükenmez:))
bi de kargoya iadeni götürdüğünde 8,5 tl ödüyosun diye biliyorum ben ama yanlışsam düzeltinnnn
avon poşetleri olabilir canım
evet cnm ben kutu daha sağlam diye öyle yapıyorum

bende bss yi şikayet etmiştim bana katalog kayıt formu vermıyo vs.. die sora bana msj geldi toplantıya falan çağardı ama bu seferde ben gitmedim
evetttttttttt:)))
16:00 da mı? 18:00 da mı? Bi karar verin kızlar.
18 diye açıklandı
**Birde sms ile sipariş verenler, hiç sorun yaşadınızmı? Lütfen biri açıklayabilirmi. Sms ile sipariş vericemde.
sorun olmadı cnm daha pratik dışarda olsan da sipariş verebilirsin
Ya biri cevap versin ALLAH aşkına. Ne zaman buraya bişey sorsam cevap alamıyorum yaa!
cnm sinirlenme bilenler cvp veriyordur bilmeyenler nasıl cvp yazsın:)
ben şimdi geldim hemen cvplıyorum

Çok çok saol canım..
dezavantajı varmı ,internette hani fırsat köşesi oluyo onları göremiyosun işte

işte sipariş vermicem için kargoyla göndermeyi düşünüyorum belkide diğer katalogdada sipariş veremeyebilirim elimde kalıpta zamanı geçsin istemiyorum ama ne kadar gönderebilirimki merak ettim

işte sipariş vermicem için kargoyla göndermeyi düşünüyorum belkide diğer katalogdada sipariş veremeyebilirim elimde kalıpta zamanı geçsin istemiyorum ama ne kadar gönderebilirimki merak ettim

benm bildiğim 8,5 tl cnm....

ama ben olsam sipariş verirdim gelen kargoyu da bu iade edeceklerimi de beraber kargocuya geri, verirdim:)))

yani gelen koliyi aıp hemen fautrada hepsini işaretleyip içine koyup bantla geri gönder kargocu kağıtları imzalayana kadar yaparsın :) böylece hem fatura ödemezsin hem de iaden hallolur nası fikir:))))

k1 indirim broşüründe 3lüfar paleti varya 3 lirayao nasıl kızlar kullanan varmı fazla alıp sonradan satabilirmiyim acaba ben saat 18,00 de sipariş vercem hemen hem k 2 yide isticem ilk bana gelirse yüklerim

bence avonun en kötü farı ablama sattım halen kullanmıyor renk vermiyor renkleri çok kötü hiç begenmedim

kızlar merhaba :)
ben bugün avonda satış temsilcisi oldum. Adana'da yaşıyorum ve çok fazla çevrem yok.)) ege ünv okuyordum bu sene okulumu dondurdum tekrar hazırlanıyorum etüt merkezine gidiyorum ordada çok fazla insanla karşılaşamıyorum. Fazla satış yapabilmem için fikir verebilecek olan arkadaşlar olursa çok sevinirim

peki bu şekilde sorun olmazmı gelenlerle beraber çok iadem olmuş olucak kabul ederlermi ?

kızlar k1panoramadaki avon karton çantasının kod numarasını ve fiyatını yazarmsn kaybttm katalogumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…