AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar indirim broşurundaki piton yılan desenli güneş gözlüğünden daha önce alan varmı eğer varsa nasıl gözlük çercevesi çokmu büyük acaba daha önce burada büyük olduğu şeklinde yorumlar okumuştum:26:

gönderilemeyen ürünler avonun sorunu canım sana gelmiş olarak varsayıp 400ü baz alcaksın böyle olmalı yanılmıyosam yanlışım varsa düzeltsin bilenler

sipariş vermiceksen bi sonraki ayı bekle canım 3 kampanya hakkın var diğer kampanyayla yollarsın. ama illa göndercem diyosan yurtiçi kargoyla indirimli yollayabilirsin ağırlığa göre fiyat canım

bende şimdi verdim siparişi sorunsuz bi şekilde 1 ürün kalmamış 3 liralık far paleti yakalayamadım 6 tanede sipariş vardı neyse nasıl bitiyo yarım saatte ben bilmiyorum gelsin bakalım k 2 nasılmış görelim:)

eger yuzun yuvaklaksa pek ıyı durmayablr bende ıyı durmadı.. buyuk geldi

kızlar indirim broşürünü kaybettim evde bulamıyorum hangi renk ruj şeftali rengiydi

şeftali rengini koymamışlardı canım glazevear rujlardan. kayısı rengi gibi vardı peach.bide pembemsi vardı coral blis. tam şeftali sunsetti ama yok broşürde. peachı yaz sen o daha yakın

şeftali rengini koymamışlardı canım glazevear rujlardan. kayısı rengi gibi vardı peach.bide pembemsi vardı coral blis. tam şeftali sunsetti ama yok broşürde. peachı yaz sen o daha yakın

bu arada buldum canım koltuğun altına girmiş indirim broşürü nasıl girdi hangi ara yürüdüde orda kaldı hiç haberim yok

ay canım sağol peach şeftali'de tabi ruj şeftalimi

evet canım işte ondan kayısı yazdım ya:) adı gibi şeftali değil yani malesef. açık bi renk kayısıya daha yakın coral bliss de güzel googleden araştırmıştım bi bolgda gördüm. iki renk de hoş duruyo ten rengi gibi peach

çokmu açık rengi canım peach'in sürdüğümüzde belli olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…