AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

tamam üyelik başvuruna cvp gelmiş işte temsilci numaranı yazmışlar canım artık temsilci numaranla sipariş girebilirsin. ödemelerini de havale,kredi kartı veya otomatik talimatla yapabilrsin diyo

eyeliner ın kutusu var onu kutuluycam da rujun yok maalesef dışına şeffaf plastik bi kaplama yapıyolar ya koparıp çıkarıyoruz neyse şansımı bi deniyim ben
teşekkürler canım

yok canım rujun kabının olmaması problem değil zaten nasıl deniceksin mecbur açılcak gönderebilrsin bi problem olmaz

başka bır numara derken ? temsilci değildin yeni üye oldun değil mi ?

tamam üyelik başvuruna cvp gelmiş işte temsilci numaranı yazmışlar canım artık temsilci numaranla sipariş girebilirsin. ödemelerini de havale,kredi kartı veya otomatik talimatla yapabilrsin diyo

işte garip olan bu ben başvuruda bulunmadım ki

işte garip olan bu ben başvuruda bulunmadım ki

hımm o zaman yanlışlık olmuştur bilemiyorum yada senin numaranı mı verdiki biri? ama ad soyad kızmında senin adın varsa nasıl oluyo o? bi müşteri hizmetlerini ara bakalım avonun

Son düzenleme:
kızlar k1de altın fırsat sayfasındaki windscape erkek parfümü nasıl sizce? kullanan oldu mu aranızda? kokusu güzel mi?

kızlar k1de altın fırsat sayfasındaki windscape erkek parfümü nasıl sizce? kullanan oldu mu aranızda? kokusu güzel mi?
ben eşime aldım çok güzel,smple because ve true force benziyo ben eşim hangisini sıkıyo anlayamıyorum.
güzel ben beğeniyorum true force gibi onu biliosan ama uçucu çok kalıcı değil
tavseye ederim

ben eşime aldım çok güzel,smple because ve true force benziyo ben eşim hangisini sıkıyo anlayamıyorum.
güzel ben beğeniyorum true force gibi onu biliosan ama uçucu çok kalıcı değil
tavseye ederim

aaa true forceyi çok seviyorum ben simple becauseye de bayılıyorum o zaman güzeldir kesin tamam canım çok sağol simple kadar kalıcıysa problem olmaz 2-3 saat kalıcı simple

Son düzenleme:
bende bu gün temsilci oldum kızlar :18: bi tuhaflardayım heyecan korku karışık ama bi sıkıntı olursa yanımda olacağınızı bildiğim için kendimi güvende hissediyorum

kızlar ben k 13 ten 168,46 sonra 233,16 sonrada 356,47 siparişlerini verdim ama eksik ürünler yüzünden 233,16 olan fatura 184,14 olduyani k 13ten toplam sipariş tutarı 758,09 iken 709,07 oldu bi tane 10,20 lik iade yollamıştm şimdide 9 tlik yollayım dedim ama korktum çatallarım faturalanır diye sizce hangi tutarı baz almalıyım 758,09 umu yoksa 709,07 yimi yada 9liralık ürünü yollasam çatalların parasını ödetirlermi bana lütfen bilen varsa yardım istiyorum

bende bu gün temsilci oldum kızlar :18: bi tuhaflardayım heyecan korku karışık ama bi sıkıntı olursa yanımda olacağınızı bildiğim için kendimi güvende hissediyorum

hosgeldın canım aramıza:) evet gercekten burası avon konusunda bırbırımıze yardımcı olabılcegımız en ıyı yer dıye dusunuyorum :)

valla canım elındekını hıc rıske etme elınde olan malzemelerı satabılıyorsan sat derım ben....bende aynı durumdayım suanda k14tekı supurge ıcın ugrasıyrum ama 35tl lık te ıadem var onları ıade edıcem kesın ama ben suanda fazladan sıparıs gırcem osekılde kurtarıcam durumu ama sen gemıse yonelık sıparıs gıremıycegın ıcın bısey dıyemeıycem.

saol arkadaşım cevabım için çok ince hesap istiyor bu avon ya muhasebeci gibi hesap tutar olduk valla ben kendi adıma şöyle bi çözüm buldum ama ne kadar doğru bilmiyorum k 1 in sonlarına doğru göndermeyi planlıyorum nasılsa k1 270 liraya hediye veriyo ben şimdiden 340 yopladım k 14 deki ve k 13 deki iadeleri o zaman yollucam ödenmemiş fatura olarak sadece k 1 olduğu için o k 1 deki fazlalıklardan düşsün napıyım olur demi öyle yapsam

Son düzenleme:

evet cnm olur dha ii olur hatta

cnm ben sana bssye şikayet et demiyorum ki avonu ara diyorum ikisi farklı bssler kendilerini bişey sanıyor ama onlar da altı üstü eleman! herkes haddini bilmeli burda bi arkdş şikayet etmişti bss sini, sanırım ilkşah tı hatırlayamıyorum şimdi, olabilir yanii... yerinde olsam hiç düşünmem arardım avonu nasılsa canımı bundan daha çok sıkamazlar.
Kızlar hepinize merhaba.Satış temsilciliği için başvuruda bulunduk bugün.Peki şimdi bizi arıycaklar mı? ne yapmamız gerekiyor şuan?yardımcı olursanız sevinirim
hoşgeldinnnn:)
arıycak cnm en yakın tö seninle buluşıp gerekli bilgi ve dökümanları verecek sorun varsa biz burdayız :)
ben beğeniyorum serelimin dediği gibi deniz kokusu eşim kullanmıştı ben de bayanını almıştım ama tabii ki edt yani kalıcı deil
hoşgeldin biz burdayız bildiğimizi paylaşıyoruz cnm korkma:) şaka bi yana ben burda çok şey öğrendim iyi ki kk var!
hosgeldın canım aramıza:) evet gercekten burası avon konusunda bırbırımıze yardımcı olabılcegımız en ıyı yer dıye dusunuyorum :)
katılıyorum:) daha iyisi yok
wish of happiness kullanan varmı kokusu nasıl.birde kaynanama parfüm alacam 45 yaşında hangi parfümü önerirsiniz k1 den..

ben kullanıyorum çok hoş çiçeksi bir koku sıkınca arkadaşlar ohhh mis gibi koktu ne bu diye tepki veriyorlar sen bilirsin ama kaynanana daha ağır bi koku al derim ne bileyim little black olur ya DA esmerse baharatlı oryantal kokuları seç açık tenli ise çiçeksi. sen bilirsin şekerim

nbr hatunlar:)

Merhaba kızlar. Ben bu ay bir iki urun siparis aldim. Takim oncumu aradim kargo parasi olacak o yuzden siparis vermedim elinde varsa diye. Urunleri soyledim o da tamam kargo ucreti olmadan evine gelecek bu urunler dedi. Avon hesabima baktim siparis girmis ama kargo parasi faturada gozukuyor. Nasil olacak simdi biri aydinlatabilir mi beni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…