ya cnmcm super curlacıos nasl onu beendn mı pekı bende onu almaı planlıormya yuzde 25 kazancksak ole olması gerekıo ama meme kansryle mucadele urunlerndn alanlar olmustu onlardan kazanç olmadıı ıcın daha az kazndm ben smdı anldm nedn bole olduunu:d
tüh yaa.bnde sipariş verdim birisine sırf o ruj için kargo ödedim guava rengini aldım.neyse gelnce görücez:/
summer ve lagon süper kokuyor ama bizim evde herkesin ayrı beğendiği duş jeli var yani aslında hepsi güzel yalnız amazon erkek losyonu gibi kokuyor.Birsey daha soracagım yaa
Senses duş jellerinden hangisi güzel kokuyor?
demekki nemlendiricili tam benim istediğim gibi tıpkı AVON Glazewear stik rujlar gibi yanicnm ben görunce resmı çok begendım ne kadar canlı dedım hatta ama ınankı oyle degıl hıçmı test etmemışler anlamadım bı tarafını suruyorum bıdaha ustunden gecerken tekrar sılınıyor dudakta kalmıyor
tatlım avonun suçu yok yollar kapalı kar dolayısıyla haberlerde görmüyormusunuz ulaşım aksaklığını ben ilk dakika verdim siparişimi hala sevkiyata hazırlanıyor neyseki indirim bölümden AVON Glazewear sunset ruju ve diğer ürünleri kapmışım hepsi tamambende aramayı düşünüyordum. ne zaman çalışmaya başlayacaklarmış acaba, ne saçma
super curlacıos maskara çok güzel ben kullandım cnm.ya cnmcm super curlacıos nasl onu beendn mı pekı bende onu almaı planlıormya yuzde 25 kazancksak ole olması gerekıo ama meme kansryle mucadele urunlerndn alanlar olmustu onlardan kazanç olmadıı ıcın daha az kazndm ben smdı anldm nedn bole olduunu:d
guava renginin numunesini bende sipariş ettim bakalım nasılmış merak ediyorum doğrusu.canım benim siparişlerde numuneleri var hatta guava rengide var ama inan renk vermiyor ben beyaz tenli olduğum halde bu rujları hiç tutmadım ben
arkadaşlar iki sorum var yardımcı olursanız sveinirim. ilki bu avonun oustpoken by fergıe parfumuyle oustpoken ıntense bu fergıenın farkı ne? yeni urun galiba bilmiyorum diğerini kullandım çok hoştu ama ıntense yeni mi çıktı bilmiyorum.
birde gitti gidiyor gibi sitelerde avonun urunlerini açılmamış kutularında ucuza satan arkadaşlar var nasıl oluyo bunlar?
cnm cevap için sağol ıntenseyi almayı duşunuyorum ama tamamen şans denemedim hiç. gittgidiyordan daha once almıştım sorun yaşamadım. ama hani merak ediyorum mesela avonun sitesine bakıyorum parfum 45 tl . gitti gidiyorda 3lü setini 40 a satıyorlar mesela. üstelik kutusunda geliyo. anlamıyorum
tatlım avonun suçu yok yollar kapalı kar dolayısıyla haberlerde görmüyormusunuz ulaşım aksaklığını ben ilk dakika verdim siparişimi hala sevkiyata hazırlanıyor neyseki indirim bölümden AVON Glazewear sunset ruju ve diğer ürünleri kapmışım hepsi tamam
haklısın canım, aradım bende sordum bugün başlıyorlarmış çalışmaya :) baktım verilmiş kargoya :)
süperr bende bakayım ozaman verilmişmi.
sevkiyata hazırlanıyor şeklinde görünüyor ama önceki siparişimin kargo takibine basınca çıkıyor :)
cnm cevap için sağol ıntenseyi almayı duşunuyorum ama tamamen şans denemedim hiç. gittgidiyordan daha once almıştım sorun yaşamadım. ama hani merak ediyorum mesela avonun sitesine bakıyorum parfum 45 tl . gitti gidiyorda 3lü setini 40 a satıyorlar mesela. üstelik kutusunda geliyo. anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?