AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

almond al bence ben hep onu kullanıyorm bende buğday tenliyim:) çok begeniyorm bu fondöteni:)

merhabalar:) bu ay sipariş alamadım katalogumuda kaybettim bi kaç sipariş vardı üstünde yazıyordu ama hiç birini hatrlamıyorum şimdi -_- ilk defa sipariş vernicemde diğer ayın katalogu nasıl geçicek elime? lütfen çok acil bi cevap verseniz :/

diğer ayın kataloğu derken önümüzdeki ayın kataloğunu diyorsan kargonla birlikte bir adet ücretsiz gönderiyorlar

Sonunda benim de ürünlerim kargoya verilmiş büyük ihtimal yarın elimdeler bu ay 9 kg lık falan ürün sipariş etmişim çoğu kişi çanta aldı bu ay.Şu mercan rengi çanta nasıl bişey bilen var mı ? Rengini çok sevdim çünkü.

sanırım takım öncünden istiyorsun canım

Son düzenleme:

gözünaydın canım bir hafta sonunda kavuşacaksın kargona :) benimde cumartesi gelir herhalde :)

K2 panaromada gri çanta varya onuniçini merak ediyorum kızlar alan varsa içinin resmini çekebilirmi lütfennn

arkadaşlar k3 te iki taraflı bir çanta var panaromada çok güzel elinde katalog olan fiyat söyleyebilirmi çok merak ettim çok hoş çanta almam lazım kesinlikle

bende hiç sipariş vermemezlik yapmadım bugüne kadar ama büyük ihtimal diğer k3 yayınlandığı hafta gelir adresine canım. şimdiden gelmez bence. bilemiyorum yine de. ama arkadaşın dediği gibi takım öncünden isteyebilirsin onlara 25le 50 arası katalog geliyo sipariş limitlerine göre. ben genelde 1katalog istiyorum 1tane de avon yolluyo çok lazım olduğunda t.ö den gidip istiyorum panaroma hediyesine ulaşamayınca:)

objektif bölümüne eklemişlerdi canım o çantayı bakabilirsin ordan rengi gerçekten çok canlıymış ama resimde soluk çıkmış

Son düzenleme:
Ben yine birşey sorsam , benim kargom yola çıkmış şuanda dağıtımdalar ama kargo takibinden gönderi detaylarına baktığımda borçlandırma falan yapılmış bir önceki adımda yola çıkmadan önce , daha önce hiç böyle birşey olmamıştı bu ne demek bilen var mı ? Yoksa hep yapılan bir işlem mi ? Cevaplarsanız çok sevinirim

off dün öğlen 12de verdim siparişi şimdi baktım hala sevkiyata hazırlanıyor yazıyor ne kadar yavaşlar yaa

Kızlar sanırım yurtiçi kargoya da bir haller olmuş mesela ben üsküdarda oturuyorum , paketie şuana kadar 9 işlem yapılmış tam bağlarbaşına gelmiş sonra yine samandıra marmara transfer merkezine gitmiş olarak görünüyor belli ki internet sitesinde bir sorun var :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…