Kızlar bu fondöteni almayı düşünüyorum. Ama renge karar veremedim. Buğday tenliyim.. Önceden 1 kere daha kullanmıştım İvory rengiydi. Ama o renk biraz açık gelmişti bana. Sizce şimdi hangi rengi almalıyım? Kullanan arkadaşlar, yardımcı olursanız sevinicem
merhabalar:) bu ay sipariş alamadım katalogumuda kaybettim bi kaç sipariş vardı üstünde yazıyordu ama hiç birini hatrlamıyorum şimdi -_- ilk defa sipariş vernicemde diğer ayın katalogu nasıl geçicek elime? lütfen çok acil bi cevap verseniz :/
diğer ayın kataloğu derken önümüzdeki ayın kataloğunu diyorsan kargonla birlikte bir adet ücretsiz gönderiyorlar
evet önümüzdeki ayın katalogunu diyorum sipariş vermicem bu ay diğer ayın katalogu ne zaman gelir peki
almond al bence ben hep onu kullanıyorm bende buğday tenliyim:) çok begeniyorm bu fondöteni:)
merhabalar:) bu ay sipariş alamadım katalogumuda kaybettim bi kaç sipariş vardı üstünde yazıyordu ama hiç birini hatrlamıyorum şimdi -_- ilk defa sipariş vernicemde diğer ayın katalogu nasıl geçicek elime? lütfen çok acil bi cevap verseniz :/
Sonunda benim de ürünlerim kargoya verilmiş büyük ihtimal yarın elimdeler bu ay 9 kg lık falan ürün sipariş etmişim çoğu kişi çanta aldı bu ay.Şu mercan rengi çanta nasıl bişey bilen var mı ? Rengini çok sevdim çünkü.
gözünaydın canım bir hafta sonunda kavuşacaksın kargona :) benimde cumartesi gelir herhalde :)
arkadaşlar k3 te iki taraflı bir çanta var panaromada çok güzel elinde katalog olan fiyat söyleyebilirmi çok merak ettim çok hoş çanta almam lazım kesinlikle
Saol canım bende Almond'ı düşünüyodum.
merhabalar:) bu ay sipariş alamadım katalogumuda kaybettim bi kaç sipariş vardı üstünde yazıyordu ama hiç birini hatrlamıyorum şimdi -_- ilk defa sipariş vernicemde diğer ayın katalogu nasıl geçicek elime?
Sonunda benim de ürünlerim kargoya verilmiş büyük ihtimal yarın elimdeler bu ay 9 kg lık falan ürün sipariş etmişim çoğu kişi çanta aldı bu ay.Şu mercan rengi çanta nasıl bişey bilen var mı ? Rengini çok sevdim çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?