AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

evet banada geldi açtım şimdi baktım yok birşey :44:
herhalde 6 dan sonra olur diye düşünüyorum arada girip kontrol edicem.

güzel parfümler var ama ben çılgın salıdan treselleyi 15 TL ye almıştım. bu sanki biraz pahalı geldi bana küpelerde pek güzel durmuyor:26:

selam arkadaşlar ..uzun zamandır aklımda olan bi durumu danışmak istiyorum bilgilendirrseniz sevnirim.şimdi diyelim ki iade yaptık faturayı yolladık 2 gün sona başka bi ürünü iade etcem fatura aslı gitti ..diğer ayı mı beklemeliyiz yoksa ne biliyim yada farklı bi yöntemi var mı ?

merhaba ürün kapına geldiğin gün içerisinde iade olarak gönderdiğin ürünlerden ücret almazlar ilk iadeni gönderirken sureti işaretle gönder o siparişinden yine iade olursa asıl sayfayı işaretle ve bir sonraki siparişin geldiği zaman gönder kargoyu siparişin gelmediği günlerde göndermek istediğinde artı bir ücret kesilir.

avonun şu zevksiz küpe setlerinden bıktım bi de öyle bir fiyat biçiyorlar ki eladia küpe setine 5lira bile vermem paketler bana göre değil 50 tllik daha güzel bi paket yapabilirlerdi 2ürün olması çok kısıtlı

kızlar k4teki bahar koleksiyonundan apricot mysteryi merak ediyorum. acaba geçen panaromadan alan oldu mu bu ruju aranızda nasıl güzel mi rengi?

merhaba kızlar ben dün vakıfbanka gittim ödeme yaptım avon sayfasıda artık vakıfbanka ödeyebilirsiniz demiş gititm ödedim 3 tl de masraf verdim ama sisteme geçmemiş hala borcum var neden acaba ya öğlende ödedim hafta sonu diye mi normalde ben akbanka yatırıyorum. ertesi gün sisteme geçiyordu sinirim bozuldu.

bende ödemelerimi iş bankasından otomatik ödeme şeklinde yapıyorum normalde her sene 6 ayda bir hesabımdan işlem bedeli çekilirdi bu sene banka işlem bedelini almamış çok şaşırdım
:44:

doğru cm takıların çoğu iğrenç ben şöyle yapıyorum takının kutusu çok hoşuma gitti fiyatta çok cazipse alıyorum içinde işime yarar zincir veya küpe alıp geri kalanını çocuklara dağıtıp kutunun içine kendi takılarımı koyuyorum
kutular gerçekten çok hoş.

bende ödemelerimi iş bankasından otomatik ödeme şeklinde yapıyorum normalde her sene 6 ayda bir hesabımdan işlem bedeli çekilirdi bu sene banka işlem bedelini almamış çok şaşırdım
:44:

yazık değil mi 30-35 lira işlem bedeli niye veriyosun canım onun yerine herhangi bi faturana su,elektrk, telf.bunlardan birine otomatik talimat verdir. öyle yapınca dönemlik işlem bedeli alınmıyo

Son düzenleme:
kızlar avonun 4. sayısında bu eyeliner gözüme çarptı.
Size bu eyeliner nasıl kızlar ?
Jel eyelineri hiç kullanmadım.
Kullanışlımı peki :26::26:
Bu ürünü deneyen kullanan varsa bişey yazabilir mi ?
siyah ve mavi çok hoşuma gitti.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…