AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

canım benim de kargom geçtiğimiz cuma geldi bende iadelerimi teslim ettim fakat bana tekrar gelen olmadı. öyle bi uygulamaya geçilseydi duyuru kısmında yer alırdı canım yaa iadelerim de düşmüş hatta

bende öyle olması gerektiğini düşünüyorum canım.ama yurtiçi kargo personeli kapıya gelmiş para istemeye ona ayrıca sinir oldum.avondan cevap bekliyorum bakalım.

k5 katologu satışlarınız nasıl gidiyor kızlar??
ben o bardak takımını inşallah almak istiyorum..
kırmızı yemek takımına çok uyacakkkkk

Bir kişiyi üye yaptığımızda onun üstünden para yada hedilyeler kazanıyor muyuz

evet ama takım öncüsü olarak para kazanabilirsin eğer temsilci olarak hediye kazanmayı düşünüyosan panaromada yazan kişiyi öner sayfasındaki hediyelerden kazanabilirsin

k5 katologu satışlarınız nasıl gidiyor kızlar??
ben o bardak takımını inşallah almak istiyorum..
kırmızı yemek takımına çok uyacakkkkk

normal ben bardak takımını rahatlıkla kazanırım tabi gönüller hepinizin kazanmasından yana

takım öncüsü nasıl olabilirim ? 1 kişi üye yaptığımda ne kadar para gelir

1 kişi üye yaptığında takım öncüsü olamıyorsun maalesef en az 5 kişinin her ay düzenli alışveriş yapması gerekiyor ve her ay seninde alışveriş yapman gerekiyor takım öncüsü olman için.

takım öncüsü nasıl olabilirim ? 1 kişi üye yaptığımda ne kadar para gelir

5 kişiyi aktif üye yapman lazım tek kişiden para kazanamıyosun canım aday takım öncüsü olursun bu durumda sanırım 2 ay içerisinde 5 üye bulman lazım bulamazsan sadece hediyeni alırsın. o 5 kişinin ilk siparişinde de takım öncüsü parasını alıyosun çok güzel bişey aslında üye yapabiliyosan

anca 1 kişi bulabldim 4 kişi nasık bukcm ki bulamam

Insanlar çok yalancı olmuş ya çok soğuyorum avondan böyle insanlar yüzünden ürün sipariş ediyorlar getirtiyorum vazgeçiyolar iade verirsem ütü faturalancak ütüyüde geri yollasam olurmu bi de parasını toplarken çok sıkıntı yaşıyorum benim gibi olan varmı çerez parasına dönüştürüyorlar off ya çok moralim bozulduu hep cepten gidiyor ya

kızlar bir müşterim soru sordu ama bende bilmiyorum size sorayım dedm:) stoneware 2li salata kasesi ve salata servisi var 20,90 kampanya 5 katalognda.. bunun boyutlarını soruyor.. genişse alacakmış. nasıl daha önce alan var mı boyutları yaklaşık ne kadar? yardımınıza ihtiyacım var:)

gayet geniş canım ben hediye almştım :) boyutu ne kadar mı yani geniş de bilmiyorum sanırım yüklemiştim resim kısmına

normal ben bardak takımını rahatlıkla kazanırım tabi gönüller hepinizin kazanmasından yana
bnde bütün hediyeleri alıyorum genelde hep ama heycan yaptım kırmızı yemek takımına çok uyacak bu bardaklar

takım öncüsü olmak için 6 üye yapmanız ve bu üyeleri 1 ay içinde yani aynı kampanyadan yapmanız gerekiyor hanımlar ve siparişlerinide vermeleri gerekyor o kmpanya içindeeee

Bu rimeli kullanan varmı kızlar? Kullananların yorumlarını alabilirmiyim? Ona göre sipariş vericem birazdan

Arkadaşlar kahverengi rimele çok hevesim var. kirpiklerim koyu kahve, siyah değil. o yüzden güzel olur diye düşündüm. belli de olmaz gerçi rimelden rimele değişir. işte bu yüzden sizden bir kahverengi rimel tavsiyesi istiyorum lütfen??????????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…