dağıtım günü içerisinde şubeye götürünce kargo ücreti almıyorlar mı?
hani yeni kayıt olup 100 liralık sipariş verene gece çantası geliyor ya o faturada görünmüyor bi arkadaş yeni kayıt oldu ve 160 lık sipariş girdi nasıl oluyor
evet almıyorlar bugün kargom geldi b edunları iade edicektim dersen ücret almazlar
canım benim de kargom geçtiğimiz cuma geldi bende iadelerimi teslim ettim fakat bana tekrar gelen olmadı. öyle bi uygulamaya geçilseydi duyuru kısmında yer alırdı canım yaa iadelerim de düşmüş hatta
Bir kişiyi üye yaptığımızda onun üstünden para yada hedilyeler kazanıyor muyuz
k5 katologu satışlarınız nasıl gidiyor kızlar??
ben o bardak takımını inşallah almak istiyorum..
kırmızı yemek takımına çok uyacakkkkk
evet ama takım öncüsü olarak para kazanabilirsin eğer temsilci olarak hediye kazanmayı düşünüyosan panaromada yazan kişiyi öner sayfasındaki hediyelerden kazanabilirsin
takım öncüsü nasıl olabilirim ? 1 kişi üye yaptığımda ne kadar para gelir
takım öncüsü nasıl olabilirim ? 1 kişi üye yaptığımda ne kadar para gelir
5 kişiyi aktif üye yapman lazım tek kişiden para kazanamıyosun canım aday takım öncüsü olursun bu durumda sanırım 2 ay içerisinde 5 üye bulman lazım bulamazsan sadece hediyeni alırsın. o 5 kişinin ilk siparişinde de takım öncüsü parasını alıyosun çok güzel bişey aslında üye yapabiliyosan
kızlar bir müşterim soru sordu ama bende bilmiyorum size sorayım dedm:) stoneware 2li salata kasesi ve salata servisi var 20,90 kampanya 5 katalognda.. bunun boyutlarını soruyor.. genişse alacakmış. nasıl daha önce alan var mı boyutları yaklaşık ne kadar? yardımınıza ihtiyacım var:)
bnde bütün hediyeleri alıyorum genelde hep ama heycan yaptım kırmızı yemek takımına çok uyacak bu bardaklarnormal ben bardak takımını rahatlıkla kazanırım tabi gönüller hepinizin kazanmasından yana
Bu rimeli kullanan varmı kızlar? Kullananların yorumlarını alabilirmiyim? Ona göre sipariş vericem birazdan
aaaa panoromadaki resimde kılları daha güzel görünüyordu alamayı düşünüyordum burda görünce vazgeçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?