çılgın salı yine yok
meraba arkadaslar bişey sormak istiorum.bende avon yapıodum bir kaç ay önce 150 liralık sipariş vermiştim hani şu canta hediyeli olan kampanyadan yani aralık falandı sanırım. sonrasında iade yaptım ertesi ay..bana 2-3 ay sonra msj geldi caanta bedelini ödemem gerekiomus limitin altına düstügüm icin.hiç bi bilgim yoktu iade yapınca tabi mantıken limitiin altına düsüorum ama ben bunu bilmiodum bilsem yapmazdım.herneyse benm o faturayı ödemem gerekio ama bana ne fatura geldi nede avona giriom borcumda bişey yazıor napmam gerekio ?? bilen varmı acaba??:44:
anew yüz için olan güneş kremini almayı dşünüyorum
nasıl arkadşlar hassas bi cildm var
alerji falan yapar mı ki
açık renkler hangi marka olursa olsun beyazları tam kapatmaz. beyazların rengi sarıya döner yada arada tutmamışlar kalır.akrabam kullanıyo ve ben boyuyorum onun saçını dediğim gibi kalıyo üç beş tane beyaz ve rengi sarıya dönüyo diğer beyazların gölgeli gibi oluyo :) koyu renkler kapatır diye düşünüyorum. ama renk olarak çok güzel avonun renkleri canımaçık renkli saçlarda beyazlar çok belli olmuyo zaten
annem yıllardır sarıya boyar saçlarını,hemen hemen her markayıda kullanmıştır şimdiye kadar...hemen hepside kapatmıştır beyazlarını...
Kızlar bir şey sorabilir miyim 5.katalogta anew fısfıslı 30 faktör krem var 22tl bana onun geliş fiyatını ı söylermisinz simdiden tskrlrrrr.
slm arkadaşlar bişey sorcam avon temsilciliğine yeni başladım şu indirim broşüründeki ürünlerin fiyatları katalok fiyatımı yoksa temsilci fiyatımı birde panaromada nemlendirici jel alana purbulanca 6.7 tl diyor şipariş veirken ikisini ayrı ayrı versem aynı şekilde indirimli fiyatıylamı gelicek veya nasıl şiparişi vermem gerekirr bi sorum daha var katalokta 750 ml lik şampuanlar 7 tl diyor fiyat listesinde bana gelişi 7.5 tl diyor nasıl oluyor anlamadım
meraba arkadaslar bişey sormak istiorum.bende avon yapıodum bir kaç ay önce 150 liralık sipariş vermiştim hani şu canta hediyeli olan kampanyadan yani aralık falandı sanırım. sonrasında iade yaptım ertesi ay..bana 2-3 ay sonra msj geldi caanta bedelini ödemem gerekiomus limitin altına düstügüm icin.hiç bi bilgim yoktu iade yapınca tabi mantıken limitiin altına düsüorum ama ben bunu bilmiodum bilsem yapmazdım.herneyse benm o faturayı ödemem gerekio ama bana ne fatura geldi nede avona giriom borcumda bişey yazıor napmam gerekio ?? bilen varmı acaba??:44:
katalog fiyatı onlar canım temsilci fiyatları fiyat listesinde yazıyo. nemlendirici jeli ve parfüm kodunu yazcaksın indirimli fiyatıyla gelicek. 2şer tane de yazsan yine aynı şekilde 6.7 canım. katalogdan veriyosun çünkü. panaroma olsa 1 tane yazma hakkın var aynı ürünü tekrar yazamıyosun katalog girince yazıyosun. göremedim ama 7.5 olmaz geliş fiyatı duş jellerinin yanlıştır o
merhaba kızlar bende infinite moment parfumlerı sorucaktım bayan olanı nasıl? kampanya 6da ındırımde kendıme almak ıstıorum mını sıde cıkmıs?
birde kızlar mesela bu ay ındırımde olan parfum vs kac kampanya sonra tekrar ındırıme gırıyor bılgınız var mı?
arkadaslar bugun benı avondan aradılar bugune özel bı kampanya sundular haberınız varmı
celebre parfum ve rollon
purbuence parfum ve rollon
ındıveblue parfum ve rollon
avon care setı
salutece mı neydı jel
lavantalı vucut jelı
yenı çıkan rımel
kalemtraş
dudak balmı
400 ml lk krem
12 parca urun 85 tl normalmı sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?