AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

slm kızlarr bişey sormak istiyorum blog üzerinden avon siparişi yapmak yasal mı ? internette biraz araştırdm ama vergiden dolayı fln yasal olmadığını söylemişler ama sonuçta biz vergi ödemiyorz yasal olabilir diye düşündüm. kesin bi bilgisi olan var mı bu konuda ?

merhaba kızlar ben ınternetten avonun sitesınden temsilci basvuru formunu doldurdum az once benm uyelıgım olp olmadıgını nasıl ogrenecem yardım edeblrmısınz bır de katalog falan nasıl elıme gececekk!!!!!!

Oturduğunuz semte en yakın takım öncüsü verdiğiniz numaradan size ulaşacak.Buluşacaksınız,nüfus cüzdanı fotokopisi istemişti benden ama herkesten istiyorlar mı bilmiyorum.O size kataloğu verecek.Kayıt parasını ona vermeyeceksiniz.İlk siparişinizle birlikte ödeyeceksiniz.
Ben parayı ablaya vermek istemiştim:30: :52:

Son düzenleme:
Oturduğunuz semte en yakın takım öncüsü verdiğiniz numaradan size ulaşacak.Buluşacaksınız,nüfus cüzdanı fotokopisi istemişti benden ama herkesten istiyorlar mı bilmiyorum.O size kataloğu verecek.Kayıt parasını ona vermeyeceksiniz.İlk siparişinizle birlikte ödeyeceksiniz.
Ben parayı ablaya vermek istemiştim:30: :52:

bende aynısını yapmıştım yalnız değilsin:1::1::1::1::1::1:

hehehe :66: Oh sevindim :65:
Bi de hemen parayı çıkarıyorum abla fiyatı söyleyince.Tam rezillik=)=)

Katalogaların ilk gününde sipariş verince hep böyle yavş mı faturalandırıyorlar.K06da katalog süresinin ortalarında sipariş vermiştim.Akşam verdim sabah faturalandırıldı.Şimdi cuma ilk saatlerinde verdim ama hala tık yok.

kızlar birde K8 e internetten nereden ulaşabilirim bilen varmı :)

canım internette k8 yoktur daha k7 nin bittiği tarihte yükleniyor ama salı günü ilkşahın yüklemesi lazım:32:hep o yüklüyor yani yine yükler bizi merkta bırakmaz salıyı bekle canım:46:

İlkşah'a erken geliyor canım siparişleri... Ve hemen yüklüyor kataloğu siteye, saolsun.. Büyük ihtimal en geç 2 güne yükler eğer sipariş gelir ve müsait olursa :16:

hmm teşekkürlr :69:

canım bu kadar tereddüt içinde kalacağına şu sünger uçlu göz kalemlerinden al özellikle anew in göz kalemi çok güzel avon sürme göz kalemide çok güzel ikisinide kullandım gayet yumuşak kullanı mı süper dene istersen:46:

ya ben sdce jel göz kalemlerini kullanabiliorm . yoğun sürüorum çünkü . color trend kalemleri de cok uygun fiyata k7 de o yüzden karar veremedimm :/

Son düzenleme:
canım bu kadar tereddüt içinde kalacağına şu sünger uçlu göz kalemlerinden al özellikle anew in göz kalemi çok güzel avon sürme göz kalemide çok güzel ikisinide kullandım gayet yumuşak kullanı mı süper dene istersen:46:

ya ben sdce jel göz kalemlerini kullanabiliorm . yoğun sürüorum çünkü . color trend kalemleri de cok uygun fiyata k7 de o yüzden karar veremedimm :/

Back
X