Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oturduğunuz semte en yakın takım öncüsü verdiğiniz numaradan size ulaşacak.Buluşacaksınız,nüfus cüzdanı fotokopisi istemişti benden ama herkesten istiyorlar mı bilmiyorum.O size kataloğu verecek.Kayıt parasını ona vermeyeceksiniz.İlk siparişinizle birlikte ödeyeceksiniz.
Ben parayı ablaya vermek istemiştim![]()
![]()
Siparişin faturalandımı canım ?
kızlar birde K8 e internetten nereden ulaşabilirim bilen varmı :)
İlkşah'a erken geliyor canım siparişleri... Ve hemen yüklüyor kataloğu siteye, saolsun.. Büyük ihtimal en geç 2 güne yükler eğer sipariş gelir ve müsait olursa![]()
canım ben siyahından kullandım güzel koyu boyuyor ama sonrasında biraz akma oldu bende![]()
canım internette k8 yoktur daha k7 nin bittiği tarihte yükleniyor ama salı günü ilkşahın yüklemesi lazımhep o yüklüyor yani yine yükler bizi merkta bırakmaz salıyı bekle canım
![]()
yumuşak uçlumu bayağı
cok degil ama sürümü yumusak oluyor surerken yani
hmm teşekkürlr![]()
bakalım k8 nasıl birşey olacak![]()
canım bu kadar tereddüt içinde kalacağına şu sünger uçlu göz kalemlerinden al özellikle anew in göz kalemi çok güzel avon sürme göz kalemide çok güzel ikisinide kullandım gayet yumuşak kullanı mı süper dene istersen![]()