AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bende tatil sanyrdm görünce şaşırdım çalışmışlar demek. Geçen aylar benımde geç gelmstı avonu ara ıstersen arayınca öncelik gösteriyorlar.

cnm sipariş takıbınden baktıgımda hala yeni olarak gözüküyor fakat ödeme sayfasına geldim orada fatura numarası son ödeme tarihim falan hepsi belli faturalanmış yani değilmi sanırım sisteme işlememiş sipariş takibinde oyuzden gözükmüyor olabilirmi ?:44:

cnm sipariş takıbınden baktıgımda hala yeni olarak gözüküyor fakat ödeme sayfasına geldim orada fatura numarası son ödeme tarihim falan hepsi belli faturalanmış yani değilmi sanırım sisteme işlememiş sipariş takibinde oyuzden gözükmüyor olabilirmi ?:44:

Avon yoğunluktan sisteme geç giriyor sanırım bugun bana kargodan msj geldi cnm ama avon sitesinde hala sevkiyata hazırlanıyor diyor seninki de öyle olmuştur faturalanmıştır bence.

Kızlar avon haberlerde okudum 29 haziranda gene kart işlem ücreti kesilcekmiş :( 35 TL iş bankası için 48 TL akbank için sadece bir adet otomatik ödemesi talimatı vermem yetrlimi yoksa birden fazlamı olması gerekiyor. birde hemen bugun içinde versem eger otomatik ödeme talimatını 29 haziranda kesmezler dimi kart işlem ücretini bilginiz varmıdır ? uff gene bunaldım yaaa:47:

Kızlar avon haberlerde okudum 29 haziranda gene kart işlem ücreti kesilcekmiş :( 35 TL iş bankası için 48 TL akbank için sadece bir adet otomatik ödemesi talimatı vermem yetrlimi yoksa birden fazlamı olması gerekiyor. birde hemen bugun içinde versem eger otomatik ödeme talimatını 29 haziranda kesmezler dimi kart işlem ücretini bilginiz varmıdır ? uff gene bunaldım yaaa:47:

İKİ ADET OTOMATİK ÖDEMEYE FATURA VERDİĞİN HALDE KESİNTİ YAPILMIYOR CANIM..yILLARDIR VAR BU DURUM AVONLA İLGİLİ DEĞİL BANKALARIN İŞİ BU

İKİ ADET OTOMATİK ÖDEMEYE FATURA VERDİĞİN HALDE KESİNTİ YAPILMIYOR CANIM..yILLARDIR VAR BU DURUM AVONLA İLGİLİ DEĞİL BANKALARIN İŞİ BU

anladım cnm çok oldum ama bişi daha sorucam bizim sadece boşta olan telefon faturası var diğerleri hep babamın kartından otomatik ödeme talimatı veriili. telefonla suyu versem iş bankasına babamında kartında su faturası verılı ama halkbanktan, bişi olrmu kabul edilirmi yoksa halk bankasınında iptalmi ettirmek lazım suyu ? anlatabildim mi bilmem :1:

kızlar kargom geldi k8i çok beğenmedim

colortrend maskara,gözfarı,saatler kolye uçları indirimde
yine color trend ruj ve ikili göz farları indirimde
sımply delicate temizleme jelleri %55 indirimde
banyo köpükleri 1 alana 2 hediye değişik kokularda var
skın soft vücüt şampuanları yarı fiyatına
saç boyları var yine
advance techniques straight&sleek koleksiyonu yarı fiyatına
yüz kremleri %40 indirimli
anewler %40 indirimli
takılardan kariba küpe ve yüzük seti
ılıma küpe takı seti indirimde
fondötenler indirimde
bronzlaştırıcı inciler yarı fiyatına
titreşimli maskara indirimde
altın serisi %40 indirmde

parfümlerden de celebre,ice sheers,hawaiian shores,windscape indirimde panorama daha güzel geldi bana
panoramadakiler

perceive dew yine bir parfüm çıkmış
erkek parfümüde ındividual blue diye bir parfüm çıkmış
yeni çantalar var
bileklik şeklinde taşlı saat var çok hoşuma gtti
yeni takılar var serenala kolye mavi renkte
seri sonu fırsatlarında da çantalar yüzük bena küpe nancy bilezik indirimde

parfümlerden de celebre,ice sheers,hawaiian shores,windscape indirimde panorama daha güzel geldi bana
panoramadakiler

perceive dew yine bir parfüm çıkmış
erkek parfümüde ındividual blue diye bir parfüm çıkmış
yeni çantalar var
bileklik şeklinde taşlı saat var çok hoşuma gtti
yeni takılar var serenala kolye mavi renkte
seri sonu fırsatlarında da çantalar yüzük bena küpe nancy bilezik indirimde

ice sheers ve hawaiian shores ne kadar merak ettim:61:

Back
X